Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:Mi się marzą bliźnięta dwujajowe, ale nie mam na co liczyć. Grunt by dziecko było zdrowe i ciąża przebiegała prawidłowo
aanaa lubi tę wiadomość
-
monika_89 wrote:Przepraszam że was nie nadrabiam ale wpadlam tylko zameldowac się z oddzialu. Zostawili mnie ze wzgledu na rozowy sluz. Na usg wyszedl za maly pecherzyk jak na ten tc wiec mnie zostawili. Czekamy co bedzie dalej, wg mojego gin przez dlugie cykle ciaza moze byc mlodsza, mam sie nie martwic na zapas...
Milego dnia Wam zycze...
Monia mocno trzymam kciuki :* Trzymaj się, na pewno jesteś w dobrych rękach :* -
monika_89 wrote:Przepraszam że was nie nadrabiam ale wpadlam tylko zameldowac się z oddzialu. Zostawili mnie ze wzgledu na rozowy sluz. Na usg wyszedl za maly pecherzyk jak na ten tc wiec mnie zostawili. Czekamy co bedzie dalej, wg mojego gin przez dlugie cykle ciaza moze byc mlodsza, mam sie nie martwic na zapas...
Milego dnia Wam zycze...
Będzie dobrze Ja miałam owu koło 21 dnia, to też już prawie tydzień później niż "średnia". Może i u Ciebie tak być Pewnie na USG też wyjdzie inny wiek ciąży niż wskazuje suwaczek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 11:13
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Milego dnia Wam zycze...
Ja też trzymam mocno kciuki!! A Ty trzymaj sie dzielnie !! :-* -
nick nieaktualny
-
Monika miałam dokładnie tą samą sytuację. Mały pęcherzyk 5t6d miał 6mm a tydzień potem 5mm to już miał sam bączek w tym pecherzyku No i biło już pięknie serduszko Będzie dobrze! Trzymam kciuki.
Rewianka ściśle rzecz ujmując to moja 3cia ciąża ale jeśli przetrwam jeszcze tydzień to też wszystko będzie dla mnie nowe i dziewicze
Wczoraj miałam ciężki dzień bo według OM był 7t2d (w tym samym dniu straciłam pierwszą ciążę). Jeszcze do przetrwania 5 dni i skończy się ten felerny 8 tydzień, mam nadzieję, że szybko zleci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 11:21
-
Ursa, ja jedną ciąże straciłam jakoś przed 9 tygodniem... A jak widzę niektóre Aniołki i 11 czy 13 tc... Ale tym razem jakoś jestem dobrej myśli Lepiej się nie martwić na zapas. Tylko strasznie mi się dłuży do USG 17.02 Już bym chciała iść i zobaczyć co tam mamKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A no widzisz to dlatego po tej stronie od teścia nikt nie ma. A jego siostra ma, babcia czy prababcia miała i teraz się urodziły komuś tam (ja tej rodziny już nie znam).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 11:42
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Monika trzymam kciuki na pewno wszystko bedzie dobrze
U mnie tesciowa ma za rodzenstwo blizniaki dwujajowe, ale skoro liczy sie tylko linia matki to u mnie szanse zerowe na bliznieta ja tez nie moge sie doczekac wizyty 20.02, bo licze ze moj gin pokaze mi bijace serduszko za to mam wczesniej wizyte 13 w piatek panstwowo moze bedzie widoczny juz pecherzyk ;)oby ta beta byla wysoka -
nick nieaktualnyUrsa wrote:Rewianka ściśle rzecz ujmując to moja 3cia ciąża ale jeśli przetrwam jeszcze tydzień to też wszystko będzie dla mnie nowe i dziewicze
Wczoraj miałam ciężki dzień bo według OM był 7t2d (w tym samym dniu straciłam pierwszą ciążę). Jeszcze do przetrwania 5 dni i skończy się ten felerny 8 tydzień, mam nadzieję, że szybko zleci.
Trzymam za Ciebie (i nas wszystkie) bardzo, bardzo, bardzo mocno kciuki! -
Milego dnia Wam zycze...
Monika będzie dobrze... trzymam kciuki... daj znać jak będziesz mieć chwile ...
przeszło godzinę zajęło mi przeczytanie zaległości od soboty popołudnia... strasznie dużo piszecie...
powiedzieliśmy w weekend całej rodzinie... wszyscy bardzo zadowoleni i zaskoczeni ( wiedzieli że mamy problem z zajściem w ciążę...) były uściski, płacz i dobre słowa... mamy teraz dużo ludzi którzy nas wspierają
nietety dalej męcze się z przeziębieniem... i z nosa cieknie- nie wiem co z tym zrobić...
na gardło biore propolki a ogołnie na przeziębienie syrop prenalen...
kończe prace i do domku do łóżeczka się wygrzewać-mam nadzieję że mi przejdzie bo nie chciałabym brac L4 ale jak mus to mus ( faolka najważniejsza )
jeśli chodzi o bliźniaki to dla nas to obojętne - ważne żeby były całe i zdrowe a zresztą sobie poradzimy -
Super, my niecierpliwie odliczemy dni do czasu kiedy powiemy rodzinie o naszej kochanej fasolce a jeszcze tyleee czasu. Po drodze mamy urodziny wujka chyba jakies okragle, bo w restauracji moje urodziny, urodziny meża...nie wiem tylko jak to wyjdzie z moimi urodzinami żeby nikt się nie skapnął, powiem chyba że biorę antybiotyk a na urodziny wujka meza powiemy, ze jestem kierowca i postanowilam nie pic w wielki post
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:36
Nynusia lubi tę wiadomość