Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja wysikałam sliczne dwie kreski w 9 dpo
Pytanie do zafasolowanych:
Też Was chwilami pobolewa brzuch? Takie chwilowe ukłucia?Rutelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja z zaparciami na szczęście nie mam problemu ( odpukać jeszcze ) ale za to zgaga daje popalić, w dosłownym słowa znaczeniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj testowalam i narazie wyglada na to ze jednak nie dolacze do Was:( @ w niedziele, jak nie bedzie to test w poniedzialek, jak ja bym juz chciala... 14 cykl u nas... (1sze dziecko)
-
nick nieaktualny
-
Ja po ponad 3 latach staran wysikalam krechy w 9dpo, ale mojej siostrze w pierwszej ciąży jakiś cień dopiero w 10 tc
Rutelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny życzę spokojnych 9.miesięcy, szybkiego porodu i zdrówka dla Was.
A te dolegliwości mina ja tez teraz mecze się z zaparciami i potworna zgaga
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 16:44
Dea28 lubi tę wiadomość
-
Witam
Po cichutku chciałabym dołączyć
2 dni temu, w 23dc wysikałam na dwóch testach bladziochy
Wczoraj poleciałam na betę i była 46,6 mIU/ml
Mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze
Boli mnie troszkę podbrzusze i trochę mocniej w krzyżużabka04, mizzelka, Rutelka, Dea28 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Super ze jest nas coraz więcej
Byłam dzis na usg i jest pęcherzyk 8,2mm jak narazie pusty ale to dopiero 5t0d wiec pozostaje czekanie. Torbiel nieznacznie urosła, dostałam duphaston i czekamy na fasolkę. W pierwszej ciąży test wyszedł mi ok tydzień po terminie @ a tym razem już 8dpo był cień kreseczki.
Dziewczyny trzyma za was kciuki im nas więcej tym weselej -
Kasiowa trzymam kciuki:)
mam taka propozycje do zalozycielki wątku, jeżeli oczywiscie ma czas i checi, zeby zrobila wasza liste na pierwszej stronie tak jak w podobnych watkach, to fajnie wyglada:)aleala, a.badziak lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny i ja się dołączam
Rutelka, Dea28 lubią tę wiadomość
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw