Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marzenka91 wrote:Czy was też tak bolą brzuchy w dole? Nie mogę spać bo ból jest nie do wytrzymania
Mnie czasem boli (mam luteine wiec stosuje) ale na poczatku pierwszej ciąży ból był silniejszy i dlugo trwał do 3 miesiąc. -
nick nieaktualny
-
Mnie takze pobolewa brzuch, ale lekko i jest to do zniesienia. Mam nadzieje, ze nie jest to nic zlego.
Bierzecie juz witaminy ciazowe? Slyszalam opinie, ze nie powinno sie ich brac zbyt wczesnie, wiec juz sama nie wiem czy zaczac je brac czy nie.
Na razie biore witaminki, ktore bralam przy starankach. -
Ojejejej! Październik 2018 Jak to cudnie wrócić wspomnieniami do tamtego pięknego, aczkolwiek trudnego czasu.
Spokojnego ciążuniowego czasu Maminki
Październikowa Mama 2017Miru, Du-Dulia lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Mnie nie boli brzuch czasem mam takie jakby rozciąganie podobne jakby do miesiączkowego bólu ale trwa parę chwil. Piersi minimalnie tylko jak dotkne mocniej nie utrudniają mi spania. Mdłości póki co brak i oby obyło się bez bo ponoć tylko trochę ponad połowa ciężarnych je ma. Apetyt dopisuje mam straszną ochotę na słone : chipsy, ser, kapary ale ograniczam spożycie by bez sensu nie tyc bo to nic zdrowego dla dziecka. Trochę cierpię z powodu że śpię od 22 a budzę się 3 - 5 i już oczy jak 5zl ewentualnie koło 7-8zmuli mnie na godzinkę a do pracy chodzę później nie mam jak spać bo jestem od 13 do 20-21 w pracy na swojej działalności. A co do witamin to od ponad pół roku biorę preparat doppelherz activ mama tam jest kwas foliowy i najważniejsze witaminy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 04:12
44dc serduszko bije dzidzia 4mm
24dc beta 18,65, 30dc beta 877,45, 37dc beta 13358, 40 -
nick nieaktualny
-
Nadzieja 2018 ! Ja też tak mam ! Piersi bolą tylko jak mocniej dotknę , brzuch troszkę boli ale też po chwili przestaje i tez cierpię na jakąś bezsenność . Idę spać o 1 , i nad ranem juz spać nie potrafię .
Mdłości nie mam , i też mam nadzieje , ze się nie pojawia -
nick nieaktualny
-
Z objawów miałam bolesność piersi przy kp, jak Wiki zaczynała ciumkać to od razu ją odsuwałam bo ból był nie do zniesienia. Teraz cały dzień mnie mdli, dziś ciągnęło na wymioty. Do tego ogromne zmęczenie, ciągle bym spała.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny