Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jaroszka wrote:Dzięki iviq i ewwiel ;*
Wystarczy je teraz zagotować i mogę pic, tak ?jaroszka lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Dzieki IVIQ
AGATON pokaz tą kiecuszke!
Pisz sobie dziewczyno ile chcesz ja lubie czytać
Tez nie mam jeszcze nic dla dzidzi i nie spieszy mi sie!
mnie tez najbardziej przeraza to pękanie krocza....boje sie powikłań, że mi odbyt wypadnie, albo nie bede trzymac moczu lub gazów....masakra...IviQ lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Dobra pora sie zwlec z wyra, bo głód wzywa
juz mi obrzydly kanapki, twarozki i jajecznice...co dobrego mozna na śniadanko wciągnąć?
Co Wy sobie z rana fundujecie?jaroszka, estrella lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
zetaaa wrote:A mi wczoraj i dzis "zuzia" nic n8e kopie czy ja sie diczeksm do tych wyraznych kopniaczkow???
estrella lubi tę wiadomość
[/link]
-
Jaroszka, obyście mieli ładną pogodę nad morzem. Mój dziadek od tygodnia siedzi nad Bałtykiem i trochę jest zawiedziony pogodą, jest wietrznie i zimno, tylko 10 stopni. Ale wybrzeże jest długie, więc na pewno nie wszędzie jest tak samo. My nad morze wybieramy się dopiero 18 lipca.
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Jaroszka, podzielam Twój strach
Jak się będę szykować to zrobię sobie zdjęcieTeraz sukienka jest w praniu
Dziewczyny, a kupiłyście sobie jakieś staniki? Bo cycki mamy większe, ale mam akurat dwa w któe się mieszczę, ale planuję kupić jakiś większy od razu do karmieniaMacie jakieś typy? Podobno na necie są dwa razy tańsze niż w sklepach, ale ciężko przez net kupić
Bierzecie jeszcze kwas foliowy? Ja już zaniechałam, bo jem z pół główki kapusty dziennie i natkę pietruszki i zieleninę, jaka mi w ręce wpadnie i jakoś mam nadzieje, że starczy mi kwasu z tego co jem
-
Ale macie śliczne brzuszki. Ja tam juz eksponuje bo ukrywać nie ma sensu gdyż w efekcie bardziej wyglądam na grubą niż ciężarna. Dziś mam w pracy sukienkę czarna na ramiączkach, moją koktajlową , a co tam. Jeszcze z 2 tyg się w nią zmieszczę to wykprzystuje. Co do planów to dziś praca, potem zakupy bo lodówka pustkami zawiewa, a jutro po pracy wypad pod namiot na jedna noc
Smaka mi płatkami narob łyscie. kiedyś jadam codziennie a teraz jakos mi przeszło, ale zaraz sobie zrobie. Zawse mieszam klka rodzajów owsiane, ryżowe,kukurydziane, żytnie do tego sezam, słonecznik, koniecznei cynamon no i o tej porze TRUSKAWKI:)))))))))[/link]
-
Dziewczyny ale macie piękne te brzuszki
Ja mam taki mało kształtny przez to, że mała jest cały czas na dole nie mam takiej piłeczki tylko mam koło ratunkowe na biodrach hihi
Zrobię fotę w niedzielę to wkleje
Ja na śniadanie pochłaniam ostatnio dwie drożdżówki z jogurtem a małej chyba to smakuje bo fika strasznie
Faktycznie kopniak już jest wstanie mną wzdrygnąć tak się ostatnio w biedrze wzdrygnęłam aż kasjerka się spojrzała na mnieIviQ, jaroszka, estrella, stelianka lubią tę wiadomość
-
Wszystkie brzuszki jak malowane !
Ursa,Muffinka,Wiedzma spore macie te piłeczki :)Do tego Ursa - ślicze foto
lojkalojka jak na moje w porównaniu z poprzednim zdjęciem wszystkie kilogramy poszły Tobie w piersi i brzuszek innych dodatkowych nie widze
Natka i jaroszka.. jakie szczuplizny jesteście :)małe brzuszki, ciąży już nie da sie ukryc
Zakręcona witam i gratuluje synka
jaroszka co do kwasu foliowego to mi lekarz kazał na ostatniej wizycie zamienic na BIOFER FOLIC , a sam czysty kwas foliowy odstawicjaroszka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNad morzem dzis cieplo
wiatr jest to fakt ale tu zawsze...
Ja wysprzatalam cale mieszkanie.. a cora mi sie w koncie szminka umalowala hehe calatwarz rozowa..
Musze sie wam pochwalic, ze corka sama nauczyla sie robic na nocniczeka ma poltoraroczku hihi
Jeszcze troche to wy bedzie takie dumne ze swoich pociechmacierzynstwo jest piekne!
Milo, ze mam sie komu wygadac i wogole.. bo niestety nie mam zadnych przyjaciol i kolerzanek, a rodzina ma swoje sprawy.
Dziekuje wam!Little Frog, jaroszka, Nynusia, Misiowa, Ursa, agu258 lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Agaton podobno nie możemy jeść natki pietruszki bo wywołuje skurcze...
Żadnych skurczów nie czułam, ale w takim razie ograniczę ją, ale na pewno nie zrezygnuję, bo po prostu ją uwielbiam
Ja też nie stosuję się do pewnych zalecańi piję już od jakiegoś czasu herbatkę z liści malin, która, jak czytałam jest wskazana dopiero pod koniec, ale czytałam też artykuł, że liście malin pomagają na prawidłowe ukrwienie macicy i jej funkcjonowanie, więc stwierdziłam, że spróbuję co mi to da
Pisali, zeby zacząć już w drugim trymestrze
Póki co jedna szklanka dziennie, ale w ostatnim miesiącu będę zwiększać do trzech kubeczków
Pije ją któraś z was?
Bąbelek, Twój brzuch widoczy już bardzo, zgrabniutki, ale nadal dosyć małyPrzynajmniej w porównaniu z moim
Zrobię kiedyś zdjęcie i też wkleję, ale jestem w pracy i nie mam jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 12:53
-
Agaton ja slyszlaam ze pije sie ja tylko przed porodem , zeby przyspieszyc go w jakims stopniu , ale tak jak mowie tylko slyszalam wiec nie wieem ile w tym prawdy a ile nie
Bąbelku nie tylko brzuchol rosnie , ale widać ze tez bedzie czym karmic
Nenka super, gratulacje dla coreczki , takie sprawy na pewno cieszaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 12:54
stelianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://zapodaj.net/94f74f72492ca.jpg.html
moj brzucholek, jej niespodziewalam sie ze on taki wielki
przez ostatnie pare dni tak go wypchalo ze hej!onka, WiedźmaMaKota, lili_madlen, Little Frog, stelianka, estrella, Nynusia, Misiowa, Lexie, agu258, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Agaton, ok! czekam na fotkę
szczesliwa_mamusia21 hahaah mam nadzieję! Najbardziej to mąż zadowolony
Jak bylam na diecie już jakiś czas temu to niestety mi cycochy spadly... i zartowalam do meza ze chyba potrzebny zabieg ich powiększania. Teraz mi mówi, że powiekszyl mi za freeszczesliwa_mamusia21, agu258 lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Agaton ja slyszlaam ze pije sie ja tylko przed porodem , zeby przyspieszyc go w jakims stopniu , ale tak jak mowie tylko slyszalam wiec nie wieem ile w tym prawdy a ile nie
Bąbelku nie tylko brzuchol rosnie , ale widać ze tez bedzie czym karmic
Nenka super, gratulacje dla coreczki , takie sprawy na pewno ciesza
U mnie poszło z B na D a pod biustem to samoRobimy drugiego Dziedzica