Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wybaczcie proszę, ze tak "wtargnęłam" do Was. dziewczyny wpadlam do was po porade zwracam sie z pytaniem jestem teoretycznie 12 dpo i mam wyzsza temp,bol brzucha i mega duzy bol piersi ze w nocy nie moge spac do @ zostało mi w/g ovu dwa dni czy mozliwa zielona kropka czy przesadzam??
Rutelka lubi tę wiadomość
-
Ola_85 wrote:Wybaczcie proszę, ze tak "wtargnęłam" do Was. dziewczyny wpadlam do was po porade zwracam sie z pytaniem jestem teoretycznie 12 dpo i mam wyzsza temp,bol brzucha i mega duzy bol piersi ze w nocy nie moge spac do @ zostało mi w/g ovu dwa dni czy mozliwa zielona kropka czy przesadzam??
to co opisujesz to dla mnie np typowe objawy w drugiej fazie cyklu i ciążowego i tych w których się nie udawało.. piersi bolą od progesteronu ( w każdym cyklu w zależności od jego wysokości ból osiąga inne natężenie) ból brzucha to też nic nadzywczajnego, a poroblemy ze snem mogą mieć milion nie ciążowych powodów... Oczywiście życzę Ci żebyś do nas dołączyła ze zdrową ciążą, ale miej też na uwadze ewentualne niepowidzenie... -
a.badziak wrote:Witaj Xaxa! Jakie objawy? Jak te początki? Mnie boli brzuch i plecy od tygodnia ....
u mnie to w ogóle ciekawa sprawa myślałam, że z tego cyklu nic nie będzie, byłam wręcz pewna a i test wyszedł negatywny... z tym przekonaniem poszłam do pracy i dźwigałam mega ciężary tym bardziej, że zaczęło się plamienie ale jednak się zmniejszało, po 3 dniach zrobiłam test a tu cień cienia... poleciałam na betę i 76,36 0 objawów, 0 jakichkolwiek odczuć, zupełnie inaczej niż za 1 razem.
Ale i tak strach jest ogromny... powiedzcie mi proszę dziewczyny jakie macie objawy na tym etapie? Pewne objawy się pojawiły kilka dni temu miałam ból piersi, czułam napięcie w podbrzuszu, była senność i teraz jakoś od 2 dni mi to wszystko minęło i nie wiem czy się nie powinnam martwić ;/
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
nick nieaktualny
-
Xaxa postaraj sie nie stresować przedewszystkim
A z objawami to różnie mam, był dzień ze wszystkim od wymiotów, przez senność po wahania nastrój a dziś np nic -
nick nieaktualnyJuż październik
Gratulacje! Dużo zdrówka i nudnej ciąży. Szybkiego rozwiązania:-)
Życzy mama wrześniowa 2016:-) i córeczki pazdziernikowej 2011
Aleala i Jacqueline bardzo cieszę się że jestescie na fioletowej stronie.Rutelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Witam,
to mój drugi maluch, jestem mamą czerwiec 2014, byłam w sobotę u lekarza i jest pecherzyk teraz za dwa tygodnie kolejna wizyta więc czekam cierpliwie
Druga ciąża to też ciągle nerwy wcale nie jest spokojniejmizzelka, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Ola testowałaś?
to co opisujesz to dla mnie np typowe objawy w drugiej fazie cyklu i ciążowego i tych w których się nie udawało.. piersi bolą od progesteronu ( w każdym cyklu w zależności od jego wysokości ból osiąga inne natężenie) ból brzucha to też nic nadzywczajnego, a poroblemy ze snem mogą mieć milion nie ciążowych powodów... Oczywiście życzę Ci żebyś do nas dołączyła ze zdrową ciążą, ale miej też na uwadze ewentualne niepowidzenie... -
Mnie strasznie męczy sen, wracam po pracy i mogłabym się położyć i spać na szczęście jeszcze nie pojawiły się nudności, czasem też pobolewa brzuch, ale dla mnie to taki objaw, nic nie znaczący, bo może boleć od czegokolwiek. Jedno co mi troszkę doskwiera, to straszliwe swędzenie skutków, nie wiem czy też tak macie? Ola_85 ja także miałam strasznie długie cykle i 1,5 roku starań z Pcos, ale w tym cyklu zaskoczył mnie wykres, pierwszy dwufazowy, najładniejszy jaki miałam trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 09:57
-
nick nieaktualnyWitam nowe koleżanki
Nie wiem dlaczego starsi ludzie szczególnie babcie tylko popatrzą a wiedzą że Wnusia jest w ciąży, przed nimi nic się nie ukryje jak to Moja Babcia stwierdziła że mam podejrzaną twarz w I ciąży się sprawdziłomizzelka, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
Jak wszystko dobrze pójdzie i zobaczę serduszko w połowie lutego to i ja się dołączę do grupy o ile można
ciągle mam obawy bo w ogóle ten cykl był wielkim zaskoczeniem
owu dopiero w 53dc ale zakonczona powodzeniem
w dodatku dalej karmię piersią
Zgaga tez mi dokucza , mdłości i chwilka słabości, w poprzedniej ciazy bylam strasznie ospała, tym razem jakoś nie i oby tak dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 15:23
a.badziak, eta, Tymoteuszowa, kasia_1988, HANA lubią tę wiadomość