Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nat_alia duzo sily Ci zycze . Trzymaj sie moja droga !
Mam nadzieje , ze juz sie rozwialy te czarne chmury nad Twoja rodzina .Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 10:40
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dziewczyny ja po wczorajszej wizycie odetchnełam trochę
Nieprawidłowości się trochę cofnęły i teraz zamiast leżeć 24h mogę co jakiś czas pokrzątać się po domu a nawet wyjść na pol godzinki na spacer:)Za dwa tyg kolejna wizyta i wtedy mam nadzieję, że będę już mogła pozbyć się kanapy z domu:D
Trzymam kciuki za wsyztskie wizytujące dzisiaj:)aanaa, Lucy7, ola.321, Lexie, lili_madlen, Misiowa, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Amerie wrote:Dziewczyny ja po wczorajszej wizycie odetchnełam trochę
Nieprawidłowości się trochę cofnęły i teraz zamiast leżeć 24h mogę co jakiś czas pokrzątać się po domu a nawet wyjść na pol godzinki na spacer:)Za dwa tyg kolejna wizyta i wtedy mam nadzieję, że będę już mogła pozbyć się kanapy z domu:D
Super , ze jest poprawa
Czyli lezakowanie na kanapie sie oplacilo .Amerie lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Co do toxo, to ginekolog powiedzial mi, ze zarazenie jest rzadkością, bardziej martwilabym sie chorobami typowo dziececymi, ja na szczęście cytomegalie przechodziłam, ale monoklueza, jest bardzo zarazliwa i niebezpieczna w ciąży i tu trzeba uważać, jak się przestrzega zasad higieny to toxo nie grozi
-
nick nieaktualnyNat_alia bardzo współczuję i wirtualnie przytulam, mam nadzieję, że to już koniec zmartwień.
Ola, u mnie pierwsze zajęcia były ciekawe - o rozwoju ruchowym niemowlęcia, drugie słabsze - o ciąży. Nie jest to wszystko rocket science, ale może się rozkręci. Na razie jest ok.
Co do mojego dzisiejszego badania - no coż, nie mam się czym chwalić. Po 40 minutach oblał mnie pot i zrobiło się słabo, resztę czasu okupowałam kozetkę u pielęgniarki... Ale doszłam do siebieola.321 lubi tę wiadomość
-
Nat_alia bardzo współczuję, ale pamiętaj zawsze po czarnych chmurach wychodzi słońce.
aagatkaa1984 w takim razie jestem wyjątkiem skoro chorowałam na toxoi mam przeciwciała
Dziewczyny jakich wózków szukacie dla siebie? Bo ja się zupełnie nie znam, ale podobaja mi się x-landery, Musty, Maxi-cosi, Quinny -
Dziewczyny jeżeli chodzi o szkoły rodzenie to jeżeli ktoś nie chce chodzić na zajęcia grupowe a często jeszcze za to płacić, to polecam ze skorzystania z darmowych spotkań edukacyjnych z położną już od 21 tc:) Tutaj macie mapkę i spis położnych, które takie zajęcia prowadzą:
http://poprostupolozna.pl/polozne.html
Ja będę korzystać z takich spotkań i jak to moja położna powiedziała, to jest taka domowa szkoła rodzenia:) -
Nenka ty mieszkasz nad morzem prawda? To może gory? Zakopane, badz moje okolice szczyrk, ustroń, wisła.albo bylismy kilka razy w szczawnicy i chyba sie nie znudzi nam;) pieknie a przy tym atrakcje splyw dunajcem, ruiny zamkow w poblizu, wyciagi narciarskie na pobliskie gory z kad widok obłedny, jeziorko czorsztynskie...
nenka2 lubi tę wiadomość
-
Witam
Natalia strasznie współczuję, to przykre ale miejmy nadzieje, że ten pech już odszedł:*
IviQ cudny brzusio :*
Amerie super, że opłaciło się leżećteraz będzie tylko lepiej :*
Onka współczuje, ale na ciążę nic nie poradzisza jej objawy tym bardziej
Lucy, i pozostałe wizytujace dziś, mocne kciuki i dużo zdjęć. Hi
My dzisiaj pobudka o 4rano, mój do pracy sie szykował od 4:30 i o 5 znowu budził, prosząc ładnie o zrobienie kanapekwygramoliliśmy się a synuś już kopał mamusie i jakoś przyjemniej sie siedziało w kuchni
Zasnelismy i godzinke wcześniej wstalismy a moje Maleństwo znowu dokazuje, to zjadłam kanapeczke z nutella i malusi szaleje od godziny w brzuszkuahh kocham takie poranki
My wczoraj położyliśmy trochę płytek w łazience a dziś ciąg dalszy, teściówka przyszła nadal sie do nas nie odzywa a mi tak dobrze
A co do pamięci to ja wezmę długopis w rękę i położe obok siebie no i już problem, bo ginie....mój już uświadomił sobie, ze teraz on musi być bardziej ogarnięty:)
Ok wstajemy juz bo znowu nic nie zrobięAmerie, Lucy7, IviQ lubią tę wiadomość
-
małgo, my sie chyba zdecydujemy na x-landera x cite , jedyny gdze spacerowka mi sie podoba i nie bede musiala kupowac nowej po pol roku
ALe to jeszcze nic pewnego , pewnie mi sie zmieni z 10 razy jeszcze... juz mialam tyle wozkow ze hoho
To jest temat bez konca
Nenka to zalezy co was ciągnie , ja tam mieszkam na dole wiec do gor to mnie nie za bardzo za to morze ... fakt ze bylam tylko 2 razy ale wspomnienia pakowania jechania tyle godzin zeby zobaczyc fale i morze , dla mnie bezcenne ( i to bylo za dzieciaka) wiec moze zabierz core tam gdzie tez bedzie dla niej jakas nowoscWszystko zalezy od tego co lubcie
nenka2 lubi tę wiadomość
-
Amerie wrote:Dziewczyny jeżeli chodzi o szkoły rodzenie to jeżeli ktoś nie chce chodzić na zajęcia grupowe a często jeszcze za to płacić, to polecam ze skorzystania z darmowych spotkań edukacyjnych z położną już od 21 tc:) Tutaj macie mapkę i spis położnych, które takie zajęcia prowadzą:
http://poprostupolozna.pl/polozne.html
Ja będę korzystać z takich spotkań i jak to moja położna powiedziała, to jest taka domowa szkoła rodzenia:)
Ta położna to do domu przychodzi?
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn