Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Śliczne Wasze dziewczynki! Zazdroszczę Wam trochę tych sukienek dla nich i strojenia mój to wiecznie brudny łobuz.
Buko jak byś chciała pogadać, napisać, zapytać w kwestii rozwodu to pisz śmiało. Mam już trochę za sobą, wiec jak coś to pomogę słowem.
U nas tez wysypka, płaskie czerwone plamki na nóżkach i pupie. Ale nie dużo, dosłownie kilka.
-
Malinka, mała ma ŁZS, nie? Bo mi sie już miesza.
Jak tak to to mogą być własnie te plamki. Od zmiany klimatu. U nas po przyjeździe nad morze były 2, zeszły. Po powrocie do domu też wyszły 2 i z czasem schodzą.
Piękne modelki
Tutaj Kubusiowe fotki
https://drive.google.com/folderview?id=10QdoxYOYYLmA448hOjArZpWU_i4XfyxSWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 10:58
monika30, Katiuszaaaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta, piękne te wasze dzieciaczki. Można rozdawać buziaki cały dzień i to się nigdy nie znudzi
Buko, brak słów na Twojego (jeszcze) męża. Ta wielka miłość na pewno przeminie i to szybciej niż jemu się wydaje. Pewnie to tylko zauroczenie. Gdy wytrzeźwieje z tego będzie bardzo żałował tej decyzji. Zwłaszcza teraz, kiedy dzidzia dorasta, jest coraz bardziej świadoma, przyzwyczaja się do bliskich ludzi. Gościu będzie całe życie pytał się siebie dlaczego był taki głupi. A wówczas Ty będziesz silna, ułożysz wasze życie na nowo i być może znajdziesz kogos, kto podaruje Ci jeszcze więcej szczęścia! Tego Ci z Anią życzymy
Ja też mam rzepa. Na pierwszej jej drzemce jem śniadanie, ogarniam poranną toaletę, robię obiad/przekąskę, a na drugiej drzemce sprzątam. Kiedy Ania nie śpi mogę co najwyżej zrobić herbatkę
Przez trzy ostatnie tygodnie Ania zasypia około 22 i jesteśmy już mega tym zmęczeni. Nie mamy nawet małej chwili dla siebie. Po 22 ogarniamy kuchnie, zabawki, siebie do snu. Brakuje nam godzinki do poczytania nowości kryminalnych , oglądania TV, czy nawet spokojnej rozmowy. A jak zaczynamy rozmawiać popołudniami, to Ania jakby na złość zaczyna śpiewać tak głośno, że i tak nie da rady nic zrozumieć.
-
Buko przykro mi. Trzymam kciuki żebys szybko o tym zapomniała.
ChicChic też jestem pełna podziwu jaka jesteś chudziutką . Ja też tak chceeee.
ChicChic,Malinka prześliczne wasze córeczki .
To i ja się pochwalę moim małym modelem 😃
akilegna♥, Flavia, edka85, 1Malinka1, Megsss, Blondas_29, Katiuszaaaa, Cukierniczka lubią tę wiadomość
-
No śliczne te wasze kobitki
Ja tak jak Zuza mam ciagle brudnego urwisa 🙈🙈sukienki to tylko wybieram dla bratanic
Mój mały dziś kończy 11 miesięcy
Z tej okazji udało nam się kupić buty ..🤪
Słuchacie buty robia robotę ... są super miękkie ale maja dobra piętę , wygodne w zakładaniu i dla mnie i małego ... no wg mnie buty idealne .
Wrzucam wam link :
https://walkkings.pl/
Ja kupiłam stacjonarnie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 17:25
-
Monika, mój robił taką syrenke i niedługo potem zaczął wstawać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 18:57
monika30, Moll lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mamy chyba ospę. Jutro lecimy do lekarza bo dzisiaj nie przyjmowal już. Gdy go wieczorem przebierałam był już wysypany na rękach i plecach. Czerwone płaskie plamki w dużych skupiskach. Ilość zwiekszala się z dnia na dzień. To tylko moja diagnoza.
Jak takie małe dzieci znoszą ospę? To niebezpieczne ze tak wczesnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 21:05
-
Ja już kupuje 89-92 na zapas bo 80 nosi teraz a pajace 80 to już są mocno na styk
Tak mi się wydaje ,ze sylwetka dziecka jak zaczyna chodzić lekko się zmienia .
Młody mam wrażenie , ze w ciągu ostatniego miesiąca bardzo się wydłużył .
Zuza a wy już jesteście po adaptacji w żłobku ?
Ja zaszczepiłam na ospę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 21:12
-
Moja już chorowała na ospę i miała z 10 krost. Zaczyna sypać od głowy i twarzy. Taka typowa krostka ospowa jest z płynem, potem bąbelek pęka i się goi. Moje dziewczyny przeszły łagodnie i bez temperatury. Syn wogóle się od nich nie zaraził. Im wcześniej tym przechodzi się łagodniej, w dorosłym życiu podobno jest ciężko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 21:34
-
Ja szczepilam na ospe. Niby dzieci łatwiej przechodzą, ale jednak jest to kilka dni wyjetych z życia. Krosty, swędzenie, gorączka. No i później z dwa tygodnie siedzenia w domu. Chciałam tego sobie i małemu oszczędzić.
Moj nosi obecnie głównie 80,wiec na zimę będę brać 86 i wzwyż. Generalnie, Monika, wybierz o conajmniej jeden rozmiar większe niż teraz.