Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi tez młoda robi pobudki ok 6 rano,i fika wieczorami kolo 22. W ciągu dnia jadąc autem tez czasami czuje
po 10 latach od pierwszej ciąży, super jest poczuć ruchy maleństwa
mi po urodzeniu młodego bardzo ich brakowało...
Miłej soboty KochaneBąbelek, IviQ, Lexie lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Hey przyjemnej soboty życze :*
W poniedziałek dzień dziecka
Mój Okruszek tak bryka, że nieraz skopie tatusiauwielbiam to i oczywiście propozycja imienia dla synka od taty :Brayan
bo bardzo lubi to imię
co myślicie Kochane?
Lexie, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
paula1 tak mi właśnie uświadomiłaś( jakbym kurka sama nie wiedziała ale czasmi ktoś musi pokazać palcem) ze po urodzeniiu nie będziemy już czuły naszych skarbów:(( kurcze a tak uwielbiam te ruchy. Trzeba bedzie sobie hihihi drugie zmajstrować
paula1, Mo_niczka lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Wiecie co mnie smieszy? uzywam 4 aplikacji na telefon ciazowych no i to forum. Wszedzie jest wpisana ta sama data porodu, ale wszytstkie roznia sie miedzy soba dniami ciazy, wg belly jestem 20+1 wg happy belly 19+5 tydzien dopiero, wg hy mamy 19+7; wg asystenta ciazowego 19+6, a wg mojej ciazy 19+4. To w końcu jak to jest????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 10:20
Kasia82 lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Hej dziewczyny wpadam na chwilkę pochwalić się córką i dać znać, że żyję
Połówkowe prawidłowe, córcia na wtorkowej wizycie ważyła 333g, CRL 15cm (20t3d).
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23c71cedcefa.jpg
Życzę wszystkim miłego dnia!
Kasia82, aanaa, onka, paula1, madu, linka220, Magnosia, Bąbelek, Lucy7, lili_madlen, Domika, Lexie, agu258 lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek
Wczoraj narzekałam, że nie czuje ruchów i mały dał mi popalić, w pęcherz kopał, potem zaczął przed 22 i tak do północy, obudziłam się jak codzień pare minut przed 6 na siusiu i nie mogłam spać bo prawie do 7 szalał. Śnił mi się dziś, że juz go miałam i tuliłam.
Ja już po śniadanku, zrobiłam racuchy z jabłkamiodpoczywam i zaraz do pracy lecę
Miłego dzionka i dużo kopniaków od maluchów
Fatim, gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 10:29
Fatim lubi tę wiadomość
-
IviQ wrote:Wiecie co mnie smieszy? uzywam 4 aplikacji na telefon ciazowych no i to forum. Wszedzie jest wpisana ta sama data porodu, ale wszytstkie roznia sie miedzy soba dniami ciazy, wg belly jestem 20+1 wg happy belly 19+5 tydzien dopiero, wg hy mamy 19+7; wg asystenta ciazowego 19+6, a wg mojej ciazy 19+4. To w końcu jak to jest????
)
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny! Życzę miłej soboty, ja muszę się chyba zabrać za jakąś konkretną robotę, bo od wczoraj tylko myślę o tym, że dzidzia za spokojna i prawie nie daje o sobie znać po paru dniach ostrego fikania. Mam nadzieję, że to chwilowe zmęczenie..
-
Kasia tak to moja pierwsza ciaza,moja zmora moze nie byly az tak wymioty tylko potworne, mega potworne mdlosci:( nie raz mialam wrazenie ze jakbym zwymiotowala to na chwile byloby lepiej...no a teraz 22t i dalej mecza tyle ze zdecydowanie mniej, temu pytam czy ktoras z was ma jeszcze na tym etapie mdlosci?
-
ss wrote:Kochana a powiedz mi jak moze byc 19+7? Jak to juz 20?
)
[/link]
-
Cześć,
ostatnio mało pisałam, jakoś zabrakło mi energii
U nas wszystko OK, ruchy czuję raz częściej raz rzadziej. Na tym etapie to chyba normalne.
W środę byłam na kontroli u mojej gin. Mówiłam o ciągnącym bólu tuż nad spojeniem łonowym. Zbadała mnie i powiedziała, że to nic takiego (prawdopodobnie rozciąganie). Co do skurczy (twardnienia) macicy, zaznaczyła, że nie powinny boleć.
Fatim, gratuluję
Śnił mi się dziś mój Szymuś, taki maluszek spał w w wózku na balkonie, a ja go okrywałam kocykiemNynusia lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualnyss wrote:Kasia tak to moja pierwsza ciaza,moja zmora moze nie byly az tak wymioty tylko potworne, mega potworne mdlosci:( nie raz mialam wrazenie ze jakbym zwymiotowala to na chwile byloby lepiej...no a teraz 22t i dalej mecza tyle ze zdecydowanie mniej, temu pytam czy ktoras z was ma jeszcze na tym etapie mdlosci?
Czasem tak bywa niestety