Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez mam tylko wiatrówkę i taka jakby puchowa kamizelkę / bezrękawnik na zimniejsze dni .
Co do oliwy ja dodaje raz dziennie łyżeczkę do kaszki .
Mój mały śmieszek dziś kończy pół roku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6b12a345516.jpgkatberry, AnnaManna, Ewel., monika30, edka85, 1Malinka1, iga, Cukierniczka, Katiuszaaaa, akilegna♥ lubią tę wiadomość
-
Hejka. Wczoraj mój mały płakał podczas
Obiadku i myślałam że to przez zęby. Dziś podałam druga część tego samego dania i znów ryk. Dla sprawdzenia wzięłam inny słoiczek i wcinal jak szalony. Po prostu mu nie smakowało
Ja awokado uwielbiam,jem je pod każdą postacią i prawie codziennie. Fajnie jakby Kacpi polubił. Moje dziecko dziś w wózku bardzo grzeczne więc wykorzystałam sytuację i wykupilam pół butiku hehehe
. Od razu lepszy nastrój
-
Ja daję kaszke manną z glutenem codziennie .pediatra nam zaleciła dawać początkowo po łyżce , dwóch do mleka lub na gęsto.
Ostatnio nie mam kiedy Was doczytać a juz tym bardziej cos napisac Kuba na 2-3 drzemki w ciągu dnia i na ogół jedna jest na spacerze. Do tego nauczyciele strajkuja wiec siedze z dwójką w domu.ledwo się wyrabiam. Wieczorem mam ochotę walnąć sie pod kołdrę i jak najszybciej usnac .😒
Megss jaki radosny ten twój przystojniak 😍 -
Rosną nam te dzieciaczki.
My się ubieramy teraz najczęściej tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1ec2258bc35.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 18:45
Megsss, monika30, AnnaManna, Katiuszaaaa, Ewel., akilegna♥, iga lubią tę wiadomość
-
Monika30, my dziś byliśmy na 6 godzinnnym spacerze w Parku Ślaskim i synek był ubrany tak jak u Ciebie, też czapeczka i lekka kurteczka. Piękna dziś byla pogoda🙂 Widzę, że Wy już w spacerowkach jeździcie, my nadal w gondoli, ale już synek w niej marudzi, wiec co jakis czas go wyciagam i ponoszę🙂 Zmienie na spacerowkę jak będzie już troszkę siedział jednak.
Po tym spacerze jest tak wykończony, ze juz nawet nie była możliwa kąpiel, przebralam go tylko, nakarmilam i juz od pol godziny spi, nie trzeba go bylo nawet usypiac😋
Pisałyscie o wielkościach porcji jakie zjadaja Wasze dzieci. Wyglada na to, że my jestesmy daleko w tyle. Podaję już dwa razy dziennie cos stalego, raz warzywa, raz owoce, ale synek zjada kilka łyżeczek czasem ok 1/4 sloiczka i już nie chce, nie wiem kiedy dojdziemy do tego, zeby zjadł caly sloiczek🤨 Ja też robię sama miksy warzywne, gotuje w parowarze, blenduje, przelewam przez sitko i mroze w sloiczkach.
Monika30 śliczny chlopczyk i bardzo podobny w tym ubranku do mojego synka😆😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2019, 20:05
monika30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGewalia, to ja jestem jeszcze daleko za Toba. Obecnie mamy drugi tydzień podawania warzyw. Gotuję sama ba parze, więc nie mam porównania ile zjadalaby że sloiczka, ale to też jest kilka łyżeczek.
I u nas gondola pewnie też będzie do czasu aż sama usiądzie.Gewalia lubi tę wiadomość
-
Monika30, mnie automatycznie zapodaj odwraca zdjęcia, chociaż wrzucam „na prosto” i tez nie wiem, jak to naprawić.
Uwaga! Zdjęcie wywołujące zawał u babć! Moja Kinga wczoraj jeździła tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b182d9120970.jpgAnnaManna, Katiuszaaaa, Cukierniczka, monika30, Ewel., akilegna♥, iga lubią tę wiadomość