X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2016
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • Evee Przyjaciółka

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście takiej fobii społecznej nie miałam , takie wyjścia i praca wręcz pomagały, najgorsze jak zostawalam sama ze sobą , maz spał a mój mózg wirował w tonie głupoty , obawiam sie ze ta choroba zawsze juz zostanie ze mną , zaleczona ale będzie , dlatego teraz jak mi sie śni ze serduszko nie pika paralizuje mnie , biorę te głupoty za bardzo do siebie i juz szukam u siebie ze coś nie tak , ze cycki dziś mniej bolą ze mdłości są dziś znikome itd
    Nigdy nie chciałabym wrócić do tego czasu po poronieniu i stanu w jakim byłam ...

Teraz marze o wizycie 24 żeby znów zobaczyć ten cudowny widok

16.09.15 3 puste jaja plodowe [*] [*] [*]
    Jeszcze bedzie przepięknie ....!
    w57vs65g5x1yfrve.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Nie ma tragedii, można się martwić przy wyniku 1.000. A pilas w nocy albo sikałaś? Na spokojnie powtorz badanie za jakiś czas i się nie martw, zresztą ja coś kojarzę że w poprzedniej ciąży też miałam zaniżone wyniki ciężaru moczu.
    nie przypominam sobie dokładnie ale zdaje się,że wstawałam na siku a jak wstaje na siku to od razu lece do kuchni uzupełnić płyny :)

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam Kochane, robimy te przenosiny czy nie? Lada dzień pojawią się listopadówki, więc jeśli mamy się przenosić to chyba czas najwyższy :)

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkkaaarrr wrote:
    Jak tam Kochane, robimy te przenosiny czy nie? Lada dzień pojawią się listopadówki, więc jeśli mamy się przenosić to chyba czas najwyższy :)
    ja jestem za tym, żeby tu zostać ;) dobrze nam więc po co gdzieś uciekać :)

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dea28 wrote:
    ja jestem za tym, żeby tu zostać ;) dobrze nam więc po co gdzieś uciekać :)
    Jasne, ja też chciałabym, abyśmy zostały na Belly :) odnosiłam się do nowego wątku, w którym na pierwszej stronie będziemy miały aktualną i z biegiem czasu aktualizowaną listę. Rutelka odwaliła już kawął dobrej roboty, aby zgromadzić te wszystkie informacje i fajnie by było gdyby był do nich wygodny dostęp :)

LillaMy, mizzelka lubią tę wiadomość

eVspp2.png
    SBwKp2.png
  • inaa Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie wy to sie chcecie przenosic ? cos mi umkneło

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

• Canario Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja generalnie jestem za przeniesieniem na forum z hasłem, oczywiście jak to nie wyjdzie to zostanę tutaj ale nie będę pisać tyle i co bym chciała

6sutugpj60yxh30c.png
    3i498ribv16bojj6.png
    l22nej28p90klfbr.png
  • elficzka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może poprosilybysmy admina o aktualizację pierwszego postu? Chociaż to takie chwilowe będzie. Bo potem dojdzie płeć itd...

f2w3rjjgdr0iznvo.png
  • szynszyl Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :)
    Anulka podziwiam, Twoja historia jest bardzo ciekawa, ale napawa optymizmem, że można sobie poradzić ze wszystkim!

A ja się dzisiaj zerwałam się z pracy wcześniej, zrobiłam co musiałam i do do domku pod kocyk (a w pracy jeszcze nie wiedzą o ciąży):)

co do przenosin to ja nie widzę problemu, tylko im szybciej tym lepiej, bo każdego dnia przybywa coraz więcej postów.

3jgx3e3kscbj73hd.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Canario wrote:
    Ja generalnie jestem za przeniesieniem na forum z hasłem, oczywiście jak to nie wyjdzie to zostanę tutaj ale nie będę pisać tyle i co bym chciała
    Miejsce nie ma znaczenia, na belly mozna prowadzic kalendarz choc to wg mnie nic potrzebnego a forum fajnie miec z wlasnym adminem, haslem... chcialoby sie fotki z czasem wrzucic... a tu no niestety...

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szynszyl wrote:
    cześć dziewczyny :)
    Anulka podziwiam, Twoja historia jest bardzo ciekawa, ale napawa optymizmem, że można sobie poradzić ze wszystkim!

