Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki za wasze bety - niech ladnie rosną!
Ja w poniedziałek miałam wynik 454, a dzisiaj odebrałam i wyszło 1068, więc chyba już mogę odetchnąć.
Urocza u mnie o pierwszą ciążę starałam się 9 miesiecy, a teraz wyszło w pierwszym cyklu, gdzie nawet się tego nie spodziewałam, więc przynaje, że jest to dla mnie niemały szok!!kalika, urocza, kasia_1988, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Hej chciałabym dołączyć do was jako pazniernikowka termin wg ovu mam na 3 października jestem po pierwszej wizycie, gdzie zobaczyliśmy pęcherzyk w macicy
Dzisiaj mija 5 tydzień i 1 dzień. 11 lutego mam wizytę...czekam na nią pełna nadziei aby zobaczyć mój wielki cud nie powiem, że się nie boję... Bo boję się baaardzoOla_85, urocza, Jusstin, kasia_1988, mizzelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Aghi a ile dni minęło między jednym i drugim badaniem bety? Przyrost jest znaczny, więc wydaje mi się, że nie masz czego się obawiać.
Ja w pierwszej ciąży też poszłam szybko do lekarza. Powiedział mi wtedy, że nic nie może potwierdzic, czy dobrze się rozwija, bo za wczesnie. Wybralam się tydzień później i uslyszalam bicie serca! Glowa do góry, bedzie dobrze, tylko się nie stresuj! -
Jusstin beta z poniedzialku 598 a dzisiaj taki przyrost. Jutro mam powtorzyc usg. Moja gin. bardzo spanikowala podczas wizyty jak nie zobaczyla pecherzyka, dlatego tak bardzo sie denerwuje. Nie wiem co mam myslec, po jutrzejszym usg (jakikolwiek bedzie wynik) zmieniam gin.
urocza lubi tę wiadomość
-
Aghi nie martw sie jest moim zdaniem za wczesnie,zarodek mogł sie jeszcze nie wykształcic,moj gin nawet nie chcial mi zrobic usg bo powiedział ze nic nie zobaczy tylko pecherzyk ciazowy w dodadku pusty,teraz podobno tworzy sie zarodek.
urocza lubi tę wiadomość
-
Aghi, przyrost jest bardzo dobry, ciąża rozwija się prawidlowo, tylko jest jeszcze zbyt wcześnie, żeby coś zobaczyć w usg. Szkoda, że Twój gin nie potrafił przekazać Ci tej informacji, tylko tak Cię nastraszyl całkiem niepotrzebnie. Teraz spróbuj się nie denerwować, bo dzidziuś chce rosnąć w spokoju :*
mizzelka lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Aghi wrote:Jusstin beta z poniedzialku 598 a dzisiaj taki przyrost. Jutro mam powtorzyc usg. Moja gin. bardzo spanikowala podczas wizyty jak nie zobaczyla pecherzyka, dlatego tak bardzo sie denerwuje. Nie wiem co mam myslec, po jutrzejszym usg (jakikolwiek bedzie wynik) zmieniam gin.
-
aleala wrote:Łał jak szybko sie udało, super ! Ja czekałam ponad 3 lata..
Nie jesteś sama, my też długo czekaliśmy.
Chciałam na wszelki wypadek sprawdzić przed imprezką czy mogę wypić wieczorem alko no i już nie mogłam Mega zaskoczenie i najpiękniejszy prezent urodzinowy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 20:26
Jusstin, kalika, Ola_85, mizzelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Plamienie pokazało się dziś czerwone, lekarz kazał mi przyjechać.
Na usg widać było 3mm pęcherzyk w macicy, plamienie nie wiadomo skąd.
Dostałam Luteinę 100mg 2x1 dopochwowo.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline wrote:Plamienie pokazało się dziś czerwone, lekarz kazał mi przyjechać.
Na usg widać było 3mm pęcherzyk w macicy, plamienie nie wiadomo skąd.
Dostałam Luteinę 100mg 2x1 dopochwowo.
Też wczoraj miałam jasną krew przy podcieraniu, od razu ległam w łóżku i wzięłam dupka, dziś rano już zbrązowiało i po południu zanikło, wzięłam urlop do piątkowej wizyty u lekarza i wyleguję się. -
Właśnie myślę, czy Duphaston nie byłby lepszym wyjściem w mojej sytuacji bądź Luteina podjęzykowa, ale mam nadzieję, że jak ma pomóc to pomoże
urocza lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Urocza mam nadzieję że to tylko taki Twój urok. Moja przyjaciółka ma 3 dzieci i z 2 kwawila do 4 miesiąca ok terminu miesiączki. nie wiadomo skąd się brało. Progesteron zawsze wysoki. Trzymam kciuki będzie dobrze
Moja beta w poniedziałek była 156 a dzisiaj 336.urocza lubi tę wiadomość