Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cukierniczka, moja Kinga w 23+5 ważyła 495 gramów, więc chyba nie taki super chudziutki ten Twój dzieciaczek
mnie się wydaje, że teraz nie ma co się tym przejmować, o ile dziecko rośnie i lekarz nie widzi żadnych nieprawidłowości. Jak tak patrzyłam na wagę dzieci, to od 20+0 każda waga od około 300 gramów w górę będzie prawidłowa.
Poza tym małe dzieci chyba łatwiej urodzić
Cukierniczka lubi tę wiadomość
-
Justynuszek wrote:Jakbym wiedziała to bym wpadała
Akurat w sobotę miałam 3h dla siebie bo reszta firmy poszła na wycieczkę segwayami a ja wiadomoNatomiast kompletnie zakochałam się w tym dużym parku!
I w ubrankach z DrogerieMarkt - kupiłam 1 body, piłeczkę i pluszową grzechotę-trzymaczka. Super jakość
W ogóle wczoraj się wkurzyłam. Postanowiłam kupić ze 4 body 56 i troche więcej 62.
Więc mam 2 body z Lidla 50/56 i 2 z pepco 62. Po przymierzeniu są... takie same. A nawet te 50/56 są dłuższe od pepcowego 62
I jak tu być mądrym???
Pepcowe 62 to jak normalne 56. Mają jakąś dziwną tą rozmiarówkę
Ja właśnie czekam w kolejce na wizytę i jak zawsze zaczynam powoli świrowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 11:41
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Karo_Wi wrote:Cukierniczka, moja Kinga w 23+5 ważyła 495 gramów, więc chyba nie taki super chudziutki ten Twój dzieciaczek
mnie się wydaje, że teraz nie ma co się tym przejmować, o ile dziecko rośnie i lekarz nie widzi żadnych nieprawidłowości. Jak tak patrzyłam na wagę dzieci, to od 20+0 każda waga od około 300 gramów w górę będzie prawidłowa.
Poza tym małe dzieci chyba łatwiej urodzić.
Przytyłam już 4,5 kg, nie wiem czy to dużo czy mało, nieistotne, aczkolwiek zbliżam się do 50 kg, a uwierzcie raz w życiu tyle ważyłam. Ale podkreślam nie ma to dla mnie znaczenia.
-
Dziewczyny jakbyście były zainteresowane to w reserved ruszyła wyprzedaż
JA już kupiłam to na co czekałam, ze smyka doszło moje zamowienie więc praktycznie wyprawkę z ubrań mam gotową do 68 i nawet na 74 już coś mam.
Dzisiaj w tkmaxx kupiłam też świetny kosz to pokoiku na zabawki w serca taki duży do kolan sztywny za jedyne 45 zł, masakra jest pięknyTak smao było dużo kocyków pięknie zapakowanych 100% bawełna za 74 zł gdzie w interncie widziałam podobne bawełniane za 140 zł także też wydaje mi się, że okazja
Kto ma okazje zajrzeć do tkmaxx to polecam!
1Malinka1 lubi tę wiadomość
-
U mnie była znajoma i jak to wiadomo gadka o wszystkim i niczym i zadała mi takie glupkowate pytanie A teraz sama się nad tym zastanawiam
zapytała czy toxo można zarazić się tylko przez zjedzenie czy też dotknięcie "zainfekowana" ręka okolic intymnych ? W sumie nigdy nie słyszałam o tym i na początku ją wysmialam A teraz sama głupia się zastanawiam hehe. Co o tym myślicie ? ;P
-
Justynuszek wrote:62/68 kupione w Niemczech są troszkę wieksze niz Lidlowe 50/56.
Natomiast nie mam pojęcia co tak na prawdę mam w swojej kolekcji
A C&A i HM?
H&M ma ciut większe te ciuszki, ale myślę, że też się mieszczą w rozmiarowce. I są super jakościowo! W szafie małego przeważają zdecydowanie te hmowe od samego początku. Polecam ich bawełnę organiczną. -
monika30 wrote:U mnie była znajoma i jak to wiadomo gadka o wszystkim i niczym i zadała mi takie glupkowate pytanie A teraz sama się nad tym zastanawiam
zapytała czy toxo można zarazić się tylko przez zjedzenie czy też dotknięcie "zainfekowana" ręka okolic intymnych ? W sumie nigdy nie słyszałam o tym i na początku ją wysmialam A teraz sama głupia się zastanawiam hehe. Co o tym myślicie ? ;P
Oczywiście, że nie można. Toksoplazmoza to choroba wywoływana przez pierwotniaki. Muszą przejść cykl w organizmie.
Można też zarazić się jedząc nie myte warzywa i owoce.monika30 lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie. Badania ogólnie mam dobre, tylko wartość cukru po godzinie ciut za wysoka więc muszę zgłosić się do rodzinnego po skierowanie do diabetologa.
Nasza Tosia waży już 834g.Milano, OlinkowA, Bajka111, mala_misia lubią tę wiadomość
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
OlinkowA wrote:Milano dzięki za cynk odnośnie Reserved
własnie złożyłam zamówienie
Powiem Wam, ze po tej krzywej cały dzień mnie muli, bardzo żle się dzisiaj czuje
JA też złożyłam zamówienie rano a tego czego nie było w sklepie internetowym (te bluzy niebeiska i różowa) znalazłam dzisiaj jeszcze u siebie stacjonarnie więc super, jakościowe to te z reserved też mi się podobają.
Nie wiem jak u Was ale u mnie taka wichura że masakraja ogólnie boje się wiatru a drzewa za samym oknem to normalnie latają
Olinkowa niestety nie znam się na krzywej, juro idę dopiero sama więc pewnie też będę się pytać. W segregatorze mamy ginekolog jest napisane:
wynik na czczo < lub równy 92mg/dl, po godzinie < lub rowny 180 mg/dl a po dwóch godzinach < lub rowne 153 mg/dl -
Justynuszek wrote:Jakbym wiedziała to bym wpadała
Akurat w sobotę miałam 3h dla siebie bo reszta firmy poszła na wycieczkę segwayami a ja wiadomoNatomiast kompletnie zakochałam się w tym dużym parku!
I w ubrankach z DrogerieMarkt - kupiłam 1 body, piłeczkę i pluszową grzechotę-trzymaczka. Super jakość
Pewnie masz na myśli Englische Garten? Mamy kilka dużych i pięknych parków ale ten jest najwiekszynastępnymrazem daj znać jak będziesz wizytować w MUC
-
Milano wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi czy do gondoli na zimę kupujecie śpiwór czy kombinezon zimowy dla maluszka? Bo ja kurczę nie wiem co wybrać.
Ja dostałam chyba że 3 grube kombinezony i kilka cienszych. Nic nie dokupuje -
nick nieaktualny