Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak już jesteśmy przy mdlosciach, jak pomagacie sobie kiedy czujecie jak coś stoi między żołądkiem a gardłem ale nie chce się ruszyć w żadna stronę, mam nadzieje ze dobrze opisałam uczucie o które mi chodzi
Już chyba bym wolała wymiotować i mieć spokój niż męczyć się ciagle z tym uczuciemWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 17:30
NatkaZ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPikapik wrote:Jak już jesteśmy przy mdlosciach, jak pomagacie sobie kiedy czujecie jak coś stoi między żołądkiem a gardłem ale nie chce się ruszyć w żadna stronę, mam nadzieje ze dobrze opisałam uczucie o które mi chodzi
Już chyba bym wolała wymiotować i mieć spokój niż męczyć się ciagle z tym uczuciem
Miru dostałam to samo. Czytałaś ulotkę? -
Pikapik wrote:U mnie zaczęły się od 6tego tygodnia
U mnie tak samo i raz są silniejsze, raz słabszeNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Pikapik wrote:Jak już jesteśmy przy mdlosciach, jak pomagacie sobie kiedy czujecie jak coś stoi między żołądkiem a gardłem ale nie chce się ruszyć w żadna stronę, mam nadzieje ze dobrze opisałam uczucie o które mi chodzi
Już chyba bym wolała wymiotować i mieć spokój niż męczyć się ciagle z tym uczuciem
Też jestem ciekawa waszych sposobówNadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny właśnie wróciłam z wizyty. Okazało się że ciąża trochę młodsza ,bo miałam późno owu ale z maluszkiem wszystko dobrze ! Ma 9,3mm i serduszko 140/min Mam nadzieję że u reszty z Was też wszystko dobrze
Mamusia_Ksawusia, *SmoczycA*, Kolorowapani, Sylwiaa992, Blu, edka85, Flavia, Marsylia, NiecierpliwaKarolina, Du-Dulia, PAPAVER, Bajka111 lubią tę wiadomość
-
Kathrine wrote:Dziewczyny właśnie wróciłam z wizyty. Okazało się że ciąża trochę młodsza ,bo miałam późno owu ale z maluszkiem wszystko dobrze ! Ma 9,3mm i serduszko 140/min Mam nadzieję że u reszty z Was też wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 19:33
Kathrine lubi tę wiadomość
-
Blu wrote:Dzięki za info!
Ja mam taką sytuację, że muszę na początku marca zdeklarować się w pracy czy wracam do pracy/ biorę wychowawczy/ idę na L4. Opcja L4 jest najlepsza, bo dzieciaki nie chodzą jeszcze do przedszkola czy żłobka. Lekarz prowadził moje 2 wcześniejsze ciążę i właśnie nie chce mu ściemniać że coś jest nie tak...
2 dzieci..i wlasnie 2 tyg temu skonczylam macierzyński.. teraz wybieram urlop zalegly wypoczynkowy.... czekam jeszcze 7 dni na wizyte jak bedzie serduszko to ide na l4.. tym samym przerwe wybieranie 71 dni zaleglych urlopowych...
Lekarz pyta nankoniec wizyty czy chce... i dqje l4 do kolejnej wizytyja w pracy nie mówiłam.... powiedzialam ze bede szla na wychowawczy, ale ja nie plabuje wracac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 19:43
-
Mini black widzisz, to przepisuja ginekolodzy.
No nic zobaczymy,dzisiaj byla u mnie mama, ugotowala kompot bez cukru z jablek ze skorka, podobno idealne na mdlosci i wymioty. I faktycznie od 17 poki co spokoj. -
Kurde dziewczyny wynudzicie się na tym l4;p mi się nie spieszy bo w sumie mam pracę przy komputerze, ale rozumiem, że jak macie fizyczną pracę to nie ma co się męczyć i ryzykować. Ale ta nuda w domu... umarlabym oglądając jakieś trudne sprawy
Kathrine, Pikapik, Zuuziaaaa lubią tę wiadomość
-
Sylwiaa992 wrote:Dziewczyny polecicie jakies fajne smarowidła przeciw rozstepa?
-
Sylwiaa992 wrote:Dziewczyny polecicie jakies fajne smarowidła przeciw rozstepa?
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków...