Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
I ogólnie dziś jakie plany ?
Pewnie skwar BD jak codziennie ostatnio , powiem Wam ze boje się jak ja zniose ciążę w takie upały . ostatnio w pierwszy dzień upału takiego konkretnego to myslalam ze zejde normalnie :o jeszcze teraz się rozchorowalam i IDE do lekarza przed wyjazdem bo jutro wracamy z pl do UK do siebie -
Dzien dobry,
Zakręconą gratulacje, ja tez będę miała synkastudiujesz w UK ?Ja juz zapomńialam co to znaczy nauka
Niestety nie wiem o jakie serduszko chodzi....
Upały .... Ja sie do Ciebue nie przyłącze :p, bo ja je uwielbiam, czekałam aż w końcu bedzie gorąco. Wtedy czuje, ze żyje, mam dużo energii i chęci do wszystkiego plus w końcu mozna chodzić w kieckach i sandalkach;)
Zdecydowanie jestem ciepłolubna!ZakręconaOna, nenka2, Misiowa lubią tę wiadomość
-
Właśnie koncxe szkole w PL w Łodzi dlatego tez przylecialam. Mieszkając w UK sama zbieram materiały ucze się i przylatuje na egza!iny .
jakoś daje rade . Chodzi o serduszko przy nikach naszych na 1 stronie co Malgorzatka dodała i tam przy niku na końcu serduszka są
Kochana Ja ogólnie to tez lubię upały ale w ciąży często mnie boli głową wiesz a nawet powiedzialabym ze prawie codziennie i jak nastały te upały to i ja owszem siły na poczatku bo super pogoda ale bol glowy spieprzyc wszystko potrafił ... A na następny dzień upałów się rozchorowalam i kuruje teraz .... Dziś lekarz bo jutro wyjazd a tam lekarza nie ufam -
Ja lubię i zimę i lato chociaż nie powiem chyba w lato bym wolała chodzić z brzuchem niż w zimę bo jednak ciężko się po śniegu lazi w kozakach to dodatkowo brzuch cie spowalnia . i w ogóle gratuluje synusia , kiedy się dowiedziałas ze chłopiec BD ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 08:34
Misiowa lubi tę wiadomość
-
Ambitna bestia z Ciebie, bo to trzeba mieć dużo samozaparcia do samodzielnej nauki i jesteś zdana tylko na siebie ! Brawo
Na jakim etapie juz jestes?
Aaaa te serduszka, ale niestety nie wiem, mnie tam nie ma, późno dołączyłam i Małgorzata chyba przestała dopisywać dziewczyny, od jakiegoś czasu. Natomiast te serduszka to chyba takie ozdobniki, nie maja większego znaczenia.
Jak Cie boli głowa to rozumiem niechęć do upałów, ja póki co czuje sie bardzo dobrze i dlatego cieszy mnie ta pogoda, ale fakt, jak sie przypaleta jakaś dolegliwość to moze popsuć wszystko! Jeszcze wszystko prżede mną
Daj znać jak po lekarzu! Masz takie typowe przeziębienie: bol gardła, katar,kaszel ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 08:43
-
Hej dziewczynki
Lojka jeszcze jeden sklep www.entliczekpentliczeksklep.pl właśnie tam zamówiłam wózeczek
ZakręconaOna witaj po dłuuugiej przerwiegratuluję synka
jesli chodzi o serduszko to tak dla ozdoby jeśli dobrze pamiętam
A upały to akurat na razie mi nie przeszkadzają zobaczymy co będzie dalej
Miłego dnia
-
Hey:*
U mnie dziś z rana mała kłótnia zlubym bo mówiłam że czytałam książkę do 3w nocy a on po chwili w wstał i bez słowa poszedł po antyperspirant. Byłam zła bo wyszło jakby jakby mnie nie słuchał, wyszłam zła do sypialni a ten przychodzi i pyta czy mam focha znowu. Po zachowaniu najmłodszej córy nie wierzę, że teściówka lepiej wychowała mojego. Najgorsze jak coś powie czy obieca i poprostu zapomni a ja wychodze na kłamce i zmyslam. Ehh już z rana nerwy wrrr
