Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was z rana
Za chwilę u nas wyłączają wodę na caly dzień. Poszłam umyć głowę i o mało nie zwymiotowalam do wanny... a potem drugi raz jak weszłam do kuchni..
u mnie 14%Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:12
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Witam Was z rana
Za chwilę u nas wyłączają wodę na caly dzień. Poszłam umyć głowę i o mało nie zwymiotowalam do wanny... a potem drugi raz jak weszłam do kuchni..
u mnie 14%zakocona lubi tę wiadomość
-
aanaa wrote:Witajcie dziewczyny. Ja się w weekend kiepsko czułam, wróciło mi pobolewanie brzucha...Ale jak na razie ok, żadnych plamień więc jestem dobrej myśli, że to tylko się macica znowu powiększa. Za tydzień wizyta u gin, może jakoś dotrwam Wy się skarżycie na biegunki, ja wręcz przeciwnie. To pewnie kolejna przyczyna bólu brzucha
Miłego dzionka
Cześć dziewczyny
Próbuję nadrobić zaległości z wczoraj ... ale jak przeczytałam post aany to mi się przypomniało. W mojej magicznej książce o ciaży są porady na takie przypadłośći:
na biegunkę (również wywołana wirusem) - herbatka z owoców jagody
a na zaparcia dodawanie kilku kropelek oleju lnianego, a jak jest na prawdę źle to polecają zjeść kiwi pokropione tym olejem.
Mi doskwierają raczej zaparcia wiec stweidziłam że w sumie mogę spróbować tego oleju i np wymienić w sałatkach oliwę z oliwek na olej lnianyMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny!
Zrobiłam dziś rano ponownie betę. W 14 dpo (sobota) miałam 269, a po 46 godzinach już 780,6, to przyrost o 190% więc bardzo się martwię, że za szybko...
Co Wy na to, czy któraś z Wa miała podobnie?Małgorzatka, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
~Rewianka~ wrote:Hej Dziewczyny!
Zrobiłam dziś rano ponownie betę. W 14 dpo (sobota) miałam 269, a po 46 godzinach już 780,6, to przyrost o 190% więc bardzo się martwię, że za szybko...
Co Wy na to, czy któraś z Wa miała podobnie?
Ciesz się a nie martw :* :* -
Rewianko, a może będą bliźniaki, kto wie Ja bym na Twoim miejscu na razie się nie martwiła - chociaż wiem, ze to trudne i niemal niemożliwe - i za 2 dni znów powtórzyła.
Ps. w kalendarzu mamy opcję kalkulator ciąży i jest tam kalkulator bety, może tam sprawdź?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:42
-
Rewianka "za szybko" ?? Jak beta rośnie za szybko to są na prawdę kosmiczne wyniki. Z 2tys na 10 tys itd.
Dziewczyny nie umartwiajcie się na siłe, stres podwyższa wydzielanie adrenaliny lub kortyzolu a obniża wydzielanie hormonów ciążowych.polkosia, Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ja miałam 133, a potem 164%, więc to normalny przyrost Przy bliźniakach bywa dużo więcej, a poza tym już od początku jest wysoki poziom (np.: w 5 tygodniu 5000). Z resztą ja bym nie chciała bliźniaków, dużo pracy, mega koszty, ktoś musi ciągle być do pomocy, często wcześniaki się rodzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:55
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUrsa - to moja pierwsza, w następnych pewnie będę mniej panikować
Polkosia - zgadzam się w 100% jeżeli chodzi o bliźniaki. U nas w rodzinie urodziły się w ubiegłym roku dwie dziewczynki. Na szczęście w terminie jak na ciążę bliźniaczą, ale przez pierwszy rok cała najbliższa rodzina była zaangażowana w opiekę, bo sami rodzice nie wyrabiali Plusem jest to, że bliźniaki się świetnie razem rozwijają -
Fatim wrote:Ja dzisiaj też byłam na becie, ale wyniki będą najprawdopodobniej jutro...trzymajcie kciuki !
Z innych nnowinek samochód mi padł
ehhh nie dobrze samochód studnia bez dnaFatim lubi tę wiadomość
-
Przepraszam że was nie nadrabiam ale wpadlam tylko zameldowac się z oddzialu. Zostawili mnie ze wzgledu na rozowy sluz. Na usg wyszedl za maly pecherzyk jak na ten tc wiec mnie zostawili. Czekamy co bedzie dalej, wg mojego gin przez dlugie cykle ciaza moze byc mlodsza, mam sie nie martwic na zapas...
Milego dnia Wam zycze...13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.