Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aghi, wiem co czujesz.
też miałam podejrzenie ciąży pozamacicznej przez płyn w zatoce Douglasa i był ledwo widoczny pęcherzyk który równie dobrze mógł być uznany za coś innego..
2 dni ledwo spałam, nerwy, stres... dlaczego mi sie to trafiło?
jak się okazało to taka moja uroda... beta potwierdziła normalną ciążę.
Trzymaj się i odpoczywaj, pamiętaj że stres na fasolkę też działa... żeby cie aby brzuch nie rozbolał jak mnie wtedy z tych nerwów.
Dlatego takie wizyty za szybkie mogą dawać jakieś wątpliwości a nie każdy gin podchodzi do tego z wyczuciem tylko od razu takie teksty.
MOŻE u kobiety w ciąży znaczy NA PEWNO TAK JEST bynajmniej w myślach.
-
Aghi, u mnie owu była 13.01., jesteś dzień za mną, czyli tak naprawdę Twoja ciąża ma 4 tyg i 5 dni. Kalkulator Belly wylicza czas ciąży przyjmując, że owulacja była 15 dc, a przy dłuższych cyklach, jak u nas, zarodek jest młodszy nizby to wynikało licząc od pierwszego dnia cyklu. Wg mnie Twoja ciąża jest jeszcze zbyt mała, żeby ją zobaczyć w Usg i stąd takie podejrzenie. Jutrzejszy wynik będzie dobry, zobaczysz. Nie martw się:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:01
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Ale się wpakowałam (: Teraz będę redagować tą naszą pierwszą stronkę... Dziękuję za linki sama pewnie bym tego wszystkiego nie znalazła.... a do tego wczoraj tak źle się czułam, że nawet nie wiedziałam że tu tak się dziewczyny rozgadały na tym naszym forum....
-
A.badziak leżakuj i niczym sie nie przejmuj ja mam termin na 08.10.
W nastepny wtorek mam usg i jestem jednoczesnie podekscytowana i zestresowanaOla_85 lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:A.badziak leżakuj i niczym sie nie przejmuj ja mam termin na 08.10.
W nastepny wtorek mam usg i jestem jednoczesnie podekscytowana i zestresowanaaleala lubi tę wiadomość
-
Ola - a czemu bierzesz Duphaston? Coś się dzieje ? Pęcherzyk już widziałaś jeśli dobrze zrozumiałam, tak? [/QUOTE]
Biore Duphaston z tego wzgledu ze przed ciaza starania były 3-mc z nim i jestem po jednej cesarce wiec lekarz woli zapobiec niepowodzeniu i dał mi go na 3 msc kiedy najwieksze jest zagrozenie, -
Mamuśki jeśli jest ktoś kogo nie wpisałam na pierwszej stronie to proszę dopiszcie na kiedy macie terminy i wstawię na listę... i oczywiście jeśli jeszcze jakieś błędy są albo chcecie coś zmienić to piszcie.... (:
ja też mam duphaston... dobrze że tak wcześnie poszłam do lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 10:38
Ola_85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny