X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe szczęścia 2018
Odpowiedz

Październikowe szczęścia 2018

Oceń ten wątek:
  • ChicChic Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I drugie pytanie:
    Macie namiary na jakieś stronki z ładnymi ciuszkami dla dzieci? Ja znam dziecięcą garderóbkę, ale może coś innego ?

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• orchidea33 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iga mam to samo bunt i taki glosny ze malego wybudza ten maruda bo niewyspany i tak w kolko,tyle ze on dopiero bedzie mial 4 .
    Moi tesciowie nie sa najgorsi ale wkurza mnie glupia gadka ze niedaje wedliny tylko
    Warzywa i niedociera ze ma odruch wymiotrny i mu to smiedzi i nie zje to co mam na sile?
    A malemu to najlepiej juz parowke dac mowie ze jak on to ma pogryz jak zebow nie ma a ta twardo ze dziasla ma to pogryzie..
    Wwrrr reszcie powiedzialam ze on ma alergie i oprocz mleka na recepte nie moze nic jesc bo by jeszcze krowie mu dala do picia ..ludzie ludzie

201506021662.png
    zem3qtkfuhpcq4xn.png
  • orchidea33 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chico oby dwie piekne ale ta druga delikatna taka inna

201506021662.png
    zem3qtkfuhpcq4xn.png
  • 1Malinka1 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChicChic kurcze według mnie wszystkie są śliczne, a co nie wypada?! Nawet w czarnej możesz isc jak masz ochotę :D ta whisper mnie urzekła :)

f2wlpx9ishio9eby.png
    tb738ribmbqosoos.png
  • Megsss Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chic ja tez nie nie miałam białej sukni na ślubie tylko piaskowa / bezowa :) ta pierwsza jest piękna :)
    Wg mnie śmiało :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 09:27

• Katiuszaaaa Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaManna wrote:
    Katiusza, Twoja dzidzia ma hipnotyzujące spojrzenie. Cudo!
    Gdzie kupiłaś taką czadową opaskę? Szukam czegoś podobnego na chrzest. Na obrazkach te opaski wyglądają roznie i tak czaję sie, żeby zamówić i nie wiem z jakiego sklepu.

Dzięki położne już w szpitalu mówiły ze ona ma taki bystry wzrok. A to akurat czapka z kappahl.

Oj nie moja Jagoda nie jest wystylizowana wogole ja patrze żeby jej było wygodnie a nie modnie, ma kupę ubranek po kuzynie z przez 7 lat wiec jak starymi chlpiecymi ubrankami ja wystylizowac ? Nie bardzo ;)

Buko lubi tę wiadomość

• katberry Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też wam pokaże moją dziewuszkę :-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/518485f029fc.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d05c6d7d11b.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 20:00

monika30, 1Malinka1, Megsss, akilegna♥, Ewel., edka85 lubią tę wiadomość

• Karo_Wi Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katberry, ale duża ta Twoja córeczka! I jakie stopy ma duże :o

Akilegna, akurat w takie typowe zabobony moja teściowa nie wierzy. Za to jej mama (Kingi prababcia) to już tak. Tylko czekam, żeby mi powiedziała, że to moja wina, że Kinga zezuje, bo wyglądałam za kurierem przez wizjer ;)

1Malinka1, iga, Cukierniczka, Avarred lubią tę wiadomość

gg64e6ydj2x1myxr.png
  • katberry Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo_Wi jest spora - mamy ten sam wozek co wy:-). a stopki ma spore, ale tez ujecie chyba nienajlepsze :-)

• monika30 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chicchic wszystkie 3 są piękne,ale ta pierwsza ma to coś :D.
    U nas znów noc masakra,biedny ciągle się budził.
    U nas wczoraj było pięknie,ale pogoda ma się zmienić i ma być mega zimno. Akurat W ten weekend jedziemy do Karpacza i ma być tak zimno,jak pech to pech hehe ;).
    Megsss gdzie kupiłaś namiocik na plaze dla małego ? Byłaś zadowolona ?

• monika30 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo padlam z tym zezem hahaha ;)

katberry lubi tę wiadomość

• iga Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza sukienka jest piękna 😍

Fakt, dziewczynki mozna stroic i stroic 🤗Ale i chłopców mozna fajnie ubrać tylko trzeba mieć większą cierpliwość na zakupach bo w niektórych sklepach asortyment jest taki że ręce opadają 🙄