Odliczam tygodnie do przyjazdu moich mebli kuchennych, chociaz tyle radości mam, no i wizyta za 2Tyg niecałe, więc już wgl szczęście.a od sierpnia zakupki dla Synka
Nynusia jak mój zobaczył wózek to nie podobały się jemu kolory jakie wybrałam a po zobaczeniu ceny cały wózek był feee, ale powiedziałam, że ja płacę, więc w sumie on tylko może popatrzeć, bo wózka czarnego nie wezme
A i ursa piękna ciężaróweczka z Ciebie
I pytanie co myślicie o imieniu Łukasz? -
No Ja narazie jakoś ogromnego brzucha nie mam wiec luzik:) kuzwa mdłości mnie zlapaly dziś dodatkowo , mam mega bol gardła jakbym miała ropę na migdalach chociaż ich nie posiadam , głową cmi jak przy gorączce , katar to jest mega aż taka żółtą wydzielina jest ( wybaczcie za doslownosc) . ok dam znać po lekarzu na pewno . Ja dowiedzialam się parę dni temu ze BD synek na polowkowym bo ze wzgledu na powrót do UK musiałam je mieć w 18 t 5 d.
-
Jaroszka a mnie dopiero faza właśnie na jajeczniczki dopadła haha , od poczatku ciąży nie zjadlam jajka prawie ani jednego do dwóch tyg do tylu . teraz moglabym jeść i jeść je ale tylko wyłącznie w postaci jajecznicy:) mięsa nie jem np prawie w ogóle , fakt zdarzy się ze ziem ale to najczęściej czyli dwa razy się zrzylo ze zjadlam u babnci mojego D bo później by obraziła się jeszcze ... A tamto raz poszlam na chińskie to zjadlam mięśni:) tamto nie koniecznie... A na sniadanko dziś nie wiem może jakiegoś omleta , naleśniki zrób , owsianke jak kanapek nie:) ja IDE zaraz oszamac bo tez zwleklam się w końcu z wyrka hihi . Ja już bym chciała robić powoli wyprawke cos ale na razie nic nie kupujemy
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Dla mnie zawsze wlasnie najgorszy jest bol gardła.....nienawidzę!!!! Zakręconą to daj znaka po lekarzu i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia.
Ja polowkowe mam za 6 dni i juz nie mogę sie doczekać !!!
paulla zachowań naszych facetów nie ma co komentować to inny gatunekja juz na niektóre rzeczy nie reaguje tak jest łatwiej zachować święty spokoj
Zazdroszczę Ci mebelkow, moja kuchnia wymaga wymiany jest stara, wciąż taka sama od 33 lat....tyle ma don.
Niestety nie stać nas narazie na to, bo jak liczyliśmy to razem ze sprzetami wyjdzie nam około 35 tysięcy, bo kuchnia jest duża...wiec narazie jest jaj jest, kupiliśmy tylko na raty zmywarkę ( w końcu koniec ręcznego zmywania!!!) i nowa kuchenkę, bo mieliśmy staruszkę, piekarnik gazowy z takim palenikiem na spodzie hehe....
Imię Łukasz piękne! Niestety u nas odpada, bo nasz przyjaciel to Łukasz i mój były, a maź o niego wciąż zazdrosny.... -
Wszystko zależy od tego, gdzie się mieszka. Ja w pierwszej ciąży największy brzuszek miałam zimą, a trwała ona wtedy długo, prawie do kwietnia śnieg leżał i to było zdecydowanie lepsze niż te upały.
ZakręconaOna wrote:Ja lubię i zimę i lato chociaż nie powiem chyba w lato bym wolała chodzić z brzuchem niż w zimę bo jednak ciężko się po śniegu lazi w kozakach to dodatkowo brzuch cie spowalnia . i w ogóle gratuluje synusia , kiedy się dowiedziałas ze chłopiec BD ?