Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Minie Black wrote:Dziewczyny (które juz mają potomstwo) czy wam też juz widać brzuch? Normalnie dzisiaj koleżanka w pracy mnie zaczepiła, że brzuch ciążowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a698a29626e6.jpg
Dziewczyny w pracy pewnie lada dzień wywęszą
To moja druga ciąża ale odstęp będzie 8-letni -
Minie Black wrote:Ja mam dokładnie tak samo od wczoraj, z tym, że nie mogłam sobie pozwolić na odpoczywanie...
No wiem, wiem, musiałaś mysleć jak tu trafić z pawiem na szefa Ja dzisiaj też nie do końca pelen relaks, bo mi się młody zakatarzył i został w domu, i co jakiś czas musialam do niego wchodzić w maseczce. A co jakiś czas to bardzo często Maaamaaaa!!!
Minie a pamiętasz czy miałaś tak w poprzednich ciążach? Bo ja nie pamiętam, wiem, że na pewno na początku, przed terminem tak miałam, ale potem nie mogę sobie przypomnieć... I do tego jeszcze mam wzmożony wkurw...2011_Synek
24 stycznia_beta HCG 221, 29 stycznia_ betaHCG 2600____Bądż z nami -
monikaa1990 wrote:Hej dziewczyny !
Właśnie wróciłam z USG . Wszystko jest w porządku ! Na monitorze widziałam maleńki zarodek i ślicznie bijące serduszko jestem taka szczęśliwa !
Lekarz powiedział ze to 6 tydz i 4 dzień
Super!!! Gratulacje!!!monikaa1990 lubi tę wiadomość
2011_Synek
PAPAVER wrote:Minie Black ja też mam wrażenie, że mam większy, ale to chyba przez to, ze wszystko się tam w środku rozluźnia przez hormony. Ale pamiętam, że jak byłam w pierwszej ciąży - z synem, to równocześnie były w ciąży dwie koleżanki z pracy, wszystkie mialyśmy zamiar powiedzieć w 12 tygodniu (nie wiedząc o sobie nawzajem ). Ale jedna koleżanka (z drugim dzieckiem w ciąży) już miała widoczny brzuszek i się kilka osób domyśliło w tych pierwszych tygodniach
Dziewczyny, ja dzisiaj przeleżałam cały dzień w łóżku - mam totalną niemoc. Do tego mam stałe ćmienie podbrzusza (chyba od wczoraj, bo przedtem nie czułam nic). To jest takie uczucie jak bym miała w środku wszystko bardziej przekrwione, wręcz wilgotne, jak przed okresem. I to jest lekko skurczowe uczucie, na granicy bólu. Czuję to w podbrzuszu i mam wrażenie, że obejmuje szyjkę macicy. Martwię się tym trochę. Przeleżałam w łóżku cały dzień i nie mogłam zasnąć, bo cały czas to czuję. Mam nadzieję, że to macica się rozciąga, żeby nadrobić te poprzednie dni spokoju.
Czy któraś z Was miała takie doświadczenia?25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
monikaa1990 wrote:Hej dziewczyny !
Właśnie wróciłam z USG . Wszystko jest w porządku ! Na monitorze widziałam maleńki zarodek i ślicznie bijące serduszko jestem taka szczęśliwa !
Lekarz powiedział ze to 6 tydz i 4 dzień
Tylko coś mnie przeziębienie łapie ...
Super Aż się nie moge doczekać swojej czwartkowej wizytymonikaa1990 lubi tę wiadomość
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Minie black u mnie odstęp jest 2,5 roku. A do wagi przed ciążą wróciłam szybko, a teraz już spodnie ciążowe noszę bo mam brzuch jak w poprzedniej ciąży miałam w 5/6 miesiącu. Bo dopiero wtedy zaczął dostawać lekko od reszty
-
U mnie nic nie widac jest taki jak byl z leciutkim wybrzuszeniem bo plaskiego nie mialam
To moja pierwsza ciąża a Wam w pierwszej kiedy było coś widać?25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:U mnie nic nie widac jest taki jak byl z leciutkim wybrzuszeniem bo plaskiego nie mialam
To moja pierwsza ciąża a Wam w pierwszej kiedy było coś widać?
U mnie w piewrszej to dopiero pod koniec drugiego trymestru, było widać coś. Najbardziej urósł w dwóch ostatnich miesiącach ciąży. Jak mierzylam miałam metr w pasie2011_Synek
nick nieaktualnyMiru wrote:Minie black u mnie odstęp jest 2,5 roku. A do wagi przed ciążą wróciłam szybko, a teraz już spodnie ciążowe noszę bo mam brzuch jak w poprzedniej ciąży miałam w 5/6 miesiącu. Bo dopiero wtedy zaczął dostawać lekko od reszty
-
nick nieaktualny
-
Sylwiaa992 wrote:Polecicie jakas fajna apke na telefon? bo "mój kalendarzyk" szybko się mi juz nie przyda
Też jestem ciekawa jakie apki pecacie bo jakoś nie mogę sobie żadnej dopasować
Obecnie mam Moja ciąża z edziecko.plWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 19:03
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Minie Black wrote:Dziewczyny (które juz mają potomstwo) czy wam też juz widać brzuch? Normalnie dzisiaj koleżanka w pracy mnie zaczepiła, że brzuch ciążowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a698a29626e6.jpg
Mnie mąż wczoraj zapytał, czy mi brzuszek nie zaczął troszkę wystawać. Ale u Ciebie widoczny ładnie