Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja prawdopodobnie na 10 października znów w poniedziałek
kliknij w mój suwak wyskoczy czy stronka po ang i mozesz sobie ustawić tylko kod do for wybierz
i w ustawieniach - spolecznosc-podpis i wklejasz
albo prosty suwaczek na polsich stronach powinno być.
ja wybrałam liliphie bo od miesiączki nie ma mowy liczyć.. była 27 listopada to jzu w ogóle anomalia policzyłam według przewidywanej daty porodu -
ja to chyba pójdę dopiero 25 lutego, muszę zadzwonić do gina i ustalić termin.. zeby bylo juz serduszko.
belly z córeczką według owu wyznaczyl mi termin na 5 marca, a lekarz ustalil na 9 marca i rzeczywiscie tak bylo
a serduszko widać w 7 tyg.
także może bryknę w 8 tyg aby wyrobic sie do 10 tyg na spokojnieTymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny!
Dziś mój test też pokazał dwie kreseczki i mam nadzieję, że już ze mną zostaną. Termin wyliczyło mi na 7 października
Mizzelka, moja córka urodziła się 30 marca, więc mamy córki z jednego roku i z jednego miesiącaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 13:58
Tymoteuszowa, mizzelka, Rutelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Auro wrote:Hej Dziewczyny!
Dziś mój test też pokazał dwie kreseczki i mam nadzieję, że już ze mną zostaną. Termin wyliczyło mi na 7 października
Mizzelka, moja córka urodziła się 30 marca, więc mamy córki z jednego roku i z jednego miesiąca
ja mam córkę z 14.04 2015 a mi termin tez wyliczylo na 7.10, chociaż co inna strona to inny terminmizzelka lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny. Gratulacje dla wszystkich którym się udało Ja nie wiem co mam myśleć. Już kiedyś pisałam. Według moich wyliczeń okres powinnam mieć wczoraj, do dziś go nie ma. Zrobiłam sobie przed chwilą test ale wyszedł negatywny. W czwartek myślałam że okres mi się zaczyna. Pojawiła się krew ze sluzem i troszkę takiej brązowej, ale to bardzo malutko może by ubrudziło czubek tampona;) Nie wiem co to było. A tego okresu brak... Co myślicie?