Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Ja też mam problem z jeansami uciskaja juz i wpinają się w ten brzuch. Jak w nich chodzę to marzę tylko o tym, żeby rozpiąć guzik
Dlatego też przy okazji dzisiaj kupiłam mój pierwszy ciążowy ciuch jeansy dla kobiet w ciąży. Trochę nie byłam pewna, bo mają dodatkowo ten wysoki elastyczny pas wszyty, ale mąż stwierdził, że nie bedzie mi po nerach wiało. Zwłaszcza, że same spodnie to takie mega biodrówki.
Ale już się boję jak pomyślę o swoim wyglądzie za pół roku... moja mama ze mną przytyła 23 kg... oby to nie było dziedziczne
Tez zakupilam 1 sztukę biodrówek, rurek, z wszytym panelem ciązowym - mega spodnie nie cisna, w brzuszek i plecy ciepło... a mój mąz powiedział dokladnie to samo i w sumie to nawet po ciąży na jakis jesienny czy zimowy spacer fajna sprawa bo faktycznie po nerkach nie wieje a spodnie same w sobie leżą perfect w ogole nie jak ciązowe, po prostu mega jeansy -
Hej dziewczyny..
Tak jak piszecie nie bede ryzykowac z "przytulaniem"
Pije kawe tak jak przed ciaza,1 kawe rozpuszczalna z mlekiem
Dzis rano obudzilam sie z fatalnym samopoczuciem a tak narzekalam ze nie mam objawow za duzo ,mdlilo mnie i mialam takie gorace poty a tu lezec nie mozna bo dzieci do szkoly wyszykowac i zawiesc trzeba. i wiecznie mi sie chce spac -
inaa wrote:hmm to ja mam już jakąs obsjesję.
Palenie też rzuciłam na raz, a słyszałam ze nie powinno się odstawiac kategorycznie bo to bardziej szkodzi niz ograniczanie.Nie wiadomo. Eeeee wszystko dla groszka ! Dzisiaj mam tak kiepski dzień, boli mnie podbrzusze i juz cała spanikowana jestem. Co się dzieje hehe czy to moje hormony czy co ... Mdłości dalej brak...
Rozwiejcie prosze te czarne chmury z nad mojej głowy hehehe
Ja rzucilam pol roku przed zajściem w 2gą ciążę i do tej pory nie zapalilam ani jednej sztuki (12ty rok leci)
Przy 1szej ciązy fajki odstawilam na czas ciązy i karmienia, potem wrociłam do tego syfu... na szczescie rozwiodłam się z mężem, poznalam obecnego męża ktory nie toleruje papierosow i jakoś po 3 latach planując drugą ciąże rzuciłam palenie...
Kawę piję "dziwną" tzn kupuję teraz w Biedronce "O poranku" bo ona ma 80% kawy zbożowej a 20% tradycyjnej taki mały kompromis -
Ja mam fobię... boję sie raka a papierosy kojarzya mi się z nim dośc konkretnie... bardzo żałuję że przez pare lat paliłam... wszystko teraz nafaszerowane chemią, powietrze, żarcie, soki... to jeszcze sobie fajki dokładałam do tego zestawu na szczęście nie palę juz tyyyle lat ze organizm sie z tego syfu dawno oczyscil... zamiast chęci zapalenia pozostał wstręt
kasiaa.. lubi tę wiadomość
-
SZYNSZYL ja zielona herbatę uwielbiam
Dziewczyny przyjechało moje masło shea i olej kokosowy (kokosowy ma konsystencję stałą) - o jenyyyyy, co za zapach.... jestem zachwycona
Juz wiem ze to jest moj kosmetyk numer 1 za 11 zł mam calkiem sporą ilośc tej kokosowej rozkoszy a za drugie 11 zł ogrom masła shea cud miód i orzeszki
Visenna, kasiaa.., angelstw, marti_88, Dea28, NiecierpliwaKarolina, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny!
