X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalia - trzymaj się, w końcu się poukłada. A z siostrzeńcem męża to przykre bardzo :(

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat_alia duzo sily Ci zycze . Trzymaj sie moja droga !
    Mam nadzieje , ze juz sie rozwialy te czarne chmury nad Twoja rodzina .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:40

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia, az mnie ciarki przeszły jak czytalam Twojego posta. Jak to mówią: nieszczęścia chodzą parami, a jak widać i całymi grupami. Trzymaj się. Mam nadzieje, ze limit został wyczerpany na długi czas i ze teraz przyjdzie fala szczęścia.

• ola.321 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalia - no to faktycznie smutno u Ciebie :(. Mam nadzieję że koniec już złych wiadomości i teraz będzie tylko lepiej!

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Amerie Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja po wczorajszej wizycie odetchnełam trochę:) Nieprawidłowości się trochę cofnęły i teraz zamiast leżeć 24h mogę co jakiś czas pokrzątać się po domu a nawet wyjść na pol godzinki na spacer:)Za dwa tyg kolejna wizyta i wtedy mam nadzieję, że będę już mogła pozbyć się kanapy z domu:D

Trzymam kciuki za wsyztskie wizytujące dzisiaj:)

aanaa, Lucy7, ola.321, Lexie, lili_madlen, Misiowa, Nynusia lubią tę wiadomość

relgh371rrya3inl.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 9 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia bardzo wspolczuje, myśl pozytywnie i przepedz te czarne chmury. Trzymaj sie kochana :*

16uddqk3x9bbni2d.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerie - super, oby za 2 tygodnie okazało się, że jest już całkiem dobrze :)

Amerie lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerie wrote:
    Dziewczyny ja po wczorajszej wizycie odetchnełam trochę:) Nieprawidłowości się trochę cofnęły i teraz zamiast leżeć 24h mogę co jakiś czas pokrzątać się po domu a nawet wyjść na pol godzinki na spacer:)Za dwa tyg kolejna wizyta i wtedy mam nadzieję, że będę już mogła pozbyć się kanapy z domu:D
    Amerie Ty pewnie juz poza domem ;)
    Super , ze jest poprawa :)
    Czyli lezakowanie na kanapie sie oplacilo .

Amerie lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzma ma kota nie porownuj zwierzecia do czlowieka.sa rzeczy wazne i wazniejsze.a jesli maz by mnie mial zarazic to idzie do izolatki heh...to moje zdanie.pozdrawiam

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do toxo, to ginekolog powiedzial mi, ze zarazenie jest rzadkością, bardziej martwilabym sie chorobami typowo dziececymi, ja na szczęście cytomegalie przechodziłam, ale monoklueza, jest bardzo zarazliwa i niebezpieczna w ciąży i tu trzeba uważać, jak się przestrzega zasad higieny to toxo nie grozi

km5st5odymuuq2ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat_alia bardzo współczuję i wirtualnie przytulam, mam nadzieję, że to już koniec zmartwień.

Ola, u mnie pierwsze zajęcia były ciekawe - o rozwoju ruchowym niemowlęcia, drugie słabsze - o ciąży. Nie jest to wszystko rocket science, ale może się rozkręci. Na razie jest ok.

Co do mojego dzisiejszego badania - no coż, nie mam się czym chwalić. Po 40 minutach oblał mnie pot i zrobiło się słabo, resztę czasu okupowałam kozetkę u pielęgniarki... Ale doszłam do siebie :)

ola.321 lubi tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia bardzo mi przykro ... wierze mocno ze to juz koniec zlych rzeczy i teraz wszystko sie ulozy , duzo zdrowka dla Stasia <3

Onka oj wiem co musialas czuc ... najwazniejsze ze juz wszystko dobrze :*

onka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • malgo86 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nat_alia bardzo współczuję, ale pamiętaj zawsze po czarnych chmurach wychodzi słońce.
    aagatkaa1984 w takim razie jestem wyjątkiem skoro chorowałam na toxo :) i mam przeciwciała :)

Dziewczyny jakich wózków szukacie dla siebie? Bo ja się zupełnie nie znam, ale podobaja mi się x-landery, Musty, Maxi-cosi, Quinny

Natalka <3 już jest na świecie
    36rv4zp.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ wrote:
    obiecałam fotkę z przyjęcia w zeszła nd..
    http://zmniejszacz.pl/zdjecie/268/2619990__DSC2991.JPG

IviQ, pięknie wyglądasz! Jaki brzuszek już masz duży i ślicznie zaokrąglony, a sukienka - bomba!

