X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też kupujemy mniejszą wanienkę, taką, żeby mieściła nam się do brodzika (wanny nie mamy).

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Ja wczoraj na wieczór też troszkę spuchłam w kostkach, posiedziałam trochę z nogami w górze i ustąpiło. Dzisiaj jest już ok.
    My dziś wybieramy się na działkę na grillowanie. Udanego wypoczynku wszystkim życzę. I pięknej nie męczącej pogody :)

Magnosia, jaroszka lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Hejka kochane ! :)
    Bursztynoowa , dziewczyny juz CI dobrze doradzily , ciaza piekny stan i we wszystkim nam slicznie wazne zeby bylo Tobie wygodnie i zebys sie dobrze czula !

Lojka trzymam kciuki daj znac jak aukcja sie skonczy :)

Ja lece sie szykowac i na zakupki do Ikei , planuje kupic wanne maluszkowi widzialam takie fajne mniejsze i bardzo mi sie spodobaly zobaczymy co z tego wyjdzie. Milego dnia :*

Szcześliwa mamusiu,wanienka z ikei fajna,z antyposlizgiem,kosztowala bodajze 17 zl.Też ja kupilam ;-)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie o widzisz , wczesniej nie mialam opini ale teraz jak mowisz ze jest fajna to na pewno wezme , mam nadzieje ze gdzies tam ja odnajde ! :)

Wiecie co ? Siedze w tym domu to nigdy nie chce mi sie prostowac wlosow czy cos robic , do pracy nie chodze juz dlugo wiec tez a teraz jak sobie wyprostowalam wlosy to czuje sie tak "pieknie" az chce mi sie dzisiejszego dnia :D
    Kurcze mam chyba jakies odchyły emocjonalne ale musialam to napisac :D

Magnosia, Lexie, jaroszka, agu258 lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa mamusiu, a tak z ciekawości, to gdzie masz dzis ikee otwarta?:)
    Tez zamierzam ta wanienke kupic:)

Ja jeszcze nie puchne, ale wiem ze mnie to szybko czeka, bo latem zawsze mi stopy puchna i dlonie:/

Milego weekendu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 11:05

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Mała Żabko, fajnie, że na wizycie wszystko OK :) Obyśmy juz wszystkie do końca zawsze słuchały dobrych wiadomości :)

Życzę Wam udanego dnia w Ikei i w ZOO, na działce, a tym którzy idą do pracy, życzę, aby dzień był przyjemny i bezstresowy!

Bursztynowa, może przekuj to na swoją korzyść. Ponarzekaj, że nie masz w czym chodzić i wyciągnij męża na zakupy. Ja bym mu jednak nie odpuściła i podkreśliła, że zrobił mi przykrość. Niech żałuje i przeprasza ;)
    Trochę mnie to dziwi, bo jak my gdzieś idziemy i czasem pytam, czy założyć coś luźnego czy podkreślającego brzuch, to G. głośno krzyczy "obcisłe!!!!". Codziennie chce mi mierzyć brzuch centymetrem i kręci głową, że tak rośnie. Widać jednak, że się cieszy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 11:13

Little Frog, aanaa, Lexie, jaroszka, estrella, agu258 lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 wrote:
    Tutaj masz linka do niem. ebay'a
    http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-kinderwagen-bugaboo-cameleon/k0

Tutaj do aukcji na ebay'u komisu w Berlinie
    http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-lilli-paul/k0
    Sam komis znajdziesz wpisujac w google lili&paul Berlin

Na blogu Mamy gazety sa opisane modele cameleona i wyjasnione jak sie nie naciac czy nie kupic podroby.

Ja od siebie moge poradzic zebys obejrzala na zywo ten wozek zanim kupisz uzywany, bo niektore maja bardzo zjechane przednie kola, albo porysowany stelaż.

Dzięki za linki :) no właśnie ja szukam z Warszawy żeby najpierw obejrzeć sobie ten wózek a blog oczywiście znam i na podstawie tej notki o bugaboo szukam wózka ;) zdjęcia nie zawsze oddają rzeczywisty stan i łatwo się naciąć. Zza granicy ewentualnie nowy ale szczerze mówiąc wolałabym kupić właśnie z warszawy używany bo można znaleźć naprawdę w super stanie :)

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie, czytam wasze wpisy codziennie ale nie wiedzialam co napisac, denerwowalam sie tym zwolnieniem, ale juz wszystko zalatwione :)
    Ufffff....
    Jeszcze nie może do mnie to dotrzeć że w końcu sobie odpoczne, zaraz kupuje bilety na prom i jedziemy w sobote do pl ;) bedziemy mieli wiecej czasu na załatwienie wszystkiego. Wczoraj wziełam się za sukienke slubna, odprulam cyrkonie i teraz wyglada super szkoda ze nie zrobilam zdjecia wczesniej dla porownania. Mnie sie bardzo podoba ;)
    Milego dzionka ;)

Magnosia, IviQ lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela uuu zazdroszcze! Milego wypoczynku :) A jak sukienka sie Tobie podoba to najwazniejsze !

