Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szkoda ze teściowe albo nadopiekuncze mamy zapominaja, że jak bysmy potrzebowaly pomocy albo rady do wlasnie do nich bysmy sie zglosily..oczywiscie zaraz po ,,naszym forum,,
Teraz czeka mnie delikatna rozmowa z mężem by go nie urazić, a pózniej czekać na efekty jego rozmowytrzymajcie kciuki
I jeszcze raz dziękuję :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 14:09
Little Frog, Marta28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArielka wrote:pytanie do dziewczyn które miały mega mdłości:
moja przyjaciołka jest w 9 tyg i ma takie mdłości, że już nie wyrabia. oczywiście stosowała już wszelkie naturalne metody typu imbir, migdały, jedzenie przed wstaniem itp ale nudności są cały dzień. czytałam gdzieś o jakiś tabletkach na mdłości ale nie wiem już czy tutaj któraś z Was pisała czy gdzieś indziej. Kojarzycie coś takiego?
Prevomit. Mi pomagaly -
nick nieaktualnyMoja teciowa miala 6 dzieci i moj mama tez hehe
pamietam jak przyszla do mojego domu tesciowa(mieszkalam wtedy z rodzicami) tobylo dwa dni albo jeden po porodzie, i siedzieli w salonie i pili kawe, a tesciowa swinia powiedziala ta Marzena to nawet z nami nie posiedzi, no kurwa! Bylam tak nacieta ze na posladku mialam szwy, nie moglam lezec a co dopiero z nimi siedziec! -
Magnosia chyba cos jest z tymi spodniami w h&m bo u mnie Poznań a tez zostały rozmiary 34 i 36 w baardzo duzej ilosci a innych rozmiarow brak na dziale dla mamy
Aguś26 do kogo chodzisz w poznaniu ? Bo mam kilka z polecenia także mogę cos podpowiedzieć
Lucy7 i agu258 : gratuluje syneczków:)
nenka2 gratuluje plastycznych zdolności - super wyszło
Nynusia bardzo ładnie wyglądałaśWszystko idealnie dobrane:)
Lexie Udanego dnia3 mam kciuki żeby wszystko wypaliło tak jak sobie zaplanowaliście
I wszytskiego co najlepsze na nowej drodze życia
Lucy7, nenka2, Nynusia lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Dziś w 5.10.15 jest 40% rabatu na ubrania i buty
Moze kogos zainteresuje
nenka2, agania, szczesliwa_mamusia21, aanaa, jacusianka, nat_alia, Arielka, agu258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Ja to się jeszcze boje, ze zasypia mnie jakimiś zabawkami po swoich maluchach. Z mężem ustalilismy, ze nie będziemy zbierać tego wszystkiego, bo to tylko bałagan. Ale tez glupio odmówić.
Ojjj chyba mam ostatnio spadek energii. Znów chce mi się spać
Ahh zabawki, wez nawet nic nie mow...Little Frog lubi tę wiadomość
-
Lucy7 no i takie nastawienie mi sie podoba hehe
Nenka no to faktycznie ... ale sie musialas wtedy czuc masakra ...
Kochane moge wam cos powiedziec ? Biegam sprzatam cale mieszkanie pakuje walizki i jutro wyjezdzamy do Polski !No ciesze sie jak dziecko nowa zabawka !!!
Lucy7, aanaa, jacusianka, Little Frog, Arielka, lili_madlen, nenka2, madu, Magnosia, jaroszka, Nynusia, agu258 lubią tę wiadomość
-
Jesli chodzi o teściowa to ostatnio jak pojechalimy do niej na kawę to tylko słyszałam na każdą moją propozycje : " nieee po co .. nie sensu tego kupowac .. nie wykorzysztasz.." albo odnosnie ubranek : " nieee .. po co tyle kupowac 2, 3 sztuki wyprac odprasowac i tyle nie ma ma potrzeby wiecej .." ;/
Tak że i kobieta złoto może pokazac rogi czasami ja widac .. albo poprostu aktualnie mnie to tak irytuje i to widze
Acha, jesli któras nie ma a chciałaby mieć mogę polecić zamiast drozszego elektronicznego sprzetu - stetoskopJa kupiłam w aptece za niecałe 20 zł ot tak na próbę bo wyczytałam ze działa no i działa - słychać ładnie
Poniżej link (poglądowy) ja wlasnie taki zakupiłam w aptece na osiedlu
http://www.e-medest.pl/index.php?cPath=167_696&osCsid=wkeqjdasxavLucy7 lubi tę wiadomość
-
agania Wy mi poprawiłyście humorek to teraz sie odwdzieczam
Szczesliwa mamusiu cieszymy sie razem z Tobą, zyczę spokojnej przyjemnej podrózy.
Lili madlen widze ze nie jestem sama:-) damy radę, tylko właśnie o tyle gorzej jak zlota kobieta bo jakby była zolza to byłoby latwiej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 14:26
agania, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, nenka2 lubią tę wiadomość
-
Lucy trzymam kciuki za pozytywny obrót sprawy
Ja mieszkam z teściową więc nie ma.opcji zabronić przyjść. Mało tego głupio też zapytać czy ma czyste ręce
Troche nie potrafię sobie wyobrazić relacji z teściową po porodzie.. Bo teraz nie są najlepsze. Wie tylko tyle co mój mąż jej powie. Dlatego też czyha na okazję żeby go podpytac !!linka220, Lucy7 lubią tę wiadomość
-
Marta, jak ja Cię rozumiem...Ja nie mam zamiaru trzymać małej w sterylnych warunkach ale jakaś higiena musi być zachowana. A moja teściowa grzebie w ziemi, wyciera ręce o spodnie i się bierze za inna robotę. Albo oblizuje palce po jedzeniu i się bierze za układanie naczyń w szafce, nie chcę myśleć po czym jeszcze nie myje rąk... Teraz nie umiem jej zwrócić uwagi a potem to nie wiem.
Marta28 lubi tę wiadomość
-
Ja chyba zmuszę męża, żeby poinformował swoich rodziców żeby nam się nie kręcili po górze, dopóki sami ich nie zaprosimy. Skoro moich rodziców zaproszę na poznanie wnuka któregoś tam dnia to z jakiej racji teściowa ma mi ciągle wisieć nad głową, kiedy np będę chodzić bez majtek z racji bólu po porodzie. Ale jak to wyjdzie to zobaczymy
Lucy7, linka220, Marta28 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie
męża to można jeszcze wygonic żeby umył ręce albo ubrał się czysto .. No ale tesciom ?! My mieszkamy na wsi więc wydawało by się że jest mniej zarazków bo nie mamy windy czy klatki schodowej i mniej ludzi się prZewija.. Ale chodZąc któryś dzień lub tydzień w tym samym roboczym.ciuchu chyba niweluje różnice.