Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
OlinkowA wrote:Może ktoś bardzo chce być w ciąży a nie jest? Nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć..2011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
Jola przykro mi ,trymaj sie !
dziewczyny poddpowiedcie mi Co robic bo wczoraj bylam u lekarza brak mi cytologie i wszystko z usg jest ok widac serduszko
Tylko Problem jest w tym ze dzis man sluz z krwia. ..? Dzzwonilam Do 2 lekarzy i powiedzieli ze to normalne..(?) Na tym etapie ciazy i teraz nie wiem czy jechac na pogotowie czy zaufac Co panie z recepcjo powoedzieli.. -
orchidea33 wrote:Hej dziewczyny,
Tylko Problem jest w tym ze dzis man sluz z krwia. ..? Dzzwonilam Do 2 lekarzy i powiedzieli ze to normalne..(?) Na tym etapie ciazy i teraz nie wiem czy jechac na pogotowie czy zaufac Co panie z recepcjo powoedzieli..
Spokojnie, to pewnie po pobraniu materiału do cytologii. Jak się będziesz dalej niepokoić, to pojedż na IP2011_Synek
Są dziewczyny które udają ciążę... Wydaje mi się że po pierwsze bardzo im się nudzi a po drugie może chcą mieć dziecko i nie moga- psychika im siada?
Dziewczyny a co myślicie o tym, że płeć można rozpoznać po częstości uderzeń serca dziecka?Podobno im szybciej bije to chłopak a jak wolniej to dziewczynka
u mnie w pierwszej ciąży zawsze było około 160 uderzeń na minutę i jest chłopak,jak było u Was?
PAPAVER lubi tę wiadomość
-
Flavia wrote:Wow, Papaver niezła z Ciebie detektyw. Ja nigdy bym się nie domyśliła, że ktoś może coś takiego zrobić. Jak ty to odkryłaś? No szacun.
Na innym wątku ktoś o tym napisał, wskazując konkretnie osobę. A ja tak z ciekawości wrzuciłam to zdjęcie w wyszukiwarkę obrazem i mnie poniosło na jakąś angielskojęzyczną stronę. USG jest sprzed kilku lat (bo jest tam data na oryginale)2011_Synek
Ewelka Elka wrote:Są dziewczyny które udają ciążę... Wydaje mi się że po pierwsze bardzo im się nudzi a po drugie może chcą mieć dziecko i nie moga- psychika im siada?
Dziewczyny a co myślicie o tym, że płeć można rozpoznać po częstości uderzeń serca dziecka?Podobno im szybciej bije to chłopak a jak wolniej to dziewczynka
u mnie w pierwszej ciąży zawsze było około 160 uderzeń na minutę i jest chłopak,jak było u Was?
ja właśnie porównywałam wczoraj uderzenia z pierwszej ciąży i z obecnej z tego samego tygodnia.
U syna było 160, a wczoraj na wizycie 176 - ale nie słyszałam o takiej zależności.Ewelka Elka lubi tę wiadomość
2011_Synek
PAPAVER wrote:Na innym wątku ktoś o tym napisał, wskazując konkretnie osobę. A ja tak z ciekawości wrzuciłam to zdjęcie w wyszukiwarkę obrazem i mnie poniosło na jakąś angielskojęzyczną stronę. USG jest sprzed kilku lat (bo jest tam data na oryginale)
-
OlinkowA wrote:czy to zdjęcie o którym mowa to to "idealne" zdjęcie z usg o którym pisałam wcześniej?
Myślę, że mamy to samo na myśli - jest po prostu "ładne" i wyraźne, no i wykadrowane.
2011_Synek
PAPAVER wrote:Na innym wątku ktoś o tym napisał, wskazując konkretnie osobę. A ja tak z ciekawości wrzuciłam to zdjęcie w wyszukiwarkę obrazem i mnie poniosło na jakąś angielskojęzyczną stronę. USG jest sprzed kilku lat (bo jest tam data na oryginale)
zaprosiłam Cię do przyjaciółek, moge na priv? -
Tak, ale co ja mam teraz zrobić?
Bo nie widzę zaproszenia
edit. już zaakceptowałam zaproszenieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 12:40
Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
2011_Synek
Ewelka Elka wrote:Tak z ciekawości sprawdziłam te zdjęcia ładne, o których myślę że możecie mówić. Ale zobaczcie na daty wykonania. Zgadzają się z tym co dziewczyny pisały. Sama nie wiem teraz, może nie mówimy o tych samych zdjeciach
ja się go dokopac nie mogłam, na której stronie jest to zdjecie ? -
orchidea33 wrote:Hej dziewczyny,
Jola przykro mi ,trymaj sie !
dziewczyny poddpowiedcie mi Co robic bo wczoraj bylam u lekarza brak mi cytologie i wszystko z usg jest ok widac serduszko
Tylko Problem jest w tym ze dzis man sluz z krwia. ..? Dzzwonilam Do 2 lekarzy i powiedzieli ze to normalne..(?) Na tym etapie ciazy i teraz nie wiem czy jechac na pogotowie czy zaufac Co panie z recepcjo powoedzieli..
Jak nie zywa krew to nie jedz nigdzie bo mozesz plamic brunatnie (ja tam mialam w pierwszej ciazy i teraz), jezeli zywa krew to bym skontrolowala. Czasami po badaniu mozna plamic, bo jednak tam jest teraz wszystko wrazliwsze.orchidea33 lubi tę wiadomość
-
Ewelka Elka wrote:Tak z ciekawości sprawdziłam te zdjęcia ładne, o których myślę że możecie mówić. Ale zobaczcie na daty wykonania. Zgadzają się z tym co dziewczyny pisały. Sama nie wiem teraz, może nie mówimy o tych samych zdjeciach
Albo inne zdjęcie mamy na myśli
2011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami