Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki :-*
Ja tez troche milczalam, ale jakoś nie miałam humoru zeby pisać. Ale czytalam Was cały czas
Gratuluje wszystkich synkow i coreczek :-*
Ja byłam dziś na polowkowych, wszystko ok, ale brzuszek cos za duży, ale prawdopodobnie opil się wód płodowych. Mam taka nadzieje, ze to nic innego. No i na 100% chłopczyk
We wtorek byłam na przymiarce sukni - jest cudowna
Co do gin, mój tez jakiś dziwny, nigdy nie mówi co robi, dziwnie reaguje n moje pytania. Dzisiaj zapytalam, czy wielkość główki świadczy o zespole Downa, a on się tak uniósł, ze masakra. Ze kto mi takich glupot nagadal, ja mowie, ze koleżance lekarz tak mówił kilka lat temu, a ten ze ta moja koleżanka to idiotka itd... AZ mi się płakać chciało... No i ze w ogóle jak ja mogę takie pytania zadawać. No kurwa komu mam zadać, jak nie jemu?????jestem mega zła po wizycie.
Spytalam tez czy moja waga 61 przed ciąża, a teraz 59-60 kg to cos niepokojacego, to powiedział, ze nie. Ale oczywiście zrobił łaskę, ze mi odpowiada na to pytanie. Później mnie przeprosil, ze tak się uniósł, ale co mi po jego przepraszam... Place mu 200 zl miesięcznie, a tak naprawdę przyjmuje mnie na NFZ...a on jeszcze tak mnie traktuje...powiedziałam sobie, ze ostatnia ciąża u niego...
Wybaczcie, ze nie odpisze na wszystkie posty, ale po prostu nie pamiętam wszystkiego, co pisalyscie :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 22:33
FreshMm, szczesliwa_mamusia21, Kasia82, Nynusia, ola.321, Muffinka1019, Magnosia, Lexie, BATTINKA, Lucy7, nat_alia, lili_madlen, IviQ lubią tę wiadomość
-
Aguś, chyba ściągnęłam Cię myślami.
Zastanawiałam się dlaczego zamilkłaś tak nagle.
Ciesz się z synusia, a lekarzem się nie przejmuj. Fakt, nie powinien się tak zachować, ale nie bierz tego do siebie. Mój też do wylewnych nie należy, jest raczej małomówny, ale dobry z niego specjalista, więc już przywykłam.agu258 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nynusia - cudownie, ze jesteś juz zona
i pięknie wygladalas
Kasiu - moje humory sa teraz tak rożne, ze czasem sama ze sobą nie mogę wytrzymać... I dlatego zamilklamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 22:52
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Właśnie wszyscy szukają brzuszka a w tej sukni go nie widać hihi
A to co mam we włosach oprócz welonu to tasiemka kupiona o 8:30 w sobotę w pasmanterii przez moją fryzjerke która ot tak olśnilo ze super będzie wyglądać na i jestem jej za to bardzo wdzięczna
Dziękuję kochane za miłe słowa powiem nieskromnie ze sama się sobie podobam na tych zdjęciach a łącznie mam ich z 300 wiec wpatruje się cały czas
agu258, aanaa, Little Frog, Lucy7, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Czy Wy też macie skurcze łydek w nocy?? Tak boli, a ja nie znałam przyczyny - myślałam raczej, że śpię w złej pozycji albo wykonuję zbyt gwałtowne ruchy. Już znam winowajcę:
"Poza dotychczas pojawiającymi się dolegliwościami około 21 tygodnia ciąży mogą pojawić się kolejne nieprzyjemne objawy - bolesne skurcze łydek. Ich przyczyny nie są do końca znane, upatruje się ich w zmęczeniu mięśni nóg w związku ze wzrostem ciężaru ciała, dietą czy podwyższonym ciśnieniem w naczyniach krwionośnych nóg. Najczęściej pojawiają się w nocy i mogą być bardzo bolesne. " (Źródło: dzieci.pl)
A bolało od kilku dni, jakby mi ścięgna obrywali... Nie wiązałam tego z ciążą do tej chwili - jak dobrze, że są takie kalendarze w internecie, już rozumiem, skąd te skurcze...
