Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amelia wrote:No więc ja po wizycie dajcie znać jak wstawia się fote i mi coś też nie gra dzisiaj 7tydz 2 dni a według ust 4tyg 6dni hmmm
Duża róźnica hmm moze kiepskie usg?! moj jeden z lekarzy mowi ze jak sie zaznaczy nawet dwa minimetry dalej na usg to na typ etapie wychodza duze roznice -
Mamusia_Ksawusia wrote:ja lece w dól, dbam o diete bo jestem kawał baby
Ja tez jestem kawal baby,pilnuje sie ostro zeby duzo nie przytyc, w poprzednich przytylam 13 i 10, w ostatniej do 20tc nic nie przytylam a pozniej 10kg.
NatkaZ lubi tę wiadomość
-
Kochane dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wcześniejsze wsparcie,ale niestety muszę się z Wami pożegnać.Bardzo ciężko jest mi się z tym pogodzić i bardzo to mnie boli że znowu się mi nie udało,ale żyć trzeba dalej widocznie nie jest mi pisane zostać jeszcze matką.
Okazało się że mam puste jajo,brak zarodka muszę się zgłosić do szpitala na usunięcie pęcherzyka ciążowego,bardzo się tego boję...
Z całego serca życzę Wam spokojnych ciąż i cieszcie się nawet tymi wstrętnymi mdłościami w nagrodę dostaniecie w pażdzierniku swoje dzieciątka.
Ściskam Was mocno.Pa.Syn 21 lat.
Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
Dere wrote:Ja tez jestem kawal baby
,pilnuje sie ostro zeby duzo nie przytyc, w poprzednich przytylam 13 i 10, w ostatniej do 20tc nic nie przytylam a pozniej 10kg.
Ja też mam sporo kg na plusie, chociaż teraz od początku ciąży leci w dół - na szczeście niezbyt mocno bo pewnie bym już wariowała z nerwów
Jola trzymaj się :* Moja przyjaciółka miała to samo w zeszłym roku, a teraz już połowa ciążyZ tego copamiętam to jej lekarze dawali proszki na wywołanie żeby samo zaczeło sie oczyszczać vo wtedy szybciej można z powrotem sie starać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 13:16
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016