Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
EwelinaaKa wrote:Hej z rana
Lollis to prawda, spokojnie. Chyba niepotrzebnie robiłaś test...
Nie ma co się przejmować testem bo tak jak mówi Kalika nie są sobie równe. Poczekaj spokojnie na betę. O której wyniki?
Teraz jest dla nas najgorszy czas...czekamy i swirujemy czy wszystko jest ok.. Czy będzie zarodek...czy usłyszymy serduszko... Ale musimy myśleć pozytywnie bo nie pomagamy małej galaretce
Miłego dnia
Koło 12-13, Ale może zdarzyć się wcześniej jak tylko beta będzie w porządku to dzwonię do swojej ginekolog i umawiam się na wizytę koło 8 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 09:47
-
Hej! nieśmiało dołączam do październikówek.
30.01. beta HCG 11dpo - 24,22
01.02. beta HCG 13dpo - 74,70
jutro powtórka
jeśli wszystko będzie ok to 11 października 2016 rozwiązanie
Odczuwam raz na jakiś czas bóle podbrzusza i stale bóle sutkówWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 10:53
urocza, kasia_1988, mizzelka lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny.
Jak dzis samopoczucie?
Ja wlasnie troche zaluje,ze taka dluga przerwe bede miec miedzy dziecmi, bo bedzie 8 lat.... jak tak was czytam,to teraz zaluje,ze nie zdecydowalam sie jednak rok po roku.
Lollis, bladziochy ale sa, a to najwazniejsze, trzymam kciuki za bete!https://www.maluchy.pl/li-72797.png -
Asiu, trzymam kciuki za dobre wyniki!
Ale chyba termin masz na 2016, nie 2015 . Chociaz ja tez juz bym chcialam miec dzidziusia przy sobie .
Ja tez mam bole podbrzusza , z piersiami jakos nie mam problemu, chociaz przy 1 ciazy non stop mnie bolaly zwlaszcza na poczatku.Asia_08 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72797.png -
Kalika mi pokazuje, że jesteś w 5 tygodniu i 1. dniu z suwaczka
Lollis - spokojnie, odbierzesz betę, to wszystko się wyjaśni, ale nerwy nie pomagają.
Asia_08- witaj!
No to u mnie chyba będzie najmniejsza różnica wieku, bo 16 miesięcy. Na początku spanikowalam, jak zrobiłam test, ale teraz chcę wierzyć, że tak miało być. Musimy sobie dać radę!
Ibiza - pomyśl o roznicy wieku u ciebie pozytywnie, przynajmniej starsze dziecko będzie mogło zająć się same sobą, a nawet tobie pomagać. Ja będę miała dwójkę maluchów do ogarniecia.
A najgorsze jest to, że od marca wracam do pracy - zdecydowałam się na to nie wiedząc jeszcze o ciąży i teraz sama nie wiem, czy to dobre rozwiązanie.urocza lubi tę wiadomość
-
@Justin też mnie bolą piersi gdy przystawiam corcie. U mnie jakby mdłości nie ma ale w pierwszej ciąży nie miałam. Mam ból podrzusza i niechęć do jedzenia. A także podwyższona temeprature 37.0 mierzone w uchu.
-
Dzięki dziewczyny za pomoc. Z suwaczkiem wszystko OK, to kwestia przeglądarki.
Asia_08, witaj, rozgość się. Widzę z podpisu, że życie Cie nie rozpieszcza, ale dałaś radę!
Dziewczyny, czy zmieniacie kosmetyki na czas ciąży, na "bezpieczne"? Macie coś sprawdzonego?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
@kalinka u mnie generalnie kosmetyczka jest zmieniona od dwóch lat bo karmię piersią i póki będę mogła to będę karmiła dalej. Używam naturalnych mydeł i szamponu oraz kremów z najkrótszym skladem. Makijaż robię bardzo sporadycznie, bo cera jest w porządku. Tylko na większe wyjście
-
Dziękuję za ciepłe przywitanie - oczywiście termin na 2016 rok
Lollis nie martw się testem- te z Rossmanna nie sa najlepsze- tez mialam jasniejszy na drugi dzien, ale wczesniej robilam amil. Nordtest jest najlepszy- pokazal piekne 2 kreski.
U nas faktycznie z problemami, ale dzieki mojej determinacji i wziecia sprawy w swoje rece od stycznia 2015 udało się. Zaczęliśmy starania we IX 2015 i w 4 cyklu (a w 2 owulacyjnym cyklu) po odebraniu słabej morfologii męża zobaczyliśmy 2 kreski i pozytywną betę. Martwię się czy wszystko dobrze się rozwinie, ale mam ogromną nadzieję.urocza lubi tę wiadomość
-
Ibiza wrote:hej dziewczyny.
Jak dzis samopoczucie?
Ja wlasnie troche zaluje,ze taka dluga przerwe bede miec miedzy dziecmi, bo bedzie 8 lat.... jak tak was czytam,to teraz zaluje,ze nie zdecydowalam sie jednak rok po roku.
Lollis, bladziochy ale sa, a to najwazniejsze, trzymam kciuki za bete! -
@Asia_08 no właśnie też słyszałam rozne opinie o tych testach check & go , ale przy mojej pierwszej córci tydzień przed planowanym okresem pięknie pokazał dwie kreski. Więc zaufalam im i tym razem, ale chyba niesłusznie
@kalinka używam Alterry z Rossmana, a mydełka kupiłam przy okazji targów świątecznych i nie mam pojęcia jakiej są firmy. Ale dobre są też Synex i Rossmanowskie dla dzieci
@Ola_85 ja też po cesarce, ale oprócz bólu nie mam większych złych wspomnień wiadomo, że nie ma co się porywac jeśli nie jest się gotowym... Bardzo mądrze postapilas. -
@urocza widze, że i Ty jesteś po niezłych przejściach... Ja problemów z zajściem nie miałam żadnych, za to lezalam przy pierwszej ciąży łącznie ponad 4 miesiące w szpitalu. Teraz chce zrobić wszystko, żebym nie musiała. I mam nadzieję już nie bede drżec o życie swoje i fasoli.
Coraz więcej znam par ktore pochodzą do procedury in vitro i udaje im się zaraz zajść bardzo budujące i dające duże nadzieje.
Ja jeszcze nie oswoilam sie z myślą o kolejnej ciąży i przechodzenia jej na nowo
urocza lubi tę wiadomość