Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya u nas najpierw kość udowa była krótsza o parę dni, potem dłuższa o parę dni niż reszta, a teraz jest o czasie
więc ja tam już nie wyrokuję, czy będzie miał długie nogi po ojcu czy krótkie po matce, oby dwie i to sprawne
ja oczywiście też mam tak, że jednego dnia czuję dużo ruchów, a innego znacznie mniej. łożysko na przedniej ścianie miałam stwierdzone i na zwykłym USG i na połówkowym.polkosia, agu258 lubią tę wiadomość
-
Dominika, wiemy z USG.
Ja też mam połówkowe 10 czerwca.
Domika wrote:Jeszcze nie wiem. Na pierwszym USG maluszek nie chciał się pokazać, a na drugie czekamy, będzie 10 czerwca.
Masz bardzo ładny brzuszek! Skąd wiecie, na której ścianie macicy macie łożysko?Domika lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam polowkowe 10 czerwca (to prywatne)
Nynusia, moja Marysia ma kosc udowa wieksza o prawie 2 tygodnie! W ogole cala jest jakas wieksza, jakbym nie wiadomo co jadlaNynusia, Domika lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Natka, późno masz połówkowe. Tak Ci lekarz kazał przyjść?
Ja juz mialam polowkowe na NFZ w 20t3d, a na to ide prywatnie i klinika tylko tym sie zajmuje i na podstawie daty OM, babka sama mnie zapisala. Wiem, ze pozno, ale chce sie tylko upelnic, ze wszystko jest dobrze:) -
witam:) jak macie sklep Centro w okolicy zajrzyjcie, jest mega wyprzedaż- wszytskie buty nawet zimowe za 9,99zł
na sklepie szaleństwo i totalny bałagan i polowanie
kupiłam przepyszne truskawy i kiszoną kapustę mmm
Lexi, super brzusioLexie lubi tę wiadomość
-
ss wrote:dziewczyny fajny artukuł odnośnie naszej porannej rozmowy;)
http://www.szkolarodzenia.invito.pl/porod-bez-bolu-i-naciecia-krocza.html
I jest tam napisane czym mozna masowac, no i oliwka odpada...
Czyli potwierdziło sie to co napisałamzwykła oliwka odpada
-
ewa13 wrote:Cześć dziewczyny mam pytanie w 18 tygodniu czułam takie pulsowanie w różnych miejscach na poniżej pępka czułam jakby rybka pływała myślałam że to ruchy małego ale od trzech dni juz nic nie czuje czy też tak miałyscie.
tak ewa13, dużo dziewczyn już pisało tu "po drodze" na tym naszym forum, że tak miało. Ja też tak miałam, niczym się nie przejmujJeszcze trochę czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 17:50
-
Domika, odnośnie Twoich pytań o lekarzy w Krakowie:
Beata Tomaszewska- chodze do niej prywatnie, ale patrzę teraz i przyjmuje też w scanmedzie na Armii Krajowej, z tego co wiem tam maja kontrakt z NFZ. Myślę, że ma kobietka sporą wiedzę, wiem też że pracuje w szpitalu na Kopernika iw klinice niepłodności.
Adam Jędrzejweski- przyjmuje na ul. Pleszowskiej w cov-med. Dwie koleżanki prowadziły u niego ciąże i zadowolone.
Paweł Romanek- przyjmuje na Galla w szpitalu MSWiA. Koleżanka prowadzi u niego już drugą ciąże i jest zadowolona.
Domika lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
nick nieaktualny
-
Ss, u mnie ostateczne mdłości wystąpiły ok. 16 tyg., ale już wtedy były rzadkie i znacznie łagodniejsze. Najgorzej było do 14 tyg. To Twoja pierwsza ciąża? Ja przy pierwszej miałam mdłości dłużej, zdarzało mi się jeszcze wymiotować w 18 tyg. Później był już spokój.
-
ewa13 wrote:Cześć dziewczyny mam pytanie w 18 tygodniu czułam takie pulsowanie w różnych miejscach na poniżej pępka czułam jakby rybka pływała myślałam że to ruchy małego ale od trzech dni juz nic nie czuje czy też tak miałyscie.
Ewa gratulacje poczułas ruchy maluszka ja mam tak samo, ale teraz trochę mocniejewa13 lubi tę wiadomość