Moja teściowa jak dotąd nie wtrąca się w wychowanie malego .Zobaczymy jak troche podrośnie i będzie więcej czasu spędzał u dziadków czy sie to zmieni 😉
    Jak każdy ma czasem odmienne zdanie z tego co zauważyłam niz ja , ale nie wymusza na mnie presji co mnie cieszy .
    Mój starszy syn jest z mojego pierwszego małżeństwa i mimo ze traktuje to jak wnuka nigdy tez przez te lata nie negowala mojego wychowania .Ale wiadomo , teraz pierwszy " prawdziwy " wnuk to może być inaczej 🤔
    Dobra strona całej sytuacji jest taka że nie mieszkamy tak blisko siebie aby mieć złe relacje. Każde nasze spotkanie to w pewnym sensie radość ze możemy spędzić ze sobą troche czasu .Ja bardzo szanuje ta kobietę i kocham jak matkę. Czuje przy niej taki dziwny spokoj 🤔
    Coś ma w sobie co mnie uspokaja i potrafi mi moje paranoje przetłumaczyć. A w głowie duzo durnot mam więc może dlatego tak mi potrzeba jej obecności od czasu do czasu 😜

Avarred lubi tę wiadomość

• Cukierniczka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, rany, ale te dzieciaki wszystkie cudne! Małe słodzinki :-) jeśli kiedyś będzie mi dane zostać mamą dziewczynki to bankructwo pewne, ale bym ubierała na takie spacerki, hoho :D

ChicChic co to znaczy nie wypada? To Twój ślub, wypada wszystko :-) ta pierwsza sukienka jest świetna i wcale nie za ciemna.

Karo to ja muszę zacząć Szymka pod kątem zeza obserwować haha, rozwaliło mnie to :D

My na święta jedziemy do rodziców (jedni od drugich bardzo blisko mieszkają) i jak tylko sobie wyobrażę te wszystkie rady i pytania zadawane niby z troski to mnie skręca. A jeszcze w poniedziałek wielkanocny mamy chrzciny.

atdc3e5euobdwxyo.png
    www.zcukremalbowcale.com
  • monika30 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też szukam sukienki długiej ale takiej letniej,bo wymyśliłam że chce zrobić sesję ślubną na Rodos(teraz za 2 tyg mamy 2 rocznicę ślubu i niestety do tej pory nie udalo nam się zrobić sesji) i pomyślałam że to będzie fajny pomysł. Ja,mąż I Kacpi ubierzemy się na biało i zrobimy sesję na plaży :) myślicie że fajnie to wyjdzie ? :)

• Moll Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy warto kupić takie skarpetki z grzechotkami? Chce bardziej zainteresować moja stopkami, jeszcze ich nie dotyka, tylko podnosi.

km5si09kuaztknwb.png
  • iga Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika będzie świetna pamiątka 🤗

Moll moj miał takie świąteczne skarpetki z grzechotkami i zawsze go ciekawily. Bawił się nimi dopoki z nich nie wyrósł

Moll lubi tę wiadomość

• monika30 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moll ja też mam takie skarpetki i mały jest ciekawy co ma na stopkach :)

Moll lubi tę wiadomość

• akilegna♥ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChicChic wrote:
    Dziewczyny, czy mogę iść w takiej sukience na ślub? Mój własny ? Bardzo nie chcę białej sukni. Ale czy ta nie jest za ciemna ? Mam wątpliwości.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55425c1dcf62.jpg

Ewentualnie biorę jeszcze pod uwagę te:
    (nie da się wkleić foto)
    https://damacouture.pl/produkt/deepglow/
    https://damacouture.pl/produkt/whisper/

Piękna ta suknia!

Ja na cywilnym miałam w kolorze cappuccino z czarnym paskiem ;)

1usai09kktksp1u6.png
    74dianlikkw71sia.png
    ICSI 09.2020 -> 7❄
    Crio 10.2020 -> 🤰
    3❄
  • akilegna♥ Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo mój też zezuje a wizjera nie mam ;)

Monika super pomysł! Piękna pamiątka będzie :)

Te skarpetki z grzechotkami są fajne, mój niestety już z nich wyrósł

A i dziś oficjalnie zakończyliśmy fizjoterapie metodą Vojty. Jestem przeszczesliwa :)

Za to od kilku dni, szczególnie wieczorem i w nocy mały staje na czworaka i się buja. Oczywiście wybudza się przy tym i jęczy. Dziś też jakoś marudny. Więc i ja jestem wyrodna i włączyłam mu bajki żeby móc ugotować obiad i go zjeść ;)

EDIT: żeby on tylko jeszcze był tymi bajkami zainteresowany ehh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 13:22

Moll lubi tę wiadomość

1usai09kktksp1u6.png
    74dianlikkw71sia.png
    ICSI 09.2020 -> 7❄
    Crio 10.2020 -> 🤰
    3❄
  • Megsss Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2019, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas skarpetki z grzechotkami tez się sprawdzają bardzo :)

Monika ja namiocik miałam z firmy babymoov

Taki jak ten tylko zielony :

https://allegro.pl/oferta/babymoov-namiocik-namiot-dla-dziecka-ochrona-uv-7711698152?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_turystyka_turystyka&ev_adgr=Turystyka&gclid=EAIaIQobChMIje61_bXF4QIVhLDtCh0obgSEEAQYAyABEgJCnPD_BwE

Byłam mega zadowolona :) bez niego nie miałabym urlopu :)

‹‹ 1034 1035 1036 1037 1038 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