Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze nie ma wyników, będzie koło 17... Myślałam że szlag mnie trafi jak to usłyszałam. Ale zalatwilam chirurga naczyniowego przy okazji, który o mało co mnie nie przytulil tak się ucieszył :-p będę na clexanie po 12 tyg ciąży o ile ta ciąża faktycznie jest. I dostałam skierowanie na usg nogi, która o mały włos doprowadzilaby mnie przy pierwszej ciąży na "drugą stronę". Dalej czekam w napięciu
Anulka1978 fajnie,że dolaczasz ! Gratulacjeprzerwa mega długa, ale będzie miał kto Ci pomagać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 16:18
anulka1978 lubi tę wiadomość
-
@mizzelka dopadła mnie masywna zakrzepica żył głębokich w drugim miesiącu ciąży. W sumie należałam się po szpitalach ponad cztery miesiące... (mam całą historię w pamiętniku)
Ja zjadłam pół pączka, bo połowę Lilana mi rozpaciała na podłodze w kuchniteż jeszcze jestem w miarę z jedzeniem. Przy pierwszej ciąży nie dałam rady jeść mięsa przez pierwsze tygodnie
-
@Asia_08 robię w ALAB, ale nie ma dalej... wrrrr
Tak mnie dzisiaj zbywali. W punkcie powiedzieli 12-13, po czym dzwoniąc dowiedziałam się, że o 15-16. No i były wyniki, ale nie bety tylko d-dimerów ( na szczęście w normie 256) Teraz siedzę i czekam i czekam. Molestuję ten przycisk odświeżania strony
-
Anulka 1978 witaj!
A jak u Ciebie dziewczyny sie wychowywaly przy takiej roznicy wieku? Jak dwa jedynaki, czy bawily sie, zajmowaly czas razem?
No teraz tez bedzie ladna roznica,na pewno dziewczyny Ci pomoga.
Lollis, jestem ciekawa, jak Twoje wyniki, mam nadzieje,ze wszystko ok!!!
ja dziewczyny zaszalalam i dwa paczki pochlonelam....https://www.maluchy.pl/li-72797.png -
Lollis wrote:@Asia_08 robię w ALAB, ale nie ma dalej... wrrrr
Tak mnie dzisiaj zbywali. W punkcie powiedzieli 12-13, po czym dzwoniąc dowiedziałam się, że o 15-16. No i były wyniki, ale nie bety tylko d-dimerów ( na szczęście w normie 256) Teraz siedzę i czekam i czekam. Molestuję ten przycisk odświeżania strony
kochana jeśli nie zrobiłaś na cito, to wyniki jutro rano, ja robiłam wczoraj miało być 18-20ta, a dopiero o 5.30 rano był wynik w systemie... -
Lollis, ale Cie trzymają w napięciu. Pewnie mają dla Ciebie super niespodziankę i dlatego tak zwlekają
O Twojej historii czytałam troszkę na blogu, mrożone krew w żyłach, ale niestety zdarza się. Miałaś robione badania pod kątem zespołów związanych z nadkrzepliwoscią?
Ja do popołudnia bez pączków, koło 17:00 postanowiłam że uszanuje tradycje i skosztuje, po czym wsunelam 2,5 paczkaJestem w szoku, bo od 2 tygodni poza miodem do herbaty nie miałam nic słodkiego w ustach, jakoś mnie nie ciągnie.
urocza lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Ibiza wrote:Anulka 1978 witaj!
A jak u Ciebie dziewczyny sie wychowywaly przy takiej roznicy wieku? Jak dwa jedynaki, czy bawily sie, zajmowaly czas razem?
No teraz tez bedzie ladna roznica,na pewno dziewczyny Ci pomoga.
Dziewczyny wychowały (wychowują) się bez większych problemówteraz juz jest naprawde extra, do starszej przyjeżdża chłopak, siedzą razem, młodsza z nimi... oglądają filmy, grają... czasami starsza strzeli focha ale to na szczęście nie zdarza się często
W sumie nie wiem czy umiem sobie wyobrazic sytuacje kiedy w domu jest maluch np. roczny i pojawia się kolejne dziecko, to dla mnie abstrakcjanie wiedzialabym jak sie rozerwac zeby ogarnac wszystko wokol
i siebie...
Trzecia ciąża bedzie moja ostatnią, z racji wieku, chociaz nie ukrywam ze chcialabym jeszcze 4te dziecko
Pączka nie zjadlam ani jednego...
Dziwnie sie czuje w tej ciązy tzn bezobjawowo póki co - ani mdłości ani nic