Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucy7 no i kolejny chlopczyk z nami
nie martw sie dzidzia na pewno urosniemoj lekarz mowi ze az za bardzo rosnie bo az 2tyg jest wieksza i o tyle sie przesunal termin , wiec u Ciebie na pewno tez bedzie dobrze ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 19:03
Lucy7 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór ciezaroweczki
Widzę, ze temat usg, ja zawsze wychodziłem z założenia, ze jak gowno dasz to gowno masz- przepraszam za sformułowanie, ale taka juz jest ta nasza Polska służba zdrowia, ze dopiero jak dobrze zapłacisz to lekarz jest miły, badanie długie i analiza wyczerpująca...aczkolwiek widzę, ze niektóre z Was płaca i lekarz rownież sie nie przykłada....albo poprostu jeżeli wszystko jest w normie to nie chce przedłużać ??
Dziewczyny jak Wasze dolegliwości w 2 trymestrze, bo mnie ostatnio kłuje podbrzusze często...dzisiaj juz o 5 rano tak mnie klulo z prawej strony, ze jak poszłam siusiu to nie mogłam sie wyprostować tak klulo ....i niestety kłuje mnie cały czas....teraz jak naciskam z prawej strony to tez kłuje i cholera niepokoi mnie to...nie jest to bardzo bolesne, ale boje sie o dziecko....
Po prawej jest wyrostek, ale to byłby raczej ostry bol, nie ?szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
A z przyjemniejszych rzeczy to maź mi kupił Łubianke truskaweczek i wlasńie sobie zrobiłam koktajl z jogurtem naturalnym...ale pycha...
A wy jakie owocki najbardziej lubicie? Jecie w ogóle dużo warzyw i owoców? Ja rożnie.. .szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://zapodaj.net/ec416603cdedd.jpg.html
http://zapodaj.net/c85e4d4bbe14d.jpg.html
pieluszka tetrowa, nie jest jakas zajebista ale ciesze sie ze taka zrobilam, zachowam ja bedzie pamiatka
jaroszka, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, Lucy7, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jem tylko warzywa i owoce, mieso mi nie przeszkadza, ale na obiad codziennie musza byc mlode ziemniaczki i waryzwa z hortexu te mrozone niewazne jakie, musza byc, i to z maselkiem
owoce to gruszki i jablka.. dodam tez, ze wynikibkrwi mam idealne.. pewnie przez to parcie na warzywa, ale coz dzidzia chce mama je
i kocham szpinak mmm.. i fasolke szparagowa ahh..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 19:15
jaroszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś, ja w Poznaniu chodzę do dr Makles (przyjmuje w Medikorze i NeoMedice). Generalnie do pani dr są straszne kolejki, więc nie wiem, czy się udałoby zapisać. W NeoMedice prędzej będzie miejsce, ale usg kosztuje 250 zł.
Jaroszka, ja owoce jem w ilościach nieprzyzwoitych, prawie od poczatku ciąży
Nenka, Ty to masz talent!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 19:17
-
jaroszka u mnie dzis od rana klocie tak jak u Ciebie , slowo w slowo mam tak samo , czytalam ze macica sie powieksza i bol tak promieniuje ale z dzidzia na pewno dobrze , nie wiem czy to to , ale mam nadzieje bo tez mam takie bole od rana dzis ...
A co do jedzenia to ja ciagle tylko owoce i owoceAz mnie jezyk boli
Nenka super !jaroszka, nenka2 lubią tę wiadomość
-
Ja też jem bardzo dużo owoców
baaaardzo
.
Jaroszka - jeszcze właśnie truskawek nie jadłam i myślę o nich już od kilku dni.
A ja jutro idę na pobranie krwi na tarczyce pewnie tez gin zleci mi morfologię i jadę zawieźć mocz. Ciekawe co mi tak wyjdzie przez tą ostatnią infekcję którą leczyłam
.
No i jadę na USG żeby podglądnąć maluszka. Już od zeszłego tygodnia go czuję i wiem że to dzidzia więc jestem spokojniejsza ale USG to zawsze mały stresik
. Już się nie mogę doczekać września/października
.
jaroszka, IviQ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki wielkie dzięki, kurczę na Was zawsze mozna liczyć
. Skoro tez tak macie to raczej na 99% efekt uboczny ciazy
Szczęśliwa mamusia to sie zgralysmydam znać jutro czy przeszło i Ty tez, ok? A moze trzeba zrobić tak jak sugeruje nenka? Odwiedzić wielkie ucho ?
nenka2, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Oczywiscie na pewno dam znac! Jak leze to jest dobrze ale jak wstane to juz gorzej , jutro na pewno napisze , ty tez koniecznie !
Ja odwiedzam ale to nic nie dajeMoze dlatego ze ja zawsze czesto odwiedzam , no zobaczymy jutro jak bedzie
Ja mam jeszcze jeden objaw ... tak jakby mi cos stalo w mostku? Jakabym polknela i nie polecialo dalej ... myslalam ze to zgaga ale nie mam w przelyku i nic nie piecze , ciekawe co to no ale moze taki urok -
Ja jem praktycznie tylko owoce i warzywa tylko na to mam ochote i wyniki ideslne bez brania witamin;)
Szczesliwa mamusia a jak duzy jest twoj maluch? Bo moj dalej taki duzy, gin sie smiala ze rosnie az za bardzo.dzis 450g.itermin wg usg na 20.09.nie wiem czemu tak rosnie bo wcale nie jem duzo i witamin nawet nie biore. Len dzis spal i nie dalo sie go obudzic na usg a potem przez caly dzien broi.oczywiscie juz na przekór matce;paanaa, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Skoro Ty często odwiedzajsz to znaczy, ze u ciebie kłucie nie jest raczej związane z jelitami
Mnie tez nie kłuje jak leżę , tylko jak wstanie i chodzę...
A ta dolegliwość w mostku ... Hmmm moze niestrawnośc.... Masz tak dzisiaj czy od jakiegoś czasu ? Moze i zgaga, bo ona sie rożnie objawia jednych piecze, inni maja wrażenie jakby im coś utknęło tak jak Tobie.
Dziewczyny posłuchajcie sobie kawalka Sarsy - "naucz mnie" ale to mi sie podoba. Ta dziewczyna była moja faworytka w the voice of Polanduwielbiam programy muzyczne, bo sama śpiewam, chodzę na warsztaty wokalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 20:04
szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość
-
Ja uwielbiam owoce sezonowe: czereśnie, truskawki, maliny i arbuzy. Lubię też cytrusy, morele, winogrona i gruszki. Ostatnio chodzi za mną kiwi, dzisiaj jadłam i mi mało. Chyba sobie kupię cały koszyczek.
BATTINKA, jaroszka, Lexie lubią tę wiadomość
-
Nenka powinnam wziąć z Ciebie przykład i tak właśnie się odżywiać, troszkę mnie wczoraj postraszyli więc są postępy bo zjadłam już banana, dużo marchewki i truskaweczki:) i nawet rybę dziś zjadłam pierwszą od 4 miesięcy
jaroszka, nenka2 lubią tę wiadomość