Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:Nynusia bierz męża/partnera pod pachę mój bez kijków ze mną dzisiaj pochodził. Psy przynajmniej miały spacer
My staramy się codziennie spacerować ale do kijków to się chyba nie da namówić chyba ze będzie szedł razem ze mną ale bez nichFatim lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:A mnie wkurza ta diagnostyka zawsze jak zrobie rano to mam wynik dopiero na drugi dzien i to najczesciej w okolicach poludnia lub popoludnia grrrr. I denerwuje sie dluzej. Chyba ostatni raz tam robie bete
Ja też robie w diagnostyce i jak ide o 10 to o 20 mam wynik, a od 19 mam juz napisane ze badanie jest wykonywane. -
Ja juz po wizycie. Lekarza mam superasnego. Z wynikow wnioskuje ze wszystko dobrze, 16 mam usg, zeby juz bylo widac serduszko i jak wszystko bedzie dobrze to lecimy z kompletem badan i zakladamy karte ciazy. Super.
Nynusia, paula1 lubią tę wiadomość
-
Asienka to super ja w czwartek ide na usg bylam tydzien temu ale bylo widac tylko pecherzyk trche sie wystraszylam ze nie widać bylo zarodka jeszcze ale mam nadzieje ze juz teraz się uspokoje po tej wizycie ze juz fasolek się pokaże i może będzie serduszko
-
Witam nowe mamusie
Ja dzisiaj sobie zrobiłam popołudnie na luzie. Najpierw kino z M i "Wkręceni 2", a później pizza
Trochę mi dzisiaj doskwiera ból brzucha, ale taki do wytrzymania. Chociaż nie wiem czy to ze względu na dzidzie czy jedzenie, które zjadłam dzisiaj
Ja robię betę i progesteron albo od rana, albo ok 13.00 i po 15.00 mam wyniki - w zależności czy jest wolny aparat do zrobienia badania.
Miłej nocy Do jutra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 22:06
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
aanaa jedź koniecznie, będziesz spokojniejsza a stres przecież też szkodzi. Trzmam mocno kciuki
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26