Dziś mam pierwsze USG. Ajj, aż nie mogę usiedzieć! Trzymajcie kciuki proszę
anulka1978 wrote:Dziewczyny przyjechało moje masło shea i olej kokosowy (kokosowy ma konsystencję stałą) - o jenyyyyy, co za zapach.... jestem zachwycona Juz wiem ze to jest moj kosmetyk numer 1 za 11 zł mam calkiem sporą ilośc tej kokosowej rozkoszy a za drugie 11 zł ogrom masła shea cud miód i orzeszki
Za Twoim poleceniem też zamówiłam Czekam na przesyłkę a... po takim poście to już doczekać się nie mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 10:16
kalika, NiecierpliwaKarolina, mizzelka lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
Widze,ze wiekszosci objawy sie nasilaja... Mi tez nudnosci daja w kosc, poki nic nie zjem, jest ok, ale jak tylko cos przegryze, to sie mecze, szkoda,ze nie moge tego zwrocic, bo moze by mi ulzylo
Stresa mam, za trzy dni wracam do pracy...i juz sie troche boje co to bedzie,najbardziej martwie sie wlasnie,ze bedzie duzy stres dla mnie, no nic sprobuje, jak bedzie zle, to pojde na zwolnienie
https://www.maluchy.pl/li-72797.png -
Czesc dziewczyny!
Podczytuje Was, ale nie daje rady pisac w takim tempie
U mnie bez zmian poki co, caly czas mdlosci, choc wymiotow brak - musze caly czas cos jesc, bo na pusty zoladek jest najgorzej.
Moje spodnie tez juz cisna w brzuszek, myslalam, ze to wczesnie, ale widze po Was, ze to raczej norma
Moja wizyta w srode, nie moge juz sie doczekac potwierdzenia, ze sa 2 serduszka i mozna sie cieszyc na calego. Planujemy wtedy juz powiedziec rodzicom i rodzenstwu.
Milego dniaVisenna, Blu, kalika, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Ibiza wrote:Stresa mam, za trzy dni wracam do pracy...i juz sie troche boje co to bedzie,najbardziej martwie sie wlasnie,ze bedzie duzy stres dla mnie, no nic sprobuje, jak bedzie zle, to pojde na zwolnienie
Ja wracam w środę i też się boję, ale... damy radę!
Zetzet wrote:Moja wizyta w srode, nie moge juz sie doczekac potwierdzenia, ze sa 2 serduszka i mozna sie cieszyc na calego. Planujemy wtedy juz powiedziec rodzicom i rodzenstwu.Milego dnia
!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 10:25
Ibiza, Zetzet lubią tę wiadomość
-
VISENNA to czekam na reakcję po przesyłce
Ja kokosowe bankowo bede stosowala u maluszka po kapieli
Shea znam dobrze bo co roku kupuję jadać na urlop ono teraz ma posta stałą ale przy wyzszych temperaturach "płynie" w Chorwacji mam zawsze olejek zamiast masła
Trzymamy wtedy w lodowce zeby bylo "stałe"
Rewelacyjne jest maslo kakaowe... moj niezbednik na lato cudowny zapach i nieprzecietny kolor opalenizny -
Anulka, to powodzenia na dzisiejszej wizycie, oby fajny doktorek byl, nie stresuj sie )
ja dzisiaj jestem na bleee na wszystko i nie moge ruszyc pupy z kanapy, no nie mam sil, mam nadzieje,ze to chwilowe, bo musze zakupy porobic i poogarniac w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 10:55
https://www.maluchy.pl/li-72797.png -
IBIZA dzieki, ciekawa jestem czy bedzie usg robil i czy bez gadania da skierowanie na badania plus usg genetyczne... polecil mi go moj prywatny gin, powiedzial ze mam isc pokazac karte i powiedziec w czym rzecz, ot co
Ja powiem ze chce ciaze prowadzic na nfz... i ze bylam prywatnie u mojego bo mialam plamienia.... pokaze kartki z 2 wizyt i tyle.... a on niech sie ustosunkowuje do tego jak tam chce.... -
Ibiza wrote:Anulka, to powodzenia na dzisiejszej wizycie, oby fajny doktorek byl, nie stresuj sie )
ja dzisiaj jestem na bleee na wszystko i nie moge ruszyc pupy z kanapy, no nie mam sil, mam nadzieje,ze to chwilowe, bo musze zakupy porobic i poogarniac w domu. -
anulka1978 wrote:IBIZA dzieki, ciekawa jestem czy bedzie usg robil i czy bez gadania da skierowanie na badania plus usg genetyczne... polecil mi go moj prywatny gin, powiedzial ze mam isc pokazac karte i powiedziec w czym rzecz, ot co
Ja powiem ze chce ciaze prowadzic na nfz... i ze bylam prywatnie u mojego bo mialam plamienia.... pokaze kartki z 2 wizyt i tyle.... a on niech sie ustosunkowuje do tego jak tam chce....
Trzymam kciuki,zeby jakis konkretny i kumaty lekarz byl .
Na ktora masz wizyte?
Visenna a Ty na ktora ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 11:08
https://www.maluchy.pl/li-72797.png