Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zeetaa doczekasz się :*
Ewwiel tez wcinam ostatnio płatki ale te zwykłe kukurydziane
No i postanowione. Taki oto komplecik zieleń z maleńkimi kwiatuszkami zagości u nas na początku września
http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-tato-16-el-lozeczko-z-szuflada-materac-posciel-z-sercami-z-baldachimem-z-szyfonu.html jeszcze tylko nie wiem czy łóżeczko nowe czy znajdę takie sosnowe tańszeno i komoda hmm to potem :p
Nynusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Paniom
Co do śniadania - ja też już przeszłam faze jajek, jajecznic, twarożku, kanapek - i faktycznie niewiele zostaje. Mogę polecic musli z serii bio z Rossmanna z truskawkami, jest pyszne! U mnie za to chyba dziś będą parówki, bo mój m pracuje w domu a on jest parowkowym potworem
Zrobilyscie mi ochotę na wizytę w Ikei, chyba dziś pojadę
Zeetaa, u mnie też młody znówwczoraj i dziś spokojniejszy, może mają takie fazy aktywności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 09:35
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Jaroszka ja zmywam w dwóch miskach i wode z łazienki obok przynosze, bo do nieskończony był a musieliśmy się wprowadzić dlatego pozwoliłam sobie kupić nowe meble ale kuchnia tylko 2,2*1,5, wiec malutka a mimo to 3metry mebli gdzieś weszły
co do facetów to w sumie masz racje a ja tak reaguje przez hormony
A jakie zdrobnienie do takiego imienia ?
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Paulla śliczny komplet
Ja od zawsze bylam zwolenniczka platkow tylko wcześniej jadlam te slodzone. Jednak od czasu mojej choroby nowotworowej ograniczam cukier jak tylko mogę i dlatego teraz te bezcukrowe wcinam. Ale lodów nie jestem w stanie sobie odmówić -
Ursa jesteś piękna i brzuszek też piękny
No to ja Wam pokażę mój ale bez twarzy bo coś słabo ostatnio wyglądam, to ta pogoda w Szkocji chyba, totalny brak słońca ;/
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa3d027d895a.jpgewwiel, Little Frog, szczesliwa_mamusia21, Lexie, jaroszka, agaton, IviQ, onka, lili_madlen, estrella, Misiowa, Ursa, agu258, Lucy7, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Ursa jesteś piękna i brzuszek też piękny
No to ja Wam pokażę mój ale bez twarzy bo coś słabo ostatnio wyglądam, to ta pogoda w Szkocji chyba, totalny brak słońca ;/
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa3d027d895a.jpg -
To i ja się pochwale brzuszkiem:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c3172db69c8.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 21:51
szczesliwa_mamusia21, Lexie, WiedźmaMaKota, ewwiel, Little Frog, jaroszka, agaton, onka, lili_madlen, estrella, annggela, Misiowa, Ursa, agu258, Lucy7, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Witajcie !
Nynusia dzieki za strone
Ja na sniadanie , codziennie jem owsianke z zurawina i orzechami migdalowymi , albo ze swiezymi owocami i pestkami ze slonecznika lub orzechy wloskie . Uwielbiam i nie mam problamow z zaparciami
Lukasz to piekne imie
Zetaaa moj maluch tez dzisiaj ospaly i tylko ze dwa razy dal znac , ze jest.Napewno jeszcze nas skopia
Ja dzisiaj duch wyzione u mnie juz 34°C
Uciekam do pracy. Milego dnia !
