Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja grzanki z serkiem chrzanowym, mam ciągle ochotę na ostre i słone.. wszystko bardzo solę a kapustę kiszoną uwielbiam weekend na kursie ogórki korniszone wciągałam
Fatim lubi tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Witam nowe mamusie
Dziewczyny ja też właśnie mam problem z tymi kąpielami, uwielbiam gorące kąpiele..a tu teraz muszę się zadowolić szybkim prysznicem...
A co do zabobonów to ja wierzę w nie...tzn boję się ich nie przestrzegać, i tak jak polkosia mówi, mnie też wmawiają, że ostre słone i kwaśne na chłopca a słodkie i łagodne na dziewczynkę
A wiecie co jest najlepsze...zaczynam wierzyć w to, że mi smaki się zmieniły.. zjadłam kurczaczki z frytkami z maca i mi nie smakowały w ogóle a kiedyś się nimi zajadałam -
tak sie zastanawiam czy mozna cos cwiczyc w pierwszym trymestrze ? chodzi o to, ze ja sie latwo stresuje i cwiczenia pomoglyby mi sie odstresowac, nie myslec tyle czy wszystko w porzadku i poprawily samopoczucie myslalam o yodze dla ciezarnych, ale podobno wskazana jest pod koniec I trymestru poza tym pewnie kobiety bylby tam juz z brzuchami i patrzyly na mnie jak na wariatke nie wytrzymam do konca I trymestru no chyba, ze lekarz kaze...13 mam wizyte panstwowa a 20 ide prywatnie i licze na wioczne, bijace serduszko spacerowac ni lubie, zawsze wolalam pobiegac zamiast spacerowac, bo mnie to nudzi, ale oczywiscie nie bede biegac w ciazy jakies pomysly ?
-
Właśnie się zabieram za nadrobienie tego wątku Może do rana się wyrobię
Nynusia, paula1 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Fatim wrote:Amerie a idziesz 17 do lekarza ?
Tak chcę się na ten termin umówić, bo lekarz kazał mi wyliczyć kiedy będę miała bete 1000, bo wcześniej nic nie zobaczy. Mogłabym iśc już w czwratek ale poczekam do wtorku. Serduszka jeszcze pewnie nie będzie ale przynajmniej powie mi coz tym endo. Jutro powtarzam bete:)Trzymajcie kciuki zeby pięknie przyrosła:) -
nick nieaktualny
-
Fatim wrote:Nynusia oj nie wiem czy to sa dobre cwiczenia, bo wykonujac wiekszosc z nich napezasz brzuch poz tym przysiady i wymachy nogami chyba nie sa wskazane szukajmy dalej
Hmmm...faktycznie, masz rację.
Dużo jest w necie o aerobiku dla kobiet w ciąży i jodze.
Na stronie pampers też widziałam jakieś 3 ćwiczenia do wykonywania w domu ale nie umiem teraz tego znaleźć.. -
nick nieaktualny