Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Choklito wrote:Witam,
Chcialabym dolaczyc do listy pazdziernikowych mam
Termin mam na 4 pazdziernika, dzis robilam test, 11 dpo i wyszly dwie kreseczki. Druga dosc blada, ale widac golym okiem.
Ostatnia ciaze stracilam w 9 tygodniu, wczesniej mialam 2 ciaze biochemiczne, wiec jest to moj 4 raz. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie dobrze.Katiuszaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monikaa1990 wrote:Ja test robiłam 15 dpo . od razu pozytywny dzisiaj to samo .
Miru daj jutro znać jak wynik . Ja tez napisze i tez Ci życzę powodzenia !
Wizytę u lekarza mam na 28 lutego ale pójdę wcześniej prywatnie
U mnie wyniki dopiero na drugi dzień po 15 ale chyba pójdę wieczorem żeby mi Pani w laboratorium sprawdziła przez neta bo ja umrę z nerwówAna9292 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miru sama sobie możesz sprawdzić na necie wynik. Jak będą Ci pobierać krew to od razu poproś o kod kreskowy z nr.Twojej próbki krwi. Zawsze mają 4 takie same kody kreskowe, 3 są potrzebne dla nich a czwarty wyrzucają jak się nie upomnisz.Pózniej po 18-ste wejdziesz na stronę ''DIAGNOSTYKA''wyniki on-line, wpiszesz ten kod i swoją datę urodzenia i Ci się pokarze wynik.
Miru lubi tę wiadomość
Syn 21 lat.
Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
Jola79 wrote:Miru sama sobie możesz sprawdzić na necie wynik. Jak będą Ci pobierać krew to od razu poproś o kod kreskowy z nr.Twojej próbki krwi. Zawsze mają 4 takie same kody kreskowe, 3 są potrzebne dla nich a czwarty wyrzucają jak się nie upomnisz.Pózniej po 18-ste wejdziesz na stronę ''DIAGNOSTYKA''wyniki on-line, wpiszesz ten kod i swoją datę urodzenia i Ci się pokarze wynik.
Oo widzisz, nawet nie wiedziałam, bo Panie w labo nigdy takiej opcji nie podają dziękuję -
Minie Black wrote:Witam się w październiku! Termin mamy na 2.10, jutro powtarzam hcg dla przyrostu
A jaką miałaś bete i w który dzień robiłaś?Syn 21 lat.
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teraz musisz sprawdzić czy ładnie rośnie.
Ja w 10 dpo miałam 0.1 więc załamka,
@ nie dostałam więc w 15dpo znowu zrobiłam bete i wyszła 139.1 po 48h 289.2 a jutro minie 72h od ostatniej więc sobie jeszcze raz powtórzę.Syn 21 lat.
Wyniki męża-OK.
Niskie AMH
wrzesień-wspomagacze. -
nick nieaktualnyJola79 wrote:Teraz musisz sprawdzić czy ładnie rośnie.
Ja w 10 dpo miałam 0.1 więc załamka,
@ nie dostałam więc w 15dpo znowu zrobiłam bete i wyszła 139.1 po 48h 289.2 a jutro minie 72h od ostatniej więc sobie jeszcze raz powtórzę. -
Dołączam i ja Wczoraj ujrzałam dwie kreseczki.
Mam już córeczkę, skrajny wcześniak z ZD. Życzę sobie, i Wam, aby te 9 miesięcy minęło bez komplikacji a wszystkie maluszki były zdrowe!Minie Black, Choklito, Du-Dulia, Miru, PixiDixi, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarsylia wrote:Dołączam i ja Wczoraj ujrzałam dwie kreseczki.
Mam już córeczkę, skrajny wcześniak z ZD. Życzę sobie, i Wam, aby te 9 miesięcy minęło bez komplikacji a wszystkie maluszki były zdrowe! -
nick nieaktualny