Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dla mnie też fasolka łaskawa jest. tylko ból piersi i czasami ból brzucha. oczywiście częste wizyty w toalecie i w kuchni a tak po za tym to luz. we wtorek 17 lutego mamy usłyszeć serduszko, już nie mogę się doczekać
Foto_Anna, polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
nat_alia wrote:Monika będzie dobrze... trzymam kciuki... daj znać jak będziesz mieć chwile ...
przeszło godzinę zajęło mi przeczytanie zaległości od soboty popołudnia... strasznie dużo piszecie...
powiedzieliśmy w weekend całej rodzinie... wszyscy bardzo zadowoleni i zaskoczeni ( wiedzieli że mamy problem z zajściem w ciążę...) były uściski, płacz i dobre słowa... mamy teraz dużo ludzi którzy nas wspierają
nietety dalej męcze się z przeziębieniem... i z nosa cieknie- nie wiem co z tym zrobić...
na gardło biore propolki a ogołnie na przeziębienie syrop prenalen...
kończe prace i do domku do łóżeczka się wygrzewać-mam nadzieję że mi przejdzie bo nie chciałabym brac L4 ale jak mus to mus ( faolka najważniejsza )
jeśli chodzi o bliźniaki to dla nas to obojętne - ważne żeby były całe i zdrowe a zresztą sobie poradzimy
Póki nie ma gorączki nie masz co panikować -
Natka88 wrote:Katarzyna87, a my znowu razem po tej stronie Teraz nam sie uda i koniec!
Ja nie mam zadnych dolegliwosci poza sporadycznym bolem brzucha. Az bete powtorzylam z ciekawsci i jest wspaniale. Po prostu moja Kruszynka jest laskawa dla mamusi i tylko spac mi karze
Tym razem tak łatwo nas nie wykopią ;pNatka88, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Ale się rozgadujecie, ja wieczorami nie wiem co mam czytać dzisiaj odebrałam betę.. 2750 martwiłam się, że niski przyrost, w ciągu tygodnia z 375 na 2750.. szczególnie przez te krwawienia i plamienia, gin mnie uspokoił i mówi że norma, dla pewności sprawdziłam na belly kalkulatorze i też jest, że w normie.. uff odetchnęłam z ulgą.. jutro USG.. Zobaczymy czy jest zarodek, może serducho będzie już
dodinka, Ursa, Katarzyna87, Fatim, polkosia, Małgorzatka, Nynusia, Bunia86 lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
polkosia wrote:Dziewczyny, a można wiedzieć co się stało z poprzednimi? Że Aniołki?
Sama chciałabym wiedzieć, płód przestał się rozwijać, serduszko przestało bić.
Teraz wiem, że jedna rzecz to zajść w ciążę, druga tą ciążę utrzymać.
Ale tutaj takich przypadków nie będzie, prawda ? -
Melduję się i ja Dziś zrobiłam betę 174,3 mIU/ml, wg belly termin 20 października
Niestety nie dałam rady nadrobić wszystkich stron z wątku ale od teraz będę na bieżącopolkosia, mała.mi, dodinka, Eklerka, Kaśku, Małgorzatka, paula1, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Rzodkiewka, Ty się ciesz!!!
JoJo, witamy
Katarzyna, rozumiem. U mnie w pierwszym przypadku lekarz za późno się zorientował, że niedobór progesteronu Ale ja wtedy zielona byłam, to nie wiedziałam. Teraz od razu zażądałam receptyKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Pytanie natury medycznej. Robiłam progesteron 8dpo, wynik 16,18
Normy
pęcherzykowa - 0,2 - 1,5
owulacyjna 0,8 - 3
lutealna 1,7 - 27
Zrobiłam dzisiaj i jest 40,5
Super wysoki, ale nie mieści się w normach, czy w ciąży są takie same?Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Znowu Was czytałam pół godziny
Gratuluję i witam nowe październikówki
Dużo nas już tutaj, może pobijemy jakiś rekord
Ja rano nic nie mogłam zjeść przez mdłości, niestety to nic przyjemnego, więc nie wywołujcie wilka z lasu tak jak ja parę dni temu...
Na początku mnie też bolał brzuch, teraz to ustało.
Piersi bolą jak się je dotyka, więc mój mężuś niezadowolony.
U mnie pokazuje 16 % ciąży, ojej jak się nie mogę doczekać.
Jedynie czym się teraz martwię to tym, żeby dzidziuś był zdrowy, nie raz mówię do brzuszka, tłumacząc mu, że wszystko będzie dobrze, bo jest bezpieczny u mamusi
Rozmawiałam dziś z szefem, kupi mi maskę taką specjalną z filtrami, będzie dobrze
Jak tam minął dzień?
Kaśku lubi tę wiadomość