Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya.badziak wrote:Jeszcze jest wcześnie, także może październikowe mamy jeszcze dołączą do naszego forum (:
a.badziak, Rutelka lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieje, ze ja dolacze;) ale testowanie w piatek/poniedzialek wiec zobaczymy. Nie nastawiam sie, bo mialam nadzieje dolaczyc do styczniowek 2016....
a.badziak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już chyba mogę dołączyć, jeśli wszystko będzie dobrze to urodzę gdzieś na początku października Z mężem planowaliśmy dzidziusia i udało się teraz za drugim cyklem. Widok dwóch kresek na teście to najlepszy widok na świecie Tylko tak się strasznie martwię, bo poprzednią ciążę miałam pusty pęcherzyk ciążowy i nie chcę żeby sytuacja znowu się powtórzyła
baassiia, Rutelka lubią tę wiadomość
-
To i ja dołączam, test pokazuje piękne 2 kreseczki, w piątek wizyta u lekarza. Będzie to nasze drugie dziecko, synek urodzony w październiku 2014 wiec wyglada na to ze drugi będzie w podobnym czasie ( wg kalkulatora poród na ten sam dzień ) udało się w pierwszym cyklu.
Niestety na rutynowym usg na początku stycznia wykryto torbiel 4cm na lewym jajniku i przez to martwię się czy wszystko będzie w porządku, mam nadzieje ze w piątek czegoś się dowiem.
Gratuluje wszystkim przyszłym mamusia, przed nami cudowny czasNatka88, baassiia, Rutelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwia92 wrote:Ja już chyba mogę dołączyć, jeśli wszystko będzie dobrze to urodzę gdzieś na początku października Z mężem planowaliśmy dzidziusia i udało się teraz za drugim cyklem. Widok dwóch kresek na teście to najlepszy widok na świecie Tylko tak się strasznie martwię, bo poprzednią ciążę miałam pusty pęcherzyk ciążowy i nie chcę żeby sytuacja znowu się powtórzyła
Sylwia ja poprzednią ciążę tez miałam pusty pęcherzyk ale juz ta pazdziernikowa ciąża byla ok. Teraz mala ma 3,5 mca.
U ciebie tez juz będzie. OkRutelka lubi tę wiadomość
-
Kasiowa wrote:To i ja dołączam, test pokazuje piękne 2 kreseczki, w piątek wizyta u lekarza. Będzie to nasze drugie dziecko, synek urodzony w październiku 2014 wiec wyglada na to ze drugi będzie w podobnym czasie ( wg kalkulatora poród na ten sam dzień ) udało się w pierwszym cyklu.
Niestety na rutynowym usg na początku stycznia wykryto torbiel 4cm na lewym jajniku i przez to martwię się czy wszystko będzie w porządku, mam nadzieje ze w piątek czegoś się dowiem.
Gratuluje wszystkim przyszłym mamusia, przed nami cudowny czas
Kasiowa ja tez teraz w tej ciąży miałam torbiela na 4cm wchłonął sie na przełomie 3-4 miesiąca.Rutelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBattinka to mnie kochana pocieszyłaś Ja jakoś też w głebi ducha wierzę, że będzie dobrze. Strasznie źle się czuję, mdli mnie i mam zgagę. Wtedy nawet nie czułam ze jestem w ciąży - zero objawów.
Wizyta już umówiona, u doktora będę 15 lutego na 13:15. Będzie wtedy 7 tydzień ciąży i mam już nadzieję coś zobaczyć. Nawet nie wiecie jak mój mąż się cieszy heheTymoteuszowa, Rutelka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:) Gratuluję wszystkim, którym się udało:) Ja raczej do was nie dołączę. Mam bóle podbrzusza już ponad tydzień jak na @. Poza tym biała wydzielina. Tabletki odstawiłam 30 grudnia i sama nie wiem kiedy spodziewać się okresu. Robiłam dziś test, ale wyszedł negatywny. Czuje się jakby @ miała zaraz przyjść. Wam gratuluję
-
Hej, z ogromną radościom zapisuje się na wątek!
baassiia, Tymoteuszowa, żabka04, mizzelka, WiedźmaMaKota, Rutelka lubią tę wiadomość