Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na szczęście takiej fobii społecznej nie miałam , takie wyjścia i praca wręcz pomagały, najgorsze jak zostawalam sama ze sobą , maz spał a mój mózg wirował w tonie głupoty , obawiam sie ze ta choroba zawsze juz zostanie ze mną , zaleczona ale będzie , dlatego teraz jak mi sie śni ze serduszko nie pika paralizuje mnie , biorę te głupoty za bardzo do siebie i juz szukam u siebie ze coś nie tak , ze cycki dziś mniej bolą ze mdłości są dziś znikome itd
Nigdy nie chciałabym wrócić do tego czasu po poronieniu i stanu w jakim byłam ...
Teraz marze o wizycie 24 żeby znów zobaczyć ten cudowny widok16.09.15 3 puste jaja plodowe [*] [*] [*]
Jeszcze bedzie przepięknie ....!
-
Anoolka wrote:Nie ma tragedii, można się martwić przy wyniku 1.000. A pilas w nocy albo sikałaś? Na spokojnie powtorz badanie za jakiś czas i się nie martw, zresztą ja coś kojarzę że w poprzedniej ciąży też miałam zaniżone wyniki ciężaru moczu.
-
Dea28 wrote:ja jestem za tym, żeby tu zostać dobrze nam więc po co gdzieś uciekać
LillaMy, mizzelka lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
Anulka podziwiam, Twoja historia jest bardzo ciekawa, ale napawa optymizmem, że można sobie poradzić ze wszystkim!
A ja się dzisiaj zerwałam się z pracy wcześniej, zrobiłam co musiałam i do do domku pod kocyk (a w pracy jeszcze nie wiedzą o ciąży)
co do przenosin to ja nie widzę problemu, tylko im szybciej tym lepiej, bo każdego dnia przybywa coraz więcej postów. -
Canario wrote:Ja generalnie jestem za przeniesieniem na forum z hasłem, oczywiście jak to nie wyjdzie to zostanę tutaj ale nie będę pisać tyle i co bym chciała
-
szynszyl wrote:cześć dziewczyny
Anulka podziwiam, Twoja historia jest bardzo ciekawa, ale napawa optymizmem, że można sobie poradzić ze wszystkim!
A ja się dzisiaj zerwałam się z pracy wcześniej, zrobiłam co musiałam i do do domku pod kocyk (a w pracy jeszcze nie wiedzą o ciąży)
co do przenosin to ja nie widzę problemu, tylko im szybciej tym lepiej, bo każdego dnia przybywa coraz więcej postów.
Ale fakt... jak sie czlowiek zbierze w sobie i zawalczy to wygra -
szynszyl wrote:co do przenosin to ja nie widzę problemu, tylko im szybciej tym lepiej, bo każdego dnia przybywa coraz więcej postów.
Myślę, że trzeba w tym wątku na ostatnim poście podlinkować nowy wątek, a w nowym wątku w pierwszym poście poza listą podlinkować ten wątek, tym samym zachowamy ciągłość i porządek -
Ja zrozumiałam, że zostajemy na Belly i nie będę ukrywać, że na inne forum raczej się nie przeniosę, bo tutaj mam kalendarz i inne wątki na jakich piszę. Nie oszukujmy się, hasło to i tak fikcja, przecież każda, która będzie chciała je dostać to je dostanie..
marti_88, Anoolka lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Anulka, Gratuluję Samozaparcia :)z jednej strony bardzo ciekawa opowieść o Waszym Życiu a z Drugiej bardzo przerażająca ..
Jeśli będziecie chcieli forum z hasłem, to mogła bym się tym zająć w sumie to spróbować chyba że są tu dziewczyny które znają się na temacie -
kkkaaarrr wrote:Ja zrozumiałam, że zostajemy na Belly i nie będę ukrywać, że na inne forum raczej się nie przeniosę, bo tutaj mam kalendarz i inne wątki na jakich piszę. Nie oszukujmy się, hasło to i tak fikcja, przecież każda, która będzie chciała je dostać to je dostanie..
-
Ręka do góry za nowy wątek!
kasiaa.. nie wiem jak silne masz te bóle głowy. Mi położna poradziła picie bardzo dużej ilości wody, ewentualnie panadol/apap i przykładanie lodu do karku, nasady nosa. Jeśli masz taką możliwość to po prostu przespać bol nie jest źle, ale jeśli dobrze pamiętam masz małego szkraba?
Dziewczyny jeśli lubicie gratisy (Heh kto nie lubi ; P ) polecam zarejestrować się na stronie hipp.pl. przesyłają bezpłatne próbki. Kiedyś fajna była też promocja na bebiklubie przesyłali album dla dziecka, ale chyba już jest nieaktualna. Tak czy inaczej polecam też stronę bebiklubu mają dużo konkursów!
Pogoda chyba wszędzie taka sama, trzeba odpalić prasowanie..... -
Dziewczyny życzę Wam nudnych ciąż, mocnych kopniaków i szczęśliwego rozwiązania! Ahh aż Wam zazdroszczę tego stanu Pozdrowienia od Październikówki 2015' Trzymajcie się zdrowo.
Blu, LillaMy, Asia_08, angelstw, adrenalina, Dea28, Rutelka, Ibiza lubią tę wiadomość