Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
jeżeli chodzi o tyłozgięcie macicy to nic co zagraża ciązy. mogą ale nie muszą występować dosyć mocne bóle brzucha w ciązy. podobno ciezej zajsc w ciaze i podglad w ciazy na poczatku jest z lekka utrudniony.
dziewczyny rozumiem Was z tym karmieniem. ja karmiłam prawie 11 miesiecy. Lila sama odrzucila piers jak bylismy na Dominikanie w grudniu. nie moglam nic zrobic. okropnie mi tego brakowalo. wiec rozumiem Wasze rozterki.
pielegniarka w mundurze powodzenia jutro.
Anoolka trzymam kciuki za Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 20:07
Anoolka lubi tę wiadomość
-
.mizzelka wrote:marti a piecze cie to? czy nie? bo na tel licho mam doczytać, jeszcze mała daje mi popalić troche to słabo mi nadrobic /
zaraz spr kalendarz z Milenką i napisze ci dokladnie ile brałam...
kochana dziękuję Ci za wszystkie wpisy w moim męczącym temacie
mnie nic kompletnie nie boli-miałam zapalenie pęcherza kilka razy w swoim życiu i wiem czym to się je - a to co mi się teraz przydarzyło nie mam pojęcia co to jest. Normalnie chodzę do toalety, nic mnie nie boli nie piecze, zero objawów.
Moja przyjaciółka miała dzisiaj wizytę u gina i dałam jej moje badania by rzuciła okiem i odniosła się jakoś do tej furaginy to powiedziała, że absolutnie nie brać tylko pić ogromne ilości wody z cytryną, żurawinę i pokrzywę.
Też tak robię...
Myślę, że spróbuje do końca przyszłego tygodnia tak (też w przyszłym tyg mam wizytę u mojej ginki) i 29.02 pójdę dać jeszcze raz mocz do badania bo skierowanie już dostałam. -
Nadrobić was to cud
ja dziś byłam na badaniach, wyniki już sa online. ale Panie zamiast mi zbadać toxoplazmoze to zrobiły mocz-osad więc pewnie gim mi da jeszcze raz skierowanie i będę musiała jeszcze raz pójść. wszystko w normie tylko mam ciężar właściwy moczu za niski i wyczytałam że to może się wiązać z niewydolnością nerek ale zobaczymy co gin powie jak pójde. nie wytrzymałam tez i zrobiłam dziś bete ---- 29714,76urocza, Visenna, Ola_85, mizzelka, Rutelka, kehlana_miyu, Ibiza lubią tę wiadomość
-
niestety w związku z tym, że troche waże na pewno bede mieć rozstępy, ale odkąd i tak troche schudłam smaruje sie różniastymi specyfikami więc może nie bede wyglądać tragicznie, obiecałam sobie że po ciąży będę sexi mama
kasia_1988, szynszyl, anulka1978, mizzelka lubią tę wiadomość
-
kasia_1988 gratuluje
Pielegniarka trzymam kciuki ,mnie przez jakis czas tez codziennie bolało podbrzusze tłumaczyłam sobie ,że to jeden z moich objawów ( nawet teraz boli)
Dziewczyny już 4 dzien boli mnie głowa Jak moge sobie pomóc??? Apap nie pomógł wiec nawet nie biore nie widze sensu.. Ale meczy mnie ten ból,wiekszosc dnia mnie ta głowa boli... -
nick nieaktualnyDea28 wrote:Nadrobić was to cud
ja dziś byłam na badaniach, wyniki już sa online. ale Panie zamiast mi zbadać toxoplazmoze to zrobiły mocz-osad więc pewnie gim mi da jeszcze raz skierowanie i będę musiała jeszcze raz pójść. wszystko w normie tylko mam ciężar właściwy moczu za niski i wyczytałam że to może się wiązać z niewydolnością nerek ale zobaczymy co gin powie jak pójde. nie wytrzymałam tez i zrobiłam dziś bete ---- 29714,76 -
Dzień dobry
naśniłam sobie w nocy takich głupot że pierwsze co rano zrobiłam to ostatni test ciążowy jaki miałam...jest druga kreska choć nadal bledziutka. Nie powiem - boję się. Ale bety robić nie będę. Mam tylko nadzieję że nie zwariuje do reszty.
Miała któraś z was syt że kreski na teście wychodziły bledziutkie a beta ładnie rosła?
U nas druga nocka samodzielnej nauki zasypiania po przebudzeniu się - za nami na pewno lepsza niż wczoraj a jak wasze nocki?
dobrego dnia! -
dzięki adrenalina! Niby człowiek wie że co ma być to będzie i że głową muru nie przebije...ale gdzieś w głębi serducha strach o to dzieciątko siedzi. Chciałoby się aby wszystko było dobrze!