-
Zgadzam sie ze chlopcu ciezej wybrac imie, mi dodatkowo trudno bo mam pare lat przepeacowanych z dziecmi i uprzedzenia wyrobione do wieeelu imion;p Moze dlatego ze Alanka nie mialam nigdy w grupie to mi sie podoba.A niektore wciaz powtarzające się imiona wychodza bokiem;)
Ze wzgledu na twardniejacy brzuszek mam brac 3x1 tabl.magnezu, a gdy bedzie bardzo sie stawial to nawet 3x2.Gin powiedziala ze w ciazy te dawki aby pomogly sa naprawde duze, wiec nie boj sie ze przedawkujesz.aha i powiedziala ze 1 tabl dziennie nie ma sensu wogole brac bo organizm nawet nie zareaguje.Lucy7, IviQ lubią tę wiadomość
-
Pięknie , przepięknie wyglądałaś ! Znow sie powtorze :*
aguu dokladnie wdech i nie przejmuj sie , nieraz sie trafi taki lekarz , niby mu placisz ale nic sobie z tego nie robi ... moze mial jakis zly dzien i mu ''przejdzie'' trzymaj sie kochana :*
Dobranoc :*agu258 lubi tę wiadomość
-
FreshMm wrote:Czy Wy też macie skurcze łydek w nocy?? Tak boli, a ja nie znałam przyczyny - myślałam raczej, że śpię w złej pozycji albo wykonuję zbyt gwałtowne ruchy. Już znam winowajcę:
FreshMm ja tez borykalam sie ze skurczami lydek i od kiedy biore magnez przeszlo jak reka odjaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 23:27
agu258 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ja dopiero zaczne 21 tydzień, ale mam nadzieje, ze mnie te skurcze nie dopadna
Szczęśliwa mamusiu - niestety to taki typ. Juz kilka razy miałam okazje zobaczyć jak się zachowuje w stosunku do innych pacjentek no i komentarze na znany lekarz sa takie same... Chodze do niego bo prowadził mojej mamie ciąże, znają się i zaufalam mu... Jak widac trzeba było iść do innego... Bardzo żałuje...
Co do imienia - u nas zostaje Radek. Chyba ze cos nam się odmieni
A jeszcze co do witamin - nie biorę, ale widzę, ze mam zapotrzebowanie na wit. B6 bo ciągle mi usta pękają, zajady się robią... Powiedziałem mu dzisiaj zeby mi przepisał jakieś, to powiedział, ze jutro - bo jutro ide odebrać wyniki itd. Bo na ostatniej wizycie nie dotarły. I znów muszę się z nim spotkacWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 23:36
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Nynusia przepieknie wygladalas !
U nas imie wybrane izmian nie będzie Dorian mieszka w moim brzuszku
Wlasnie z pracy wróciłam, nogi w tyłeczek mi wchodza ale warto sie poruszać.
Lecę pod prysznic i do wyrka.
Dobranoc mamusieNynusia, agu258, FreshMm lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Troche mnie nie bylo,tyle zalatwiania,ze czasu juz brak na Was
Dziś Nasz Ślub wiec trzymajcie kciuki,żeby sie wszystko udalo..!!!Abym sie nie rozesmiala podczas przysiegi bo przesladuje mnie mysl,ze tak właśnie bedzie i nie bede się mogla opanowac! :-o
Co do imienia to mnie tez podoba sie Alan ale nie pomyslalam,ze mozna bylo by przezywac go anal.. I co teraz?
Od paru dni Ktos puka do mnie z brzuszka,wiec mysle ze to juz na pewno nasz Bubuś! Ooo.. znowu..
Agu co do lekarza to wiem,ze Cie bardzo zdenerwowal ale nie przejmuj sie za duzo,nie warto takim konowałem! Po to jest aby odpowiadac na KAZDE Twoje pytanie!
Nynusia,cudownie wygladalas i podziwiam,ze w tak krotkim czasie udalo Ci sie zalatwic tak piekna suknie!Moja bedzie wizytowa,czerwona ale mam nadzieje,ze bede jakos sie prezentowac
Żegnam sie ciepło z Wami i jeszcze raz prosze o kciuki!
Miłego weekendu!!
linka220, Nynusia, aanaa, Little Frog, jaroszka, agu258, Lucy7, FreshMm, nat_alia, onka, Magnosia, lili_madlen lubią tę wiadomość