Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
PAPAVER wrote:nie wiem, czy to zdjęcie nie jest usunięte już przez "autorkę", ale w wyszukiwarce można znaleźć cytaty zdjęcia i gratulacje
To wstawione zdjęcie jest bez datyPodaj jakieś namiary na tego użytkownika. Pierwsza litera nicku, numer strony na naszym forum albo wymiar dziecka lub liczbę tc, które było sugerowane przy tym zdjęciu.
Poza tym to dziwne, bo przecież na tych zdjęciach usg jest data ich wykonania, więc łatwo to weryfikować.
A po co symulować ciążę? To trzeba mieć chyba zaburzenia natury psychicznej.
-
gosia1991 wrote:Przeglądając forum był jakis wpis ,napisała go Nowa.... nie wiem moze sie to jakos zmienilo...
No i byly serduszka na 1 stronie i nie maTo na pewno ona była. Papaver nie kojarzysz uzytkownika od tego zdjecia ?
Od którego zdjęcia? Od tego od Du-Duli?2011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami -
Dziewczyny a może mi pomożecie odbijając od tematu dudulii.
Wszystkie z Was tak od początku są zakochane po uszy w malenstwach?
Może Wam się to wyda dziwne i głupie. Ale ja się boję, że nie pokocham tego dziecka tak całym sercem. Mam jakąś taką obawę. Narzeczony mówi, że to się zmieni, że to normalne, bo hormony i w ogóle. Ale miała tak któraś z Was która jest już mama? -
edka85 wrote:Ohoho, co tutaj się dzieje
Podaj jakieś namiary na tego użytkownika. Pierwsza litera nicku, numer strony na naszym forum albo wymiar dziecka lub liczbę tc, które było sugerowane przy tym zdjęciu.
Poza tym to dziwne, bo przecież na tych zdjęciach usg jest data ich wykonania, więc łatwo to weryfikować.
A po co symulować ciążę? To trzeba mieć chyba zaburzenia natury psychicznej.
Już się samo wyjaśniło. Tamto zdjęcie akurat było bez daty - wykadrowane.2011_Synek
Bajka111 wrote:Dziewczyny a może mi pomożecie odbijając od tematu dudulii.
Może Wam się to wyda dziwne i głupie. Ale ja się boję, że nie pokocham tego dziecka tak całym sercem. Mam jakąś taką obawę. Narzeczony mówi, że to się zmieni, że to normalne, bo hormony i w ogóle. Ale miała tak któraś z Was która jest już mama?
Dziewczeta zaraz bedzie strona 200 to moze na tej stronie zrobmy znowu taki spis ? -
Słuchajcie a może zrobić listę w excelu i wkleić link w stopkę ? Widziałam ze dziewczyny na testowaniu maja takie listy staraczek. Tylko ja nie bardzo wiem jak to zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 13:15
-
Bajka111 wrote:Dziewczyny a może mi pomożecie odbijając od tematu dudulii.
Może Wam się to wyda dziwne i głupie. Ale ja się boję, że nie pokocham tego dziecka tak całym sercem. Mam jakąś taką obawę. Narzeczony mówi, że to się zmieni, że to normalne, bo hormony i w ogóle. Ale miała tak któraś z Was która jest już mama?
Ja staram się na razie nie przywiązywać do maleństwa. Czekam na prenatalne i liczę, że po nich będę mogła się w końcu cieszyć ciążą.
A ta miłość matczyna przychodzi. Czasem od razu po porodzie a czasem potrzeba na to czasu. Ja "uczyłam się" kochać Wiki 3 miesiące w szpitalu a później jeszcze trochę w domu; od samego początku chciałam tylko żeby było jej dobrze i nic złego jej się nie stało.PAPAVER, Katiuszaaaa lubią tę wiadomość
-
Marsylia wrote:Ja staram się na razie nie przywiązywać do maleństwa. Czekam na prenatalne i liczę, że po nich będę mogła się w końcu cieszyć ciążą.
A ta miłość matczyna przychodzi. Czasem od razu po porodzie a czasem potrzeba na to czasu. Ja "uczyłam się" kochać Wiki 3 miesiące w szpitalu a później jeszcze trochę w domu; od samego początku chciałam tylko żeby było jej dobrze i nic złego jej się nie stało.
Ja też muszę przyznać, że coś musiało w czasie potrwać. Myślałam, ze będzie na pstrykniecie palców, a tu w sumie nowa osoba, nowy człowiek, nowy ktoś...2011_Synek
Ok, już zlokalizowałam. To było zdjęcie skopiowane ze strony
<<http://timothykurek.com/10-ultrasound-images-by-week/6-weeks-pregnant-symptoms-ultrasound-cramping-what-to-expect-on-ultrasound-images-by-week/ >>
Wstawiła je Du-dulia 10.02. Ale jak ona to zrobiła, że udało jej się usunąć swoje posty? No co za pech, że akurat symulantką musiała zostać założycielka wątku. Gdyby nie wrzucała fot, to dalej pozostawałaby w ukryciu. -
Marsylia wrote:Ja staram się na razie nie przywiązywać do maleństwa. Czekam na prenatalne i liczę, że po nich będę mogła się w końcu cieszyć ciążą.
A ta miłość matczyna przychodzi. Czasem od razu po porodzie a czasem potrzeba na to czasu. Ja "uczyłam się" kochać Wiki 3 miesiące w szpitalu a później jeszcze trochę w domu; od samego początku chciałam tylko żeby było jej dobrze i nic złego jej się nie stało.
No właśnie też oczywiście chcę dla maleństwa jak najlepiej. Oszczędzam się, wszystko robię pod malucha. I chcę żeby było szczęśliwe i zdrowe jak będzie. Ale mam jakieś takie obawy. Ojciec dziecka to tak świruje na jego punkcie, że sama się dziwnie czuję, że tak nie mam i się zastanawiam czy ze mną jest coś nie tak czy co.
-
Tylko te dziewczyny mogą uratować naszą pierwszą stronę
Nadzieja2018
monikaa1990
Miru -
Mamusia_Ksawusia wrote:ale jak ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 13:30
Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość