Październikowe Szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka1979 Ty tak powaznie cwiczylas czy amatorsko? ja zawsze marzylam o ladnie zarysowanych miesniach, jakos nie moglam sie zmobilizowac, ale po porodzie, oczywiscie jakis czas po, chcialabym sie wziasc za siebie, popracowac nad miesniami, kondycja, coby dzieci mialy fit-mame, tylko nie wiem, czy wieku 35 bede mogla odbudowac mase miesniowa, czy juz nieodwracalne to jest..?https://www.maluchy.pl/li-72797.png
-
Vella - witaj serdecznie i powodzenia z beta!
No to jestem po wizycie u lekarza - malenkie serduszko zabiło, widziałam moje 0,17 cm:) lekarz powiedział, że gdybym przyszła 2 dni wcześniej nie to zapewne nie byloby jeszcze nic widać.
Teraz mam na siebie uważać i kolejna wizyta za 3 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 16:20
Blu, urocza, vella, mizzelka, kasia_1988, kalika, Zetzet, Auro, MMM2016, Dea28 lubią tę wiadomość
-
Jusstin wrote:Vella - witaj serdecznie i powodzenia z beta!
No to jestem po wizycie u lekarza - malenkie serduszko zabiło, widziałam moje 0,17 cm:) lekarz powiedział, że gdybym przyszła 2 dni wcześniej nie to zapewne nie byloby jeszcze nic widać.
Teraz mam na siebie uważać i kolejna wizyta za 3 tygodnie.
Cudoooownie )) Mam nadzieję, że każda z Nas po kolei będzie tego doświadczaćJusstin, mizzelka, urocza lubią tę wiadomość
-
Jusstin - super wieści Gratulacje
Jusstin lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Ibiza wrote:Anulka1979 Ty tak powaznie cwiczylas czy amatorsko? ja zawsze marzylam o ladnie zarysowanych miesniach, jakos nie moglam sie zmobilizowac, ale po porodzie, oczywiscie jakis czas po, chcialabym sie wziasc za siebie, popracowac nad miesniami, kondycja, coby dzieci mialy fit-mame, tylko nie wiem, czy wieku 35 bede mogla odbudowac mase miesniowa, czy juz nieodwracalne to jest..?
na to nigdy nie jest za pozno, trzeba chciec... miec cel... i dązyć do niego
Zanim zaszłam w obecną trzecią ciążę brzuch wyglądał tak (po lewej mój, po prawej córki, ona jest sporo "większa" ode mnie)
Uważam że jesli się chce to można wiele
Auro, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Jusstin wrote:Vella - witaj serdecznie i powodzenia z beta!
Teraz mam na siebie uważać i kolejna wizyta za 3 tygodnie.Jusstin lubi tę wiadomość