Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 13:33
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
Przy staraniach to mi takie słabiutkie kreski wychodziły, że zaczęłam wątpić w to, czy w ogóle jest ovu...A wczoraj wyszła taka mocna, że prawie wypaliło test.
-
Zrobilam sobie test po wczorajszej pozytywnej becie;) pierwsze dwie kreseczki w zyciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 16:00
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Hej dziewczyny !
Właśnie wróciłam z USG . Wszystko jest w porządku ! Na monitorze widziałam maleńki zarodek i ślicznie bijące serduszko jestem taka szczęśliwa !
Lekarz powiedział ze to 6 tydz i 4 dzień
Tylko coś mnie przeziębienie łapie ...Pikapik, Sylwiaa992, aga94, Kolorowapani, Miru, Minie Black, Bajka111, edka85, Aaeemm, Mamma-mia, Du-Dulia, NatkaZ, Marsylia, NiecierpliwaKarolina, freya, Kathrine, Taliana85 lubią tę wiadomość
-
ALeż ciężko mi Was nadrabiać. Skrobiecie posty jak szalone.
Kryha bardzo mi przykro... Trzymaj się!
Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, które widziały już serduszka! Piękne wiadomości!
Dziewczyny, które czekają na wizytę bardzo rozumiem, sama mam dopiero 22.02. Mam wrażenie, że to wieczność.
Dzisiaj powtórzyłam betę dla spokoju, bo robiłam część badanek dla lekarza i była piękna 1221.1 Uspokoiło mnie to bardzo.
Poza tym cycki bolą niemiłosiernie, ale do dziewczyn, które pytały - mnie też nie bolą non stop. Wiadomo, że najbardziej wieczorem, ale też nie ma reguły.
Miłego wieczoru wszystkim.Mamma-mia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny (które juz mają potomstwo) czy wam też juz widać brzuch? Normalnie dzisiaj koleżanka w pracy mnie zaczepiła, że brzuch ciążowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a698a29626e6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 17:26
NatkaZ, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Dziewczyny (które juz mają potomstwo) czy wam też juz widać brzuch? Normalnie dzisiaj koleżanka w pracy mnie zaczepiła, że brzuch ciążowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a698a29626e6.jpg -
Ja nie mam potomstwa, a też mi tak wystaje To chyba efekt braku ćwiczeń z chodakowską. No ale teraz już nie muszę go wciągać
-
OlinkowA wrote:który u Ciebie będzie tydzień na wizycie?
-
Minie Black ja też mam wrażenie, że mam większy, ale to chyba przez to, ze wszystko się tam w środku rozluźnia przez hormony. Ale pamiętam, że jak byłam w pierwszej ciąży - z synem, to równocześnie były w ciąży dwie koleżanki z pracy, wszystkie mialyśmy zamiar powiedzieć w 12 tygodniu (nie wiedząc o sobie nawzajem ). Ale jedna koleżanka (z drugim dzieckiem w ciąży) już miała widoczny brzuszek i się kilka osób domyśliło w tych pierwszych tygodniach
Dziewczyny, ja dzisiaj przeleżałam cały dzień w łóżku - mam totalną niemoc. Do tego mam stałe ćmienie podbrzusza (chyba od wczoraj, bo przedtem nie czułam nic). To jest takie uczucie jak bym miała w środku wszystko bardziej przekrwione, wręcz wilgotne, jak przed okresem. I to jest lekko skurczowe uczucie, na granicy bólu. Czuję to w podbrzuszu i mam wrażenie, że obejmuje szyjkę macicy. Martwię się tym trochę. Przeleżałam w łóżku cały dzień i nie mogłam zasnąć, bo cały czas to czuję. Mam nadzieję, że to macica się rozciąga, żeby nadrobić te poprzednie dni spokoju.
Czy któraś z Was miała takie doświadczenia?2011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami -
nick nieaktualnyPAPAVER wrote:Dziewczyny, ja dzisiaj przeleżałam cały dzień w łóżku - mam totalną niemoc. Do tego mam stałe ćmienie podbrzusza (chyba od wczoraj, bo przedtem nie czułam nic). To jest takie uczucie jak bym miała w środku wszystko bardziej przekrwione, wręcz wilgotne, jak przed okresem. I to jest lekko skurczowe uczucie, na granicy bólu. Czuję to w podbrzuszu i mam wrażenie, że obejmuje szyjkę macicy. Martwię się tym trochę. Przeleżałam w łóżku cały dzień i nie mogłam zasnąć, bo cały czas to czuję. Mam nadzieję, że to macica się rozciąga, żeby nadrobić te poprzednie dni spokoju.
Czy któraś z Was miała takie doświadczenia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 17:42
-
monikaa1990 wrote:Hej dziewczyny !
Właśnie wróciłam z USG . Wszystko jest w porządku ! Na monitorze widziałam maleńki zarodek i ślicznie bijące serduszko jestem taka szczęśliwa !
Lekarz powiedział ze to 6 tydz i 4 dzień
Tylko coś mnie przeziębienie łapie ...monikaa1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny