Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
SS ja nie wiem ile moja dzidzia wazy bo lekarz mi tego nie powiedzial , mam nadzieje ze teraz u innego sie dowiem , bo tamten mi nie podaje wagi niestety
Tylko mowi ze bardzo duza i z 18 termin zmienil na 06, ja jem duz owocow i witamin ale nie wiem czy to od tego bo juz na 2 wizycie jak mial zaledwie 9mm juz byl wiekszy jakis tydzien takze po prostu tak sobie rosnie
Jaroszka mam tak od dluzszego czasu na poczatku myslalam ze faktycznie cos stanelo ale popijalam i popijalam i nic , no i to nadal zostalo, co jakis czas wraca . -
Kasia82 wrote:Ja uwielbiam owoce sezonowe: czereśnie, truskawki, maliny i arbuzy. Lubię też cytrusy, morele, winogrona i gruszki. Ostatnio chodzi za mną kiwi, dzisiaj jadłam i mi mało. Chyba sobie kupię cały koszyczek.
Ja też uwielbiam owoce sezonowe mogłabym je jeść bez końca:D
Co drugi dzień stoję na targowisku po truskawki mniammm
Teraz pojawily Się jeszcze czereśnie ale po 30zl/kg zgroza....poczekamy jak staniejąKasia82 lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Lucy7 no i kolejny chlopczyk z nami
nie martw sie dzidzia na pewno urosniemoj lekarz mowi ze az za bardzo rosnie bo az 2tyg jest wieksza i o tyle sie przesunal termin , wiec u Ciebie na pewno tez bedzie dobrze ;*
Dzia za wsparcie ;* A Synuś chyba będzie miał na imię Alanek
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja kocham kiwi, ale te w polsce sa male jak kurze jajka ehh i smak tez nie taki.. moj tata pracowal przy zbiorze kiwi i przywiozl 3 kartony jezzu wiecie jakie one byly duze.?! Problem byloby je wsadzic do kubka.. nie wiem do czego to porownac hehe
-
Battinka, u mnie na bazarku widziałam nawet za 40 zł./kg, ale gdy już będą w normalnej cenie, też będę się nimi objadać.
BATTINKA wrote:Ja też uwielbiam owoce sezonowe mogłabym je jeść bez końca:D
Co drugi dzień stoję na targowisku po truskawki mniammm
Teraz pojawily Się jeszcze czereśnie ale po 30zl/kg zgroza....poczekamy jak staniejąBATTINKA lubi tę wiadomość
-
Magnosia wszystkiego najlepszego
Ewa gratuluje siusiaczka
Noo nadrobiłam czytanie
Siary chyba nie mam ale boję się sprawdzić:p
Co do odżywiania to ja jem dużo owoców i warzyw, zero słodyczy i cukru i jak najmniej tłuszczy, jak najmniej pszenicy, jak już pieczywo żytnie najlepiej razowe. duuużo sera, jogurty naturalne i mleko. Na obiad jakieś mięcho musi być ale raczej chude lub w małej ilości Nie pijam nic oprócz wody, herbat, 2 filiżanek gorzkiej czarnej kawy i małej ilości soków warzywnych.
Trochę podjadam migdałami nooo i czasami lodami ale nigdy ich nie traktowałam jak słodycze
Byłam dziś u gin na badaniu z moim, chyba chciała na nim zrobić dobre wrażenie bo po kolei omawiała każdy element cialka synka, mierzyła i komentowała jak nigdy. Wszystko ok. ale kazała mi zwolnić bo widzi że zabiegana jestem i mimo iż wszystko ok kazała mi leżeć 4-5h dziennie co w pracy ciężkie do wykonania…..a w domu wiadomo zawsze coś jest do roboty
Ale może rzeczywiście zastopuję z ćwiczeniami.
