Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak z innej beczki.. używacie normalnych balsamów do ciała? Ja używam nivea i tak się zastanawiałam po kąpieli czy można stosować taki, zwłaszcza na brzuch? Od kiedy używa się specjalnych balsamów?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Moj gin powiedzial ze lepiej poczekac z usg na serduszko zeby sie niepotrzebnie nie stresowac a potem to juz mozna dzialac jawnie. Wboholevfajny facet z niego, a bylam pierwszy raz. On bedzie moja ciaze prowadzil, wiec fajnie ze wizyty sa mile i przyjemne
polkosia, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Asia, ma rację
Ja robię prywatnie w Legionowie, wyniki są o 14 tego samego dnia. Koszt: 28 zł. Mam abonament w Medicover, ale tam zawsze jest mega kolejka do zabiegowego i trzeba mieć skierowanie. Pomijam już to, że muszę specjalnie jechać do W-wy. Wyniki w Medicover dają tego samego dnia od 15 do wieczora.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 22:19
Magnosia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dobry wieczór Dziewczyny
Jestem po USG dzisiaj, mój bąbelek dobrze się chowa, bo na razie widziałam tylko dość duży pęcherzyk 14 mm, nie widziałam Dzidziusia ani nie słyszałam serduszka. Co prawda trudno się nie martwić, ale myślę, że możemy dać maluszkowi jeszcze 1 tydzień.
Ważne, że nie muszę stresować się w pracy mdłościami i Klientami, internista dał l4 na tydzień. A ginekologa muszę zmienić, bo jest bojaźliwy i nie chce dać L4 mimo wcześniejszego poronienia, długotrwałych starań, stresujących warunków pracy i przed komputerem i mdłości... dałam mu drugą szansę po ostatniej wizycie, kiedy się zawiodłam, ale teraz mam go dość ;P mówi, że ciąża poprawnie się rozwija, a za chwilę, że póki nie ma serduszka, nie ma ciąży - brry, nie polecam tego doktorka, na pewno odradzę innym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 22:27
Magnosia, paula1 lubią tę wiadomość
-
Mnie też to męczy od ponad prawie 2 tygodni co noc.
Ja łykam wieczorem magnez ale nie wiem czy jest lepiej..
ss a gdzie odczuwasz mrowienie? Ja w okolicach kostek, tak jakby na zgięciu, non stop muszę wiercić stopą
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
A tak wogóle to jak , ktoras ma skurcze i zastanawia sie , ze to może normalne, bo macica sie rozciaga to migiem do lekarza:) u mnie okazalo sie ze te skurcze moga być skutkiem przebytej infekcji a mimo ze moje dzieciatko dobrze się zagnieździło to dlugotrwale skurcze moglyby go wypchnac na zewnątrz... dostalam luteinę dopochwową na rozluźnienie macicy.serduszko widzialam jak bije choć jeszcze nie slyszalam, no i mam zlecenie na badanie krzywej cukrowej bo glukoza za wysoka:(no i l4 narazie...zwariuje w domu:(
-
ss wrote:Ojej ktoś jeszcze nie spi tak jak ja;)
Ja od łydki w dół do samych palców:( nie zapytalam gin dzis co w takiej sytuacji bo nie mialam tak do teraz:( mozna magnez? Zaraz zwariuje...
ss bez problemów łykaj magnez - ja biore od poczatku ciąży z zalecenia lekarza i nie mam problemów -
polkosia wrote:Asia, ma rację
Ja robię prywatnie w Legionowie, wyniki są o 14 tego samego dnia. Koszt: 28 zł. Mam abonament w Medicover, ale tam zawsze jest mega kolejka do zabiegowego i trzeba mieć skierowanie. Pomijam już to, że muszę specjalnie jechać do W-wy. Wyniki w Medicover dają tego samego dnia od 15 do wieczora.
Ooo 100 stron już nam stuknelo !
Mrowienie I dretwienie też I u mnie są. I nogi I ręki (prawych).Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 07:39