IviQ lubi tę wiadomość

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Amerie Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeżeli chodzi o szkoły rodzenie to jeżeli ktoś nie chce chodzić na zajęcia grupowe a często jeszcze za to płacić, to polecam ze skorzystania z darmowych spotkań edukacyjnych z położną już od 21 tc:) Tutaj macie mapkę i spis położnych, które takie zajęcia prowadzą:

http://poprostupolozna.pl/polozne.html

Ja będę korzystać z takich spotkań i jak to moja położna powiedziała, to jest taka domowa szkoła rodzenia:)

relgh371rrya3inl.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka ty mieszkasz nad morzem prawda? To może gory? Zakopane, badz moje okolice szczyrk, ustroń, wisła.albo bylismy kilka razy w szczawnicy i chyba sie nie znudzi nam;) pieknie a przy tym atrakcje splyw dunajcem, ruiny zamkow w poblizu, wyciagi narciarskie na pobliskie gory z kad widok obłedny, jeziorko czorsztynskie...

nenka2 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    dokladnie tak jest - na przedniej ścianie = później ruchy.

Ja mam na przedniej ścianie a ruchy już czułam od 19tc

polkosia lubi tę wiadomość

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Natalia strasznie współczuję, to przykre ale miejmy nadzieje, że ten pech już odszedł:*

IviQ cudny brzusio :*

Amerie super, że opłaciło się leżeć:) teraz będzie tylko lepiej :*

Onka współczuje, ale na ciążę nic nie poradzisz :D a jej objawy tym bardziej ;)

Lucy, i pozostałe wizytujace dziś, mocne kciuki i dużo zdjęć. Hi ;)

My dzisiaj pobudka o 4rano, mój do pracy sie szykował od 4:30 i o 5 znowu budził, prosząc ładnie o zrobienie kanapek :D wygramoliliśmy się a synuś już kopał mamusie i jakoś przyjemniej sie siedziało w kuchni :)
    Zasnelismy i godzinke wcześniej wstalismy a moje Maleństwo znowu dokazuje, to zjadłam kanapeczke z nutella i malusi szaleje od godziny w brzuszku <3 ahh kocham takie poranki :)

My wczoraj położyliśmy trochę płytek w łazience a dziś ciąg dalszy, teściówka przyszła nadal sie do nas nie odzywa a mi tak dobrze :)

A co do pamięci to ja wezmę długopis w rękę i położe obok siebie no i już problem, bo ginie....mój już uświadomił sobie, ze teraz on musi być bardziej ogarnięty:)

Ok wstajemy juz bo znowu nic nie zrobię:P

Amerie, Lucy7, IviQ lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małgo, my sie chyba zdecydujemy na x-landera x cite , jedyny gdze spacerowka mi sie podoba i nie bede musiala kupowac nowej po pol roku :) ALe to jeszcze nic pewnego , pewnie mi sie zmieni z 10 razy jeszcze... juz mialam tyle wozkow ze hoho :D To jest temat bez konca :)

Nenka to zalezy co was ciągnie , ja tam mieszkam na dole wiec do gor to mnie nie za bardzo za to morze ... fakt ze bylam tylko 2 razy ale wspomnienia pakowania jechania tyle godzin zeby zobaczyc fale i morze , dla mnie bezcenne ( i to bylo za dzieciaka) wiec moze zabierz core tam gdzie tez bedzie dla niej jakas nowosc :) Wszystko zalezy od tego co lubcie :)

nenka2 lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerie wrote:
    Dziewczyny jeżeli chodzi o szkoły rodzenie to jeżeli ktoś nie chce chodzić na zajęcia grupowe a często jeszcze za to płacić, to polecam ze skorzystania z darmowych spotkań edukacyjnych z położną już od 21 tc:) Tutaj macie mapkę i spis położnych, które takie zajęcia prowadzą:

http://poprostupolozna.pl/polozne.html

Ja będę korzystać z takich spotkań i jak to moja położna powiedziała, to jest taka domowa szkoła rodzenia:)

Ta położna to do domu przychodzi?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 975 976 977 978 979 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