Te buty ręcznie malowane czad!!!!
ewa13, Magnosia, Lexie, lili_madlen lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualnyIviQ wrote:Magnosia wszystkiego najlepszego
Ewa gratuluje siusiaczka
Noo nadrobiłam czytanie
Siary chyba nie mam ale boję się sprawdzić:p
Co do odżywiania to ja jem dużo owoców i warzyw, zero słodyczy i cukru i jak najmniej tłuszczy, jak najmniej pszenicy, jak już pieczywo żytnie najlepiej razowe. duuużo sera, jogurty naturalne i mleko. Na obiad jakieś mięcho musi być ale raczej chude lub w małej ilości Nie pijam nic oprócz wody, herbat, 2 filiżanek gorzkiej czarnej kawy i małej ilości soków warzywnych.
Trochę podjadam migdałami nooo i czasami lodami ale nigdy ich nie traktowałam jak słodycze
Byłam dziś u gin na badaniu z moim, chyba chciała na nim zrobić dobre wrażenie bo po kolei omawiała każdy element cialka synka, mierzyła i komentowała jak nigdy. Wszystko ok. ale kazała mi zwolnić bo widzi że zabiegana jestem i mimo iż wszystko ok kazała mi leżeć 4-5h dziennie co w pracy ciężkie do wykonania…..a w domu wiadomo zawsze coś jest do roboty
Ale może rzeczywiście zastopuję z ćwiczeniami.
Te buty ręcznie malowane czad!!!!
moze ktorasby chciala te trampki? Bo mi leza, a sa wygodne i przewiewne 30zl chce od pary plus przesylka, glupio mi troche ze tu takie ogloszenia pisze, ale kurcze malo miejsca w domu a nie moge ich sprzedac
-
Lucy Kochana no pewnie , teraz duzo zajadaj i sie podtluczy malenki !
A co do imienia to cos bym Ci powiedziala ale to tylko moje odczucie wiec w zadnym wypadku nie chce nikomu mowic ze zle wybral , bo najwazniejsze zeby imie sie podobalo rodzica a reszta niewazneAle jak bedziesz chciala napisze Ci
Teraz duzo duzo jedz ! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 20:37
Lucy7 lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Lucy Kochana no pewnie , teraz duzo zajadaj i sie podtluczy malenki !
A co do imienia to cos bym Ci powiedziala ale to tylko moje odczucie wiec w zadnym wypadku nie chce nikomu mowic ze zle wybral , bo najwazniejsze zeby imie sie podobalo rodzica a reszta niewazneAle jak bedziesz chciala napisze Ci
Teraz duzo duzo jedz ! :*
dziś mi koleżanka powiedziała ze jej się źle kojarzy bo syn Edyty Górniak ma tak na imię a ona jej nie lubi;) a mój kuzyn powiedział ze będą go przezywać ,,analek,,
Podoba nam się imię Mateusz, ale moja przyjaciólka tak dała na imie swojemu synkowi więc odpada, Oliwier i Marcel jeszcze było brane pod uwagę, a teraz chceiliśmy imie na A, Adaś, Artur nam się też podobało ale nasi koledzy tak maja na imie a sa stałymi goścmi u nas i narazie pozostał AlanDrzwiona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane tylko pamietajcie to sytuacja jednej dziewczyny i waszysm przypadku nie musi tak byc , nie chce nikomu mowic ze to zle imie i w zadnym wypadku tak nie mysle ! No musialam wyjasnic na wstepie a wiec :
W przedszkolu był jeden Alan i dziecia sie przekrecalo jego imie (nieumyslnie) i wolali Analek ... Anal zamiast Alan , ja jak to przeczytalam to od tamtej pory jak slysze to az sama sobie kojarze zeby tylko nie przekrecic, dlatego was pytalam czy chccecie to uslyszec, ale powiem jeszcze jedno mam Sasiada Alana okolo 14 lat ma i nikt nigdy nie przekrecil co najlepsze mi nigdy nie przyszlo to nawet do glowy taka kombinacja az do tego momentu , ale wiecie jak to dzieci w przedszkolu , dopiero zaczynaja mowic i sie miotaja , ale to tylko napisalam, wiec mozemy to wysmiac i tylejaroszka, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny