Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ale niesamowicie produkujecie posty nadążyć to nie lada wyzwanie
co do wagi to szczerze powiem, że zawsze chciałam przytyć, walczyłam żeby trochę przybrać i wyglądać bardziej kobieco ale nic a nic nie szło a ja czułam się za chudo... a teraz boję się trochę, że idzie za szybko :o
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Dzien dobry wszystkim i wielkie gratulacje, oby nasze ciaze byly standardowo nudne i bez klopotow
podczytywalam Wasz watek od mego pozytywnego testu 11lutego
Macie b plodne pioro
Dzis byl gin , usg, kropek 0.12mm z pikajacym serduszkiem
mieszkam w Irl z mezem i corka, mam 36latek only
Jestem po przygodach-zaliczylam 3 poronienia
LillaMy, angelstw, Dea28, Auro, Rutelka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a.badziak, w dużym skrócie:
pojawiła się potrzeba updatu pierwszej strony, nie dawałaś znaków życia. Dodatkowo zbiegło się to z aferą na innych wątkach o jakiejś dziewczynie, która podszywała się pod kogoś innego, i która właśnie była założycielką wątku. Ponieważ nie miałyśmy możliwości updatu pierwszej strony powstał pomysł, aby założyć nowy wątek. Rutelka zebrała informacje o nowych dziewczynach i zrobiła zaktualizowaną listę (ostatni wpis z listą chyba na 107 stronie). Proponuje zatem zrobić elegancki copy-paste z ostatniego posta Rutelki, dodać nowe dziewczyny które pojawiły się po tym poście i problem mamy rozwiązanyRutelka lubi tę wiadomość
-
Ehh, a ja dziś znów zobaczyłam przed chwila śluz minimalnie podbarwiony , biorę luteinę , we wtorek byłam na usg wszystko ok, i zastanawiam sie czy znów pojechać czy czekać do wizyty 24 .... Paranoja poczekam do wieczora może przejdzie ....16.09.15 3 puste jaja plodowe [*] [*] [*]
Jeszcze bedzie przepięknie ....!
-
Evee wrote:Ehh, a ja dziś znów zobaczyłam przed chwila śluz minimalnie podbarwiony , biorę luteinę , we wtorek byłam na usg wszystko ok, i zastanawiam sie czy znów pojechać czy czekać do wizyty 24 .... Paranoja poczekam do wieczora może przejdzie ....
Evee nie panikuj i grzecznie czekaj do wizyty, u Mnie również pojawia się brunatny śluz .
Tak na prawdę nic więcej nie możemy zrobić tylko czekać na pozytywny rozwój sytuacji -
LillaMy wrote:Evee nie panikuj i grzecznie czekaj do wizyty, u Mnie również pojawia się brunatny śluz .
Tak na prawdę nic więcej nie możemy zrobić tylko czekać na pozytywny rozwój sytuacji
Racja poczekam ....tak bym chciała żeby sie udało tym razem ze aż nie umiem sie z tej ciąży cieszyć16.09.15 3 puste jaja plodowe [*] [*] [*]
Jeszcze bedzie przepięknie ....!
-
Witam i ja nowe październikówki
Teściowa na dole gotuje kapuste....:-o wyobrażacie sobie co czuje mój węch? :-o fuuuuj!!
Pospałam z Jasiem aż 2 godz i czuję sie jak nowonarodzona!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 15:06
LillaMy, Rutelka lubią tę wiadomość