Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a jak to jest z ciepłym prysznicem tak 20-30min ? Czy on też może szkodzić i ta woda powinna być taka naprawdę letnia ? Mi się szybciej z goleniem, peelingiem i myciem głowy nie zejdzie pod tym prysznicem więc pytam, bo teraz się zastanawiam czy nie za ciepłe te prysznice robię
Dostałam róże od męża już drugi raz w tym roku bez okazji a rok się dopiero zaczął, cóż ża zmiany -
Ja ubolewam bo uwielbiam kąpiele w wannie, w gorącej wodzie, a teraz wiem, że nie mogę i mam krótkie prysznice z letnią wodą :<
Nynusia lubi tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
zakocona wrote:Kurde u mnie kiepsko. Drugi dzień biegunka
L pojechał do apteki po węgiel.
mam mdłości a na zapach pieczonego łososia o mało nie zwymiotowalam.
Zdrowiej szybko eh oby ten węgiel pomógł -
Anastazjaaa wrote:Mam taką samą dawkę luteiny.
Trochę się boję bo ja miałam jeszcze mniejsze endometrium
Czasem się boję że jeśli źle się zagniezdzilo to mogę nawet o tym niewiedziec właśnie przez luteine.
W sierpniu chodziłam trzy tygodnie z martwym dzieckiem w brzuchu i nie malam żadnych oznak.
Dlatego teraz tak strasznie boję się pierwszej wizyty
Ja też się strasznie boję...ale z drugiej strony jakby fasolka się źle zagnieździła to by mimo luteiny chyba nastapiło samoistne poronienie bo by sie odkleiła. Może stąd się biorą ciąże biochemiczne? Ja chyba do 17-stego oszaleje ze stresu:/a Taka jestem nabuzowana, że mąż nie może ze mną wytrzymać -
Witam się i ja
Termin około 15 października ale lekarz dopiero potwierdzi
Małgorzatka, Nynusia, Magnosia lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Amerie wrote:Ja też się strasznie boję...ale z drugiej strony jakby fasolka się źle zagnieździła to by mimo luteiny chyba nastapiło samoistne poronienie bo by sie odkleiła. Może stąd się biorą ciąże biochemiczne? Ja chyba do 17-stego oszaleje ze stresu:/a Taka jestem nabuzowana, że mąż nie może ze mną wytrzymać
Amerie, daj spokój! Nie zakładaj najgorszego Ja tam jestem dobrej myśli. Mi jak dupka przepisywał, to mówił, że jakby było coś nie tak, to nawet dupek nie pomoże. Też mam 17 USG Ale cieszę się, że tak późno, bo będzie już może serduszkoAmerie lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn