Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was pierwszego dnia wiosny i w dniu USG genetycznego ! Mam dziś 12+3 , lekarz 99% celności w płeć na pierwszym USG, zastanawiam sie nad testem Pappa.
Obstawiam chłopca, poniewaz wspolzylismy dokladnie w owulacje wiec na 99% bedzie chlopak
Moja wizyta 18.15 dopiero wiec dam znac wieczorem
A Wy o ktorej macie wizyty?Mamusia_Ksawusia, Ewelka Elka lubią tę wiadomość
-
Ja na 11 mam wizytę.
Chcialabym córeczkę, czuje że bedzie chlop
Wspolzylismy na 4-5 dni przed owu ale czy to się sprawdzi ?
Zobaczymy. Z mlodym mialam rowniez w.tym.tyg usg i na 99% był chlopMamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
Podziwiam Was dziewczyny, że mając mdłosci jestescie w stanie chodzic do pracy. Ja się na początku tak źle czułam, mialam takie migreny ze w 8 tygodniu poszlam na l4 i pierwszy tydzien w domu właściwie przespałam.
A z innej beczki, pytalam na innym wątku ale nikt nie odpowiedział o żel conceive w ciąży. Macie może jakieś doświadczenia? My stosowaliamy go tylko przez jeden cykl i bardzo mi spasował a dodatkowo teraz też bardzo by się przydał bo cos czuję że jest za sucho podczas. Wiecie czy można go stosować? Albo jakiś inny żel który jest w 100% bezpieczny w ciązy?
-
Miru wrote:Ja na 11 mam wizytę.
Chcialabym córeczkę, czuje że bedzie chlop
Wspolzylismy na 4-5 dni przed owu ale czy to się sprawdzi ?
Zobaczymy. Z mlodym mialam rowniez w.tym.tyg usg i na 99% był chlopbo jak nie wspolzyliscie potem to bedzie dziewczynka pewnie
-
Szimi wrote:Podziwiam Was dziewczyny, że mając mdłosci jestescie w stanie chodzic do pracy. Ja się na początku tak źle czułam, mialam takie migreny ze w 8 tygodniu poszlam na l4 i pierwszy tydzien w domu właściwie przespałam.
A z innej beczki, pytalam na innym wątku ale nikt nie odpowiedział o żel conceive w ciąży. Macie może jakieś doświadczenia? My stosowaliamy go tylko przez jeden cykl i bardzo mi spasował a dodatkowo teraz też bardzo by się przydał bo cos czuję że jest za sucho podczas. Wiecie czy można go stosować? Albo jakiś inny żel który jest w 100% bezpieczny w ciązy?
my też stosowaliśmy ten żelteraz nie współżyjemy, sa jeszcze inne miłości
nie wiem czy można go stosować w ciąży, spytaj swojego lekarza najlepiej
-
Z mdłościami w pracy faktycznie średnio, ale ja np nie wymiotowałam także doceniłam swoje szczęście
zresztą nie chciałam się przyznawać w pracy jeszcze, także mdłości nie mdłości, do pracy chodzę. Raz tylko musiałam wyjść po 1,5 h, bo byłam tak słaba, że nie dałam rady.
Jutro genetyczne. Już się nie mogę doczekać!
www.zcukremalbowcale.com -
Powodzenia dziewczyny! Dajcie znać
Olinka ja tez 26 : D na która masz? Ja myśle ze tez będzie chłopak ale ja mam tak ze jak myśle ze coś będzie to jest na odwrót Haha, zreszta mi jest na prawdę obojętnieNatkaZ lubi tę wiadomość
-
*SmoczycA* wrote:Powodzenia wszystkim wizytującym dzisiaj;)
My też mamy przeczucie na siusiaka
mamusiaksawusia niestety wizytę mam dopiero 30 marca a ja już nie mogę tak długo czekaćmyślałam że może któraś z Was będzie wiedziała
-
Milano wrote:Powodzenia dziewczyny! Dajcie znać
Olinka ja tez 26 : D na która masz? Ja myśle ze tez będzie chłopak ale ja mam tak ze jak myśle ze coś będzie to jest na odwrót Haha, zreszta mi jest na prawdę obojętnie
Mam dokładnie tak samo. Z córą miałm przeczucie na chłopca, a wyszło odwrotnie. Teraz było tak samo i okazało się na razie, że znowu trafiłam jak kulą w płotBo na 60% dziewczynka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 11:07
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Czekam jeszcze na pobranie krwi. Dziec ukladal się tak ładnie że 10 min i po badaniu. Wszystko sprawdzone na raz.
Wszystko ok. Kropek ma 5,5 cm i wyglada na 12t i 1d.
I nie ma siusiakaNiecierpliwaKarolina, PAPAVER, Ewelka Elka, *SmoczycA*, Mamusia_Ksawusia, Cukierniczka, 1Malinka1, Marsylia, edka85, Katiuszaaaa, Szimi, Blu lubią tę wiadomość