Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jusstin wrote:A z dolegliwości to u mnie od rana dzisiaj mdłości, pączek już w ogóle nie był dobrym rozwiązaniem. No i piersi bolą ale to głównie, jak małą przystawiam.
za to mi nie pasowały dziś parówki bleeh.
ciekawe czy gin bd panikował i każe mi odstawić od piersi małą czy nie? ;/
trochę byłoby mi szkoda...
ale bóli nie ma, plamien tez nie.. -
Mizzelka - mi gin wcześniej mówił, że jak będzie ciąża to jest równoznaczne z odstawieniem od piersi Ale patrząc na to, że mała nie tyka modyfikowanego i nie mam żadnych plamien, to chcialabym przekonać go, aby karmić minimum do konca maja tj. skonczenia roku przez małą.
-
@mizzelka karmię, karmię i będę póki na prawdę nie pojawi się poważny powód żeby przerwać. Tez mam chyba gdzieś jeszcze maltan, muszę popatrzeć. Bardzo nie narzekam na tkliwosc, ale karmienie nie jest zbytnio przyjemne...
Myślę że dużo gorzej i ja Lili byśmy zniosly takie nagłe odstawienie. I tak w sumie rzadko ja karmię w ciągu dnia od 2 do 4 razy max, za to w nocy dość często Ale tylko w celu poprzytualnia się, bo zaraz zasypia
Najgorzej jest z noszeniem na rękach pierworodnej , ale nie mam wyjścia za bardzo :-p -
ja synka wogole nie karmiłam mialam probelm z brodawkami a zreszta jak go przykladalam to nie chcial wypłuwał cyca.Sciagałam na poczatku pokarm ale mało go było.Wiec polozna odradziła,Wychowany na modyfikowanym i zdrowy rydz.Z drugim tez tak bede chciala jak sie da.
-
dokladnie ja tak samo.. dopóki ona się nie zdecyduje to nie będę drastycznie jej odstawiać od piersi.
a jak mi gin każe odstawić to go chyba zjem.
tak było od zarania dziejów tak było i nikt tego nie brał pod uwagę.
czytałam gdzieś ciekawy artykuł, oczywiscie odnoszę się do niezagrożonej ciąży -
Cześć kochane! dołączę jeśli nie macie nic przeciwko
Doczytam Was jutro rano, dzisiaj chyba nie ogarnę się czasowo
Jestem dwa dni po pierwszym USG, potwierdzona wczesna ciąża dostałam luteinę i czekam na następne badanie za 12 dni
To moje trzecie dziecię mam 2 córy - 17 i 10 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 15:21
mizzelka, Lollis, urocza, Jusstin, Ola_85, kasia_1988, Auro, a.badziak, Dea28 lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:pamietam jak mnie w 1 bolało na @.. strasznie... co chwile zaglądałam czy serio krew nie leci... a tu Milenka psikuska robiła i mnie stresowała
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Aghi wrote:Sorry,podejrzanie ciąży pozamacicznej.Owulacje miałam 17dc czyli 14.01 wiec teoretycznie zaczął się 5 tydz. Jutro robię betę i zobaczymy co dalej.
Z tym usg też wydaje mi się że trochę wcześnie żeby coś zobaczyć. Nie chce panikować,ale przyznaję że bardzo się denerwuję
-
Ibiza wrote:Ja wlasnie troche zaluje,ze taka dluga przerwe bede miec miedzy dziecmi, bo bedzie 8 lat.... jak tak was czytam,to teraz zaluje,ze nie zdecydowalam sie jednak rok po roku.
Auro lubi tę wiadomość