Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
link o pępku:
http://www.mjakmama24.pl/niemowle/pielegnacja/11-pytan-o-pepuszek,158_965.html -
paula1 wrote:http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3784441
ja zamówiłam właśnie z tej stronki parę rzeczy, głównie pościel, rożek i okrycie kąpielowe - może się komuś przyda[/QUOTE
Paula a czy nie było problemów z tym sprzedawcą?Myslę,żeby zamówic łóżeczko od niego.. -
To ja i mój brzusio
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8afce82ba18b.jpgLili30, nat_alia, aanaa, Lucy7, BATTINKA, agania, stelianka, linka220, Nynusia, onka, madu, Blondik, Mo_niczka, lili_madlen, Little Frog, jaroszka, paula1, Muffinka1019, agu258, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Było chyba na wątku kilka przypadków zmiany płci i także nasza Zuzia okazała się być chłopczykiemMiłe zaskoczenie dla nas
Mam pytanie odnośnie ruchów dziecka, czy macie tak że jednego dnia odczuwacie ruchy a drugiego cisza? Dodam że mam łozysko na przedniej ścianie macicy i mam też świadomość że może ono amortyzować ruchy i uniemozliwiać ich wyczuwanie. Jestem ciekawa Waszych doświadczeńnenka2, madu, agu258 lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Domika wrote:Agania, Lexie - czyli nie martwić się? Myślałam, że może to moja wina, bo za dużo chodziłam i prawie nie odpoczywałam:\
Jak masz możliwość to poodpoczywaj, poleż, powinno przejść.
Mnie nieraz coś takiego łapie też jak się za szybko poderwę żeby stać z krzesła albo z łózka. -
Domika wrote:Agania, Lexie - czyli nie martwić się? Myślałam, że może to moja wina, bo za dużo chodziłam i prawie nie odpoczywałam:\
Zgadzam się z Aganią,nie martw się tylko odpocznijMój lekarz ostatnio mi powiedział,że to On jest od zamartwiania się o moja ciążę a ja mam dużo spać,odpoczywać póki mogę
Wiesz juz czy spodziewasz sie chłopca czy dziewczynki? Nie doczytałam jakoś.. -
Lili30 wrote:Witajcie dziewczyny
Było chyba na wątku kilka przypadków zmiany płci i także nasza Zuzia okazała się być chłopczykiemMiłe zaskoczenie dla nas
Mam pytanie odnośnie ruchów dziecka, czy macie tak że jednego dnia odczuwacie ruchy a drugiego cisza? Dodam że mam łozysko na przedniej ścianie macicy i mam też świadomość że może ono amortyzować ruchy i uniemozliwiać ich wyczuwanie. Jestem ciekawa Waszych doświadczeń
Mam podobnie.. przedwczoraj praktycznie nie czułam ruchów a wczoraj i dziś ze zdwojona siłaLili30 lubi tę wiadomość
-
Lexie wrote:
Wiesz juz czy spodziewasz sie chłopca czy dziewczynki? Nie doczytałam jakoś..
Jeszcze nie wiem. Na pierwszym USG maluszek nie chciał się pokazać, a na drugie czekamy, będzie 10 czerwca.
Masz bardzo ładny brzuszek! Skąd wiecie, na której ścianie macicy macie łożysko?Kasia82, Lexie lubią tę wiadomość
-
Lexie brzuszek cudeńko
Mój też rośnie na potęgę ale wiecie, że moja Lenka ma kość udową o tydzień większą od reszty parametrów ? Gin stwierdził, że będzie miała długie nogi
Domika mnie także gin powiedział o łożysku na wizycie
Aanaa ja jeszcze tylko 2godziny i 20min pracy i odpoczywamy z Lenką przez weekend zeroo robotyLexie, agu258 lubią tę wiadomość
-
Nynusia zazdroszczę leniuchowania
Ja dziś w gości bo zjechał mój chrzestny więc wrócę do domu wieczorem, jutro mam plan iść na piknik naukowy, a wcześniej sprzątanie u babci, po południu u siebie, bo jakoś mi się za szybko cholera kurz zbiera
tylko niedziela spokojna, już się nie mogę doczekać
Nynusia lubi tę wiadomość