A to ja i porownanie 8kg na +
Widac , ze poszlo w dupe , uda , brzuch i cycki
ewwiel, Natka88, szczesliwa_mamusia21, Little Frog, agaton, jaroszka, Nynusia, onka, estrella, annggela, Lexie, agu258, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:Natka jaka ty drobniutka jestes i brzuszek malutki
WiedzmanaKota brzuszek piekny okraglutki
To tylko zludzenie;) Fakt faktem na wadze mam +1kg (ale waga dziś klamala, bo wg niej przez noc przytyłam 0,5kg- czyt. ciezko mi sie z tym pogodzic:D) i wg malza schudly mi nogi, pośladki i buzia, ale mimo wszystko do drobnych nie naleze. -
Szczęśliwa Mamusiu, cieszę się że wreszcie słoneczko zawitało i do Ciebie
Ja dzis przymusowy urlop więc się opierdzielamna drugie śniadanie zjadłam pizzę z mikrofali i poprawiłam lodem. I ciągle bym coś zjadła, tylko nie wiem co. Czuje się jakbym nie miała dziś dna
miłego dzionka
ktoś dzis wizytuje?
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki tak się chwalicie brzuszkami, że i ja tak na szybko sobie pstryknęłam przed chwilką
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d3b68e468a8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 11:36
WiedźmaMaKota, Nynusia, Little Frog, estrella, Lexie, Ursa, agu258, Lucy7, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
ja tez sie nie najadłam....
zaraz zaatakuje lodówke!
szczesliwa mamusia tez bede opalac nogi, mam blade jak u kurczaka!
W czwartek po polówkowym jedziemy nad morze, ale sie ciesze....jedziemy na 5 dni, ale zawsze coś :)tylko coś trąbią w TV, że od poniedziałku ochłodzenie i deszcz...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Cześć Mamuśki!
Ale macie super brzuchyAż miło patrzeć. Ja teraz widzę dużo ciężarnych na ulicach i świetny to widok
Mój brzuchol też już duży, już nie da rady zamaskować, więc chodzę w sukienkach i eksponuje
Cięzko tylko takie sukienki znaleźć, żebym do pracy mogła chodzić, bo większość za krótkie i na ramiączkach:)
A za tydzień idę na wesele i już kupiłam świetną sukienkę. Chodziłam po sklepach i nic nie było i szłam sobie bazarem, a tu taka sukienka z marszczeniami na brzuchu, no bomba, przymierzyłam, genialna i kosztowała 35 złZa to zaszalałam z butami i kupiłam sobie świetne sandałki na koturnie, mega wygodne, żeby nie być skazaną na płaskie buty
Ursa, Twoje zdjęcie jest prześliczne, wyglądasz kwitnąco
Ja byłam w poniedziałek na połówkowym i prawdopodobnie będę miała dziewczynkęBardzo się cieszę, tylko imienia nie mamy, ale jest jeszcze czas
NO i wreszcie czuję ruchy, teraz bardzo wyraźne kilka razy dziennie. Dla dziewczyn które się stresują, że nie czują, to poczułam dopiero w 22 tc, a jestem raczej szczupła. Cudowne uczucie
Ja z wyprawki nic jeszcze nie mam, najpierw musimy z mężem do IKei pojechać po szafę, a ciągle nie mamy czasu bo taka piękna pogoda i wyjeżdżamy na każdy weekend :)Ale do porodu jeszcze 4 m-ce więc damy radę
Wczoraj rozmawiałam ze znajomą położną i pytałam się o szpital w którym pracuje, czy poleca tam rodzić i powiedziała, że bardzo. To małe miasteczko i mało jest porodów, więc opieka jest super. Mają też salę do porodów rodzinnych z pokojem dla tatusia
Pytałam ją też o nacinania i pękania, bo ten temat mnie najbardziej przeraża i powiedziała, że raczej u niej nie nacinają, zresztą ona z doświadczenia wie, że pęknięcia lepiej się goją. Powiem wam, że ten temat mnie najbardziej przeraża, ale trudno, jakoś to będzieTrzeba ten masaż krocza uskuteczniać
Dużo roboty mamy, bo mięśnie kegla trzeba ćwiczyć, masaże robić hehe
Sorki, że tak się rozpisuję, ale czytam was, ale rzadko mam czas coś napisać, więc jak już się dorwę do klawiatury to szalejęjaroszka, Little Frog, estrella, Misiowa, Lexie, agu258 lubią tę wiadomość