Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziewczyny właśnie zjadłam kapusniaczku z dwóch miseczek - taką miałam małą zachciewajke
Dzisiaj też juz padam, także idę spać, bo jutro o 6.00 pobudka.
Pozdrawiam i spokojnej, przespanej nocy życzęNasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, Gratuluję Wam ujrzenia II kreseczek
Mam na zbyciu Zdublowany prezent urodzinowy, ciekawy i bardzo pomocny ..
Książkę " Ciąża, Poród, Macierzyństwo " Nowa, zafoliowana ..
Cena na Książce to 70 zł a ja oddam Ją za 50zł ..
Gdyby któraś z Was była by chętna to proszę o wiadomość PRIV ..
Pozdrawiam -
też się witam z rana
ja ostatnio budzę się dużo wcześniej niż zawsze, nieważne o której zasnę..
polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Witajcie dziewczyny. Ja się w weekend kiepsko czułam, wróciło mi pobolewanie brzucha...Ale jak na razie ok, żadnych plamień więc jestem dobrej myśli, że to tylko się macica znowu powiększa. Za tydzień wizyta u gin, może jakoś dotrwam Wy się skarżycie na biegunki, ja wręcz przeciwnie. To pewnie kolejna przyczyna bólu brzucha
Miłego dzionkaMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane ale miałam nocke poszłam spać przed 21 i skończyło się tak że o 3 w nocy obudziłam się strasznie głodna bo na kolacje zjadlam tylko kisiel (co do kisielu to dziękuję Anastazjaaa bo pomaga na brzuchol ) i tak sobie siedziałam już do 5:40 . Wstałam o 8 wyprawiłam dzieciaki z tatą do szkoły i przedszkola i zacznę ogarniać mieszkanie
Zamówiłam sobie z polskiej aptece mamarin podobno pomaga na różne takie mdłości na forach czytałam także zobaczymy czy i mi pomoże . Już się przyzwyczajam że mi to dokucza ale wmawiam sobie że dzidziol zdrowo rośnie dlatego tak
Miłego dnia dla wszystkich . Trzymam kciuki Asiu za wizytę jeśli ma któraś jeszcze to również kciuki zaciśnięte :-* :-*Kaśku lubi tę wiadomość