Natka ja mieszkam w Niemczech , tu nie w kazdym landzie jest swieto , tam gdzie pracuje moj akurat sie zalapalo i ma wolne , a tu gdzie mieszkamy i w miescie dalej gdzie sa wieksze sklepy Ikea Real itd wszystko otwarte :)

annggela lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytalam, bo wczoraj mi sie wydawalo, ze przyjeżdżasz do PL i tutaj bedzie jakas ikea otwarta i sie zastanawoalam jakim cudem;) A jak mieszkasz w Niemczech, to wszystko jasne:)

Arielka, na olx widzialam bardzo duzo bugaboo, na pewno cos znajdziesz! Ja się ciagle lamie czy kupowc nowy (tesciowa placi i spi na kasie) czu uzywany, bo mimo wszystko wozek jest drogi i nie chcialahym, nawet nie swojej, takiej kasy za niego zapłacić. A ze część pracy Lubego polega na wyjazdach do Niemiec i Holandii (sam producent), to ogladamy te bryki tez tam- po prostu maja wiekszy wybor, bo tem wozek jest tam tak popularny jakmu nas x-lander.

Pogoda cudna, a my nigdzie nie mozemy pojechac:( Takze zazdroszczę wszystkim tym, ktore gdzies pojechaly i zycze udanego weekendu:)

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no szukam na olx i na allegro i trochę tego jest na szczęście :) kase ja też mam ale po prostu szkoda mi bo sam wózek kosztuje 4300 plus jakby dokupić adaptery, fotelik, akcesoria typu moskitiera, osłona przeciwdeszczowa, śpiworek itp to wyjdzie ponad 6 tysi. Myślę, że to gruba przesada :D używany z akcesoriami w super stanie plus nowy fotelik można się zamknąć w 2500 tysi więc jak dla mnie znośnie :)

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej

ja tylko się przywitam i zmykam na taras, bo mąz grilluje ;)

Wyskakałam się chwilę z córką na trampolinie.. wiem wiem, że niezbyt można, ale ja to troszkę skaczę tak nawet chwilami udaję odbijając się tylko a dziecko przeszczęśliwe, że nie jest tam samo. Bawimy się w kółko graniaste, chodzi lisek koło drogi, stary niedźwiedź i serio córce nic więcej nie potrzeba... Teraz robi lody z piasku ;)

U nas dzisiaj gorąco, upalnie, ale ja tam kocham taką pogodę ;) brzuch mi nie przeszkadza, nogi póki co nie puchną.. gorzej gdybym miała iść dzisiaj do biura...

Piszecie o wanienkach, tej z ikei jeszcze nie widziałam, ale chętnie oblukam, bo też muszę kupić. Stara nam pękła. Ale polecam stelaż do wanienki - jest mega wygodnie przy kąpieli zwłaszcza na początku gdy kręgosłup boli ;)

Udanych wizyt w ZOO, Ikei, na działkach, jeziorach i gdzie tam jeszcze wybywacie, a nawet w domku ;)

Miłego dnia
    pa

annggela, jaroszka, Kasia82, lili_madlen, estrella, agu258 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-71913.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my juz w domciu. W zoo tak na dwa razy - dużo pozamykane i w remoncie. W drodze powrotnej stanęliśmy na obiadek, a teraz lezakowanie i grilek :-)
    Moja młoda chyba uwielbia truskawki, bo co zjem to zaczyna szaleć mocno :-) Oj fajne to uczucie ;-)

Misiowa, szczesliwa_mamusia21, Natka88, jaroszka, agaton, agu258 lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Dzień się jeszcze nie skończył a ja już zaliczyłam go jako najwspanialszy od dłuższego czasu. Byliśmy na spacerze i posiedzieliśmy sobie nad jeziorkiem a po powrocie zrobiliśmy sobie grilla :) Mąż zrobił mi kilka ślicznych zdjęc a na siedząco już nawet widac, że jestem w ciąży :P

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/62e50aacde6c.jpg

Bursztynowa Lady przykro mi, że mąż sprawił Ci przykrośc. Nie powinien tak powiedziec. Moim zdaniem kobieta w ciąży powinna zakładac to w czym czuje się dobrze i przede wszystkim kobieco. Jedna, jak ja, wybierze zwiewną sukienkę w kwiaty, a druga obcisłą bluzeczkę czy sukienkę. I sorry ale kluczowe jest to co ty myślisz, a nie on. To twoje ciało się zmienia, to ty się musisz z tym oswajac i naprawdę nikt nie powinien w tych kwestiach decydowac za Ciebie. Pewnie nie chciał źle, ale już ja bym mu dała!

Moim zdaniem subtelnie podkreślone jędrne ciało ciężarnej kobiety to samo piękno <3

Aannaa współczuję Ci tego puchnięcia. Siedząc na tej krzywej poznałam dziewczynę, której też to doskwiera i to do tego stopnia, że musiała wymienic sobie buty bo urosły o dwa rozmiary. Ja też na razie obrączkę noszę i nic mi nie puchnie. Mam nadzieję, że nie zacznie... :(

Co do wanienki to kupiliśmy komodę kąpielową z przwijakiem, wanienką (z wężykiem na odpływ) i półeczkami :) Super sprawa, podobno zwłaszcza po porodzie kiedy schylanie się nie jest najwygodniejsze :) Jest używana ale w świetnym stanie, jutro ją odbierzemy to pstryknę Wam fotkę. Daliśmy za nią 50 zł. U tej samej pani kupiliśmy też laktator ręczny firmy Avent z całym zestawem do przechowywania pokarmu (woreczki, klipsy itd.). Też za 50 zł :)

szczesliwa_mamusia21, Misiowa, Little Frog, onka, Amerie, Natka88, Nynusia, jaroszka, Muffinka1019, aanaa, Lexie, paula1, annggela, FreshMm, Lucy7, WiedźmaMaKota, estrella, agu258 lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Misiowa Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula1 o to fajnie, że jej smakują truskaweczki.
    Niech sobie fika, koziołki robi, rączkami i nóżkami się rozpycha.. a co neich mama wie, że dziecko szczęśliwe ;)

Moja córka też chciała do ZOO jechać ale jakoś dzisiaj nie bardzo miałam czas, bo nastawiłam się na mycie lodówki, mąż skręcał meble łazienkowe, bo w końcu kupiliśmy meble do górnej łazienki.. po prawie 4 latach wspólnego mieszkania w domu... no ale my to wprowadzaliśmy się w dniu ślubu w zasadzie na prawie pusty dom.. mielismy kuchnię, jedną łazienkę, sypialnię no i w salonie było wymalowane, ale stołu i krzeseł był brak... Jak widzimy ile już kupilismy do domu wspólnie rzeczy to się bardzo z tego wszystkiego cieszymy ;) a że małymi kroczkami to chyba tym bardziej cieszy ;) Fakt moglibyśmy wziąć kredyt i wykończyć domek od razu, ale nie chcieliśmy ryzykować... No i tak co roku coś kupujemy wspólnymi siłami... Najgorzej, że ja nie umiem oszczędzać, bo tak pewnie moglibyśmy tez wszystko szybciej porobić he he
    Za to chyba ONKA za chwilę będzie miała piękny ogród (poprawcie mnie jeśli sie mylę) a nasz jeszcze musi zaczekać na swoją kolej, ale aż czasami mi wstyd serio...

Wyjęliśmy dzisiaj córce basen na tarasie i była mega szczęśliwa, aż nie chciała potem iśc odpocząć, bo myślała, że jak pójdzie spać to jej schowamy ha ha
    W końcu jej powiedziałam, że jak się nie położy i nie zamknie oczek, żeby odpoczęły to faktycznie schowam basen i podziałało i zasnęła.. nad śpi, więc mam chwilę dla siebie i dla papierów.. ech niech już mi się ta praca skończy... zazdroszczę tym, które nie musza pracowac po godzinach w domu.. tzn nie musza po wyjściu z pracy myślec o pracy i nie przynoszą papierów do domu... w związku z tym nie wiem czy wrócę do tej formy po macierzyńskim ;)

To sie wyżaliłam, poopowiadałam a teraz proszę podpowiedzcie jakie pyszności przyrządzacie jak robicie imprezkę w domu. W sobotę wyprawiam imieniny i chce zrobić kawę z ciastem i lodami, a potem na kolację grilla. Podzielcie się daniami z grilla i przekąskami do niego oraz surówkami/sałatkami.. Będę bardzo wdzięczna ;)

Jutro zamarynuję piersi z kurczaka na grilla, do tego tradycyjną kiełbaskę, może kaszankę z cebula zawinę w folię aluminiową, ale co jeszcze bym mogła zrobić?

Ursa, IviQ, paula1 lubią tę wiadomość

• Misiowa Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa świetnie wyglądasz! Miło Cie poznać chociaż na fotce ;)
    no i sukienka pod kolor łubinu ;) Rewelacyjne zdjęcie ;)

oglądałam takie wanienki własnie z wężykiem w poprzedniej ciąży i bardzo mi się podobały, ale jakoś się wtedy nie skusiliśmy na nową przez cenę... no ale może tym razem się skusimy? Też uważam, że one są rewelacyjne. Po cesarce nie można przez jakiś czas dźwigać poza dzieckiem rzecz jasna i jak miałam kąpać dziecko to czekałam za każdym razem na męża aż mi naleje wody do wanienki, a potem az ją wyleje ;)
    wężyk by załatwił sprawę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 19:35

Ursa lubi tę wiadomość

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka dokladnie , wiec skorzystalam ! A w Pl bylam w tamtym tyg :)

Ursa ! Jestes przesliczna :) Maz fotograf chyba dobrze pamietam ? Zazdroszcze takich pieknych ujec u Ciebie to tam slicznie ! No a brzuszek widac nawet jak siedzisz ! :)

Misiowa milo mi sie czytalo to co napisałas, od razu mi sie skojarzyla z Twoja coreczka moja bratanica i zatesknilam :(
    A co do grila to hmm moze szaszłyki , karczek ? do tego pieczony chlebek z maselkiem czosnkowym ? A sałatki hmm jak na grila to fajnie takie orzezwiajace , pomidorki sałatka ogorki , ale nie mam zadnego przepisu ale dziewczyny na pewno Cie poratuja ! :)

Misiowa lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa wrote:
    oglądałam takie wanienki własnie z wężykiem w poprzedniej ciąży i bardzo mi się podobały, ale jakoś się wtedy nie skusiliśmy na nową przez cenę... no ale może tym razem się skusimy? Też uważam, że one są rewelacyjne. Po cesarce nie można przez jakiś czas dźwigać poza dzieckiem rzecz jasna i jak miałam kąpać dziecko to czekałam za każdym razem na męża aż mi naleje wody do wanienki, a potem az ją wyleje ;)
    wężyk by załatwił sprawę ;)

Nasza jest właśnie na kółeczkach więc w ogóle przewiezienie jej z pokoju do łazienki na czas kąpieli to pikuś. Nasza wygląda mniej więcej tak:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/047b91433dce.jpg

Tylko jest żółta i ma plastikowe półeczki, zamiast materiałowych :)

Szczęśliwa Mamusia dzięku :* Mój mąż jest handlowcem :) Ale faktycznie mąż jednej z Październikowych Mam jest fotografem. Mój fotografię traktuje hobbystycznie i jak mówi tylko "rejestruje piękno".

Misiowa, szczesliwa_mamusia21, estrella, agu258 lubią tę wiadomość

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane.

Wracam z lepszym humorkiem.
    Oczywiście gratuluję wszystkich udanych wizyt coreczek I synkow <3
    Tak Pisałyscie o wózkach właśnie dziś zamówiłam Camarelo q sport za jedynie 1089 zł z fotelikiem w promocji fioletowy jestem bardzo zadowolona.
    Co do smakolykow to ja dziś najadlam się kielbachy z grilla a teraz odpoczywam hihi miłego wieczoru;)

onka, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, Misiowa, paula1, annggela, estrella, agu258 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa, przepiękne zdjęcie! Wyglądasz uroczo i faktycznie brzuszek typowo ciążowy :)

Misiowa, tak, to u mnie rewolucja w ogrodzie :) Ale żeby nie było za wesoło - nie dogadałam się z jedną z sąsiadek co do płotu i mam problem. Ja już mam dość okołobudowlanego bałąganu i chcę wszystko domknąć przed porodem. A sąsiadka mimo obietnic i wcześniejszej deklaracji, że zrobi płot (jeszcze 2 tyg temu była zdecydowana) - nagle stwierdziła, że ona w tym roku nie chce robić. Co prawda ogrodzenia są cholernie drogie, ale mówię ok, to my zrobimy sami - tylko uwzględnimy jej opinię co do wyglądu, żeby nie było pretensji. Pytam ją, czy wyrazi na to zgodę - a ona mi na to "nie nooo nie róbcie w tym roku, poczekajcie na nas". Ona się nie dołoży i jeszcze nas ma czelność blokować... Ale jestem zdecydowana, ja nie będę kolejnego roku czekać, bo nie mam podstaw liczyć na to, że akurat w przyszłym roku spełni obietnicę i zrobi z nami płot. A istotna sprawa jest taka, że to jest typ baby, która uwielbia się socjalizować i nie ma żadnych oporów żeby niezależnie od okoliczności wywieszać się za siatkę i do nas gadać (np. w zeszłym roku zastała nas w odzieży "kąpielowej" w dziecięcym baseniku)... Ja tam cenię prywatność :)

Btw Misiowa, byłam dzisiaj w Twoich rejonach nad jeziorem, plaża super!

Little Frog, szczesliwa_mamusia21, Misiowa lubią tę wiadomość

‹‹ 940 941 942 943 944 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