Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Wam powiem, że żadna matematyka tu nie pomoże.
W pierwszej ciąży cykle 31 dniowe. Monitoring. Brak owulacji, brak nawet pęcherzyka... Ni nic czekam na @. W 42 dniu cyklu było . 12 dni po test +.
Druga ciąża. Cykle 28 dniowe. Monitoring. Owulacji brak. Przerwa jeden miesiąc. Drugi monitoring 15 dc. Pęcherzyki są, jeden ma 1,1. Dr mówi z tego owulacji nie będzie. No to skoro stracony miałam brać od 16 dnia cyklu luteine. Ale chciałam poczekać aż @ sama przyjdzie. Testy owulacyjne negatywne. Aż z głupoty zrobiłam test ovu w 28 dc. Bach pozytywny. Było i 9 dpo test ciążowy cień cienia.
Więc matematyka, monitoring i książka to swoje a cykl, kobieta i organizm swoje.
Jeszcze tekst lekarki ( starsza Pani) " jeszcze nie było takiej co by owulacji miała po 20 dniu cyklu" no to teraz jej udowodnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marzenka91 wrote:Zaczynają mi się mdłości
A mam pytanie do was mamy kończy mi się umowa dziś siostra mi powiedziała że jak szefowa dowie się o ciąży po przedłużeniu umowy ma prawo mnie zwolnić l czy to prawda?
Raczej nie. Może dać Ci umowę tylko do dnia porodu... Ja na dg ale tak mi się obiło o uszy kiedyś w biurze rachunkowym -
nick nieaktualnyMarzenka91 wrote:Zaczynają mi się mdłości
A mam pytanie do was mamy kończy mi się umowa dziś siostra mi powiedziała że jak szefowa dowie się o ciąży po przedłużeniu umowy ma prawo mnie zwolnić l czy to prawda?sald lubi tę wiadomość
-
Hej, w teorii wychodzi mi termin 27.09, ale coś czuję że bliżej do października
Dziewczyny w grupie wrzesień 2018 już w większości po usg
Gratuluję tutaj wszystkim
Ja umówiłam pierwszą wizytę na 6 lutego, zrobiłam dwa razy betę
30dc- 15,52
35dc-344,95 więc rośnie
Wg kalendarza tutaj wychodzi że termin mam na 27.09
Biorę omegamed optima forte i brałam to już kilka miesięcy przed ciążą
Du-Dulia lubi tę wiadomość
-
Nat129 wrote:Hej, w teorii wychodzi mi termin 27.09, ale coś czuję że bliżej do października
30dc- 15,52
35dc-344,95 więc rośnie
Biorę omegamed optima forte i brałam to już kilka miesięcy przed ciążą
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
nick nieaktualnyNat129 wrote:Hej, w teorii wychodzi mi termin 27.09, ale coś czuję że bliżej do października
30dc- 15,52
35dc-344,95 więc rośnie
Biorę omegamed optima forte i brałam to już kilka miesięcy przed ciążą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChichibi wrote:No ja wlasnie mam umowe do konca grudnia... Myslicie ze jak teraz ich uprzedze o ciazy i ewentualnym l4 to nie zwolnią mnie ? Bo chce im powiedziec tydzien przed wizyta u lekarza.
zgodnie z kodeksem pracy, jeśli im powiesz, czy nie powiesz do końca 3 miesiąca mają pełne prawo Cię zwolnić. My nie znamy Twojego szefostwa i polityki firmy, więc nie pomożemy w odpowiedzi, czy Cię zwolnią. Osobiście w Twojej sytuacji bym nie mówiła do 13 tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 12:32
-
Chichibi wrote:No ja wlasnie mam umowe do konca grudnia... Myslicie ze jak teraz ich uprzedze o ciazy i ewentualnym l4 to nie zwolnią mnie ? Bo chce im powiedziec tydzien przed wizyta u lekarza.
Minie black dobrze mówi, jeśli jesteś pewna, że możesz im powiedzieć to chyba nie ma co się martwić, ale też bym poczeka łatwo do 13 tyg.