Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja również trzymam kciuki za wasze bety i dawajcie koniecznie znać, jak będą wyniki.
Ja wczoraj byłam u lekarza w związku z moją tarczyca- wyglada na to, że wszystko zaczęło sie stabilizowac, tylko tu znowu ciąża, więc dostalam większą dawkę. Ale tym się nie martwie, bo przez połowę pierwszej ciąży też kontrolowalam tarczyce prawie co miesiąc.
Do gina wyboeram się 11.02, do tego czasu nie chcę już robić bety, żeby sie nie stresować i nie nakrecac.
Ale urocza ciebie to podziwiam za czwarte podejscie -
Ja wybiorę się najwcześniej 16 lutego, albo dokładnie w roczek mojej Lili - 23 lutego Moja gin na urlopie, a ja mam jeszcze sporo czasu. Nie chcę się spieszyć, chociaż najchętniej poszłabym dzisiaj Tylko wiadomo, to bez sensu, bo na usg może jeszcze ni nie być i to dopiero stres. A tak, albo, albo. Ale jestem bardzo dobrej myśli
-
Lollis wrote:@urocza to nieźle
@kalika biję się właśnie z myślami.
Trzymam kciuki za wasze bety
Cały czas drże czy aby na pewno wszystko okTymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
A jak się dzisiaj czujecie ? Ja mam wrażenie jakby mnie ciężarówka rozjechała taka piękna pogoda, z córą na spacer bym wyszła ale kręci mi się w głowie, co jakiś czas mnie boli. Nie miałam tak przy pierwszej ciąży... no i spałabym i spała.
Do tego ból pleców w odcinku lędźwiowym i jeździ mi po żołądku.
Piersi nie bolą, ale brzuch daje o sobie momentami znać...
Ciąża. Taki piękny stananulka1978, Tymoteuszowa lubią tę wiadomość