A ja się dzisiaj zerwałam się z pracy wcześniej, zrobiłam co musiałam i do do domku pod kocyk (a w pracy jeszcze nie wiedzą o ciąży):)

co do przenosin to ja nie widzę problemu, tylko im szybciej tym lepiej, bo każdego dnia przybywa coraz więcej postów.
    Ja wiem czy ciekawa? dla mnie to straszne przezycie, cos sie dzieje w glowie i nie masz kontroli, to sie po prostu dzieje... samo... :/ okropne
    Ale fakt... jak sie czlowiek zbierze w sobie i zawalczy to wygra <3

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szynszyl wrote:
    Prawda. To jak, dajemy Rutelce zielone światło na nowy wątek? W razie wyraźnego sprzeciwu ręka do góry!
    Myślę, że trzeba w tym wątku na ostatnim poście podlinkować nowy wątek, a w nowym wątku w pierwszym poście poza listą podlinkować ten wątek, tym samym zachowamy ciągłość i porządek :)

eVspp2.png
    SBwKp2.png
  • anulka1978 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tzn ja myslę ze jezeli sie przeniesiemy to chyba na cos z hasłem? czy znowu otwarty wątek?

f2w33e3k4fqom8sd.png
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrozumiałam, że zostajemy na Belly i nie będę ukrywać, że na inne forum raczej się nie przeniosę, bo tutaj mam kalendarz i inne wątki na jakich piszę. Nie oszukujmy się, hasło to i tak fikcja, przecież każda, która będzie chciała je dostać to je dostanie..

marti_88, Anoolka lubią tę wiadomość

eVspp2.png
    SBwKp2.png
  • LillaMy Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny ;)

Anulka, Gratuluję Samozaparcia :)z jednej strony bardzo ciekawa opowieść o Waszym Życiu a z Drugiej bardzo przerażająca ..

Jeśli będziecie chcieli forum z hasłem, to mogła bym się tym zająć w sumie to spróbować ;) chyba że są tu dziewczyny które znają się na temacie :D

7bx9p1.png
    4qrCp1.png
  • marti_88 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkkaaarrr wrote:
    Ja zrozumiałam, że zostajemy na Belly i nie będę ukrywać, że na inne forum raczej się nie przeniosę, bo tutaj mam kalendarz i inne wątki na jakich piszę. Nie oszukujmy się, hasło to i tak fikcja, przecież każda, która będzie chciała je dostać to je dostanie..
    Zgadzam sie w 100% z tym hasłem...

l22n6iyetayj1i0f.png
    24 cykle starań i sukces :)
  • Blu Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ręka do góry za nowy wątek! :)

kasiaa.. nie wiem jak silne masz te bóle głowy. Mi położna poradziła picie bardzo dużej ilości wody, ewentualnie panadol/apap i przykładanie lodu do karku, nasady nosa. Jeśli masz taką możliwość to po prostu przespać bol nie jest źle, ale jeśli dobrze pamiętam masz małego szkraba?

Dziewczyny jeśli lubicie gratisy (Heh kto nie lubi ; P ) polecam zarejestrować się na stronie hipp.pl. przesyłają bezpłatne próbki. Kiedyś fajna była też promocja na bebiklubie przesyłali album dla dziecka, ale chyba już jest nieaktualna. Tak czy inaczej polecam też stronę bebiklubu mają dużo konkursów!

Pogoda chyba wszędzie taka sama, trzeba odpalić prasowanie.....

CBx2p2.pnglEw8p2.pngV23dp2.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny życzę Wam nudnych ciąż, mocnych kopniaków i szczęśliwego rozwiązania! :) Ahh aż Wam zazdroszczę tego stanu ;) Pozdrowienia od Październikówki 2015' :) Trzymajcie się zdrowo.

Blu, LillaMy, Asia_08, angelstw, adrenalina, Dea28, Rutelka, Ibiza lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • LillaMy Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu, co jakiś czas nadal na BebiKlub wystawiają pudełeczko z albumem ;)
    A jeśli chodzi o Hipp, to dwa razy dostałam dla Filipka, mają tam bodajże wytyczone miesiące życia ;)

Blu lubi tę wiadomość

7bx9p1.png
    4qrCp1.png
  • Blu Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie czytałam na bebiklubie, na razie nie ma tej pfomo, ale warto pilnować, bo faktycznie fajny ten albumik :)

LillaMy lubi tę wiadomość

CBx2p2.pnglEw8p2.pngV23dp2.png
‹‹ 109 110 111 112 113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