Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
@kalinka chyba nie będę już robić kolejnej, chciałam tylko potwierdzić patyk i zgadza się, ciąża jest koniec już więc zmartwień, czas zacząć dbać o siebie bardziej i pamiętać łykac kwas foliowy no i myśleć tylko i wyłącznie pozytywnie przy pierwszej ciąży nie robiłam bety w ogóle i właśnie przy mnie zasypiają moje dwie kreski z czerwca 2014 roku
kalika, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Według moich obliczeń 9 dni po owu a dwa dni przed przewidywanym okresem. Ale to tylko takie domysły, bo nie obserowawalam cyklow i temperatur też nie mierzylam. Więc to czysta teoria
urocza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zasinienie szyjki zobaczy tylko lekarz co do pochwy dzień przed testem była zaczerwieniona i bardzo wrażliwa, clotrimazolum smarowałam
Leć na bete, wykres ładny ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 09:01
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
Tymoteuszowa wrote:Hej dziewczyny to znowu ja... jeszcze niepewnie bardzo, ale jest dziwnie. Mam pytanko: kiedy zauwazylyscie zasinienie szyjki macicy i pochwy? I czy w ogóle?
Wykres wygląda obiecującoTymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
To i ja trzymam kciuki bardzo bardzo mocno ! I zastanawiam się czy i sobie nie zrobić bety raz jeszcze, bo dostaje świra, że taka mała wyszła.
Ale w ogole chyba źle policzylam, bo uznałam, że cykl miał 30 dni, a tak na dobrą sprawę to miałam też dużo dłuższe odkąd w maju pojawił mi się okres. I ciąża jest mniejsza niż mi się wydaje.
Że gdybym przyjęła cykl 32 dni to bardziej by mi pasował do wyniku bety... Ale to wszystko pokićkane :-p a miałam być dużo spokojniesjsza w drugiej ciąży -
Dzień dobry:)
Lollis, ja na Twoim miejscu bym zrobiła drugą betę, tak jak pisałam wyżej:)
Ola_85, urocza kciukam za wasze bety. Ja też dziś się testuję (beta i toxoplzmoza IgM) - właśnie czekam w kolejce
Tymoteuszowa, sikalas dziś na patyk?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 11:09
urocza, Ola_85, kasia_1988 lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*