Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze nie ma wyników, będzie koło 17... Myślałam że szlag mnie trafi jak to usłyszałam. Ale zalatwilam chirurga naczyniowego przy okazji, który o mało co mnie nie przytulil tak się ucieszył :-p będę na clexanie po 12 tyg ciąży o ile ta ciąża faktycznie jest. I dostałam skierowanie na usg nogi, która o mały włos doprowadzilaby mnie przy pierwszej ciąży na "drugą stronę". Dalej czekam w napięciu
Anulka1978 fajnie,że dolaczasz ! Gratulacje przerwa mega długa, ale będzie miał kto Ci pomagaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 16:18
anulka1978 lubi tę wiadomość
-
@mizzelka dopadła mnie masywna zakrzepica żył głębokich w drugim miesiącu ciąży. W sumie należałam się po szpitalach ponad cztery miesiące... (mam całą historię w pamiętniku)
Ja zjadłam pół pączka, bo połowę Lilana mi rozpaciała na podłodze w kuchni też jeszcze jestem w miarę z jedzeniem. Przy pierwszej ciąży nie dałam rady jeść mięsa przez pierwsze tygodnie -
@Asia_08 robię w ALAB, ale nie ma dalej... wrrrr
Tak mnie dzisiaj zbywali. W punkcie powiedzieli 12-13, po czym dzwoniąc dowiedziałam się, że o 15-16. No i były wyniki, ale nie bety tylko d-dimerów ( na szczęście w normie 256 ) Teraz siedzę i czekam i czekam. Molestuję ten przycisk odświeżania strony -
Anulka 1978 witaj!
A jak u Ciebie dziewczyny sie wychowywaly przy takiej roznicy wieku? Jak dwa jedynaki, czy bawily sie, zajmowaly czas razem?
No teraz tez bedzie ladna roznica,na pewno dziewczyny Ci pomoga .
Lollis, jestem ciekawa, jak Twoje wyniki, mam nadzieje,ze wszystko ok!!!
ja dziewczyny zaszalalam i dwa paczki pochlonelam....https://www.maluchy.pl/li-72797.png -
Lollis wrote:@Asia_08 robię w ALAB, ale nie ma dalej... wrrrr
Tak mnie dzisiaj zbywali. W punkcie powiedzieli 12-13, po czym dzwoniąc dowiedziałam się, że o 15-16. No i były wyniki, ale nie bety tylko d-dimerów ( na szczęście w normie 256 ) Teraz siedzę i czekam i czekam. Molestuję ten przycisk odświeżania strony
kochana jeśli nie zrobiłaś na cito, to wyniki jutro rano, ja robiłam wczoraj miało być 18-20ta, a dopiero o 5.30 rano był wynik w systemie... -
Lollis, ale Cie trzymają w napięciu. Pewnie mają dla Ciebie super niespodziankę i dlatego tak zwlekają O Twojej historii czytałam troszkę na blogu, mrożone krew w żyłach, ale niestety zdarza się. Miałaś robione badania pod kątem zespołów związanych z nadkrzepliwoscią?
Ja do popołudnia bez pączków, koło 17:00 postanowiłam że uszanuje tradycje i skosztuje, po czym wsunelam 2,5 paczka Jestem w szoku, bo od 2 tygodni poza miodem do herbaty nie miałam nic słodkiego w ustach, jakoś mnie nie ciągnie.urocza lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Ibiza wrote:Anulka 1978 witaj!
A jak u Ciebie dziewczyny sie wychowywaly przy takiej roznicy wieku? Jak dwa jedynaki, czy bawily sie, zajmowaly czas razem?
No teraz tez bedzie ladna roznica,na pewno dziewczyny Ci pomoga .
Dziewczyny wychowały (wychowują) się bez większych problemów teraz juz jest naprawde extra, do starszej przyjeżdża chłopak, siedzą razem, młodsza z nimi... oglądają filmy, grają... czasami starsza strzeli focha ale to na szczęście nie zdarza się często
W sumie nie wiem czy umiem sobie wyobrazic sytuacje kiedy w domu jest maluch np. roczny i pojawia się kolejne dziecko, to dla mnie abstrakcja nie wiedzialabym jak sie rozerwac zeby ogarnac wszystko wokol i siebie...
Trzecia ciąża bedzie moja ostatnią, z racji wieku, chociaz nie ukrywam ze chcialabym jeszcze 4te dziecko
Pączka nie zjadlam ani jednego...
Dziwnie sie czuje w tej ciązy tzn bezobjawowo póki co - ani mdłości